Over ikbenirisniet

hoi ik ben iris

Vanaf het moment dat ik kon schrijven, hield ik hele dagboeken bij waarin ik verhaaltjes schreef en foto’s, ansichtkaarten en andere herinneringen bij plakte. Nu ik 29 jaar ben, doe ik dat nog steeds, maar dan hier op mijn blog! In 2010 richtte ik vrij impulsief ikbenirisniet.nl op als online dagboek. Ik schreef over alles dat mij bezig hield, de plekken die ik bezocht en de vegetarische gerechten die ik at. De laatste jaren ben ik naast vegetarisch eten ook op zoek gegaan naar andere manieren om bewuster en groener te leven. En zo kreeg mijn persoonlijke blog een groen tintje.

In 2016 ben ik afgestudeerd in Positieve psychologie & technologie (MSc) en sindsdien deed ik het bloggen fulltime. Inmiddels heb ik het borduren ontdekt en focus ik daar meer op. Zo heb ik een heuse webshop! Op Iris Borduurt vind je handgemaakte borduurwerken en borduurbenodigdheden. Dus als je bent uitgelezen op mijn blog, ben je in mijn shop natuurlijk ook áltijd welkom!

“I always wondered why somebody didn’t do something about that, then I realized I am somebody”

Wereldverbeteraar? Nee. Laten we realistisch zijn, ik weet ook wel dat ik een vleesliefhebber niet een fulltime vegetariër kan laten worden met mijn blog. En dat hóeft ook helemaal niet. Ik hoop wel dat je een keer een lekker recept voorbij ziet komen en denkt “Hé, vegetarisch eten is zo gek nog niet!”. Of misschien een makkelijke Groene Tip tegenkomt die je zelf ook kan toepassen. Ik ben zeker een voorstander van het feit dat alle kleine beetjes helpen mee. Want:

“Don’t do nothing because you can’t do everything”

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Ik blog niet zo heel regelmatig meer, maar je kan ikbenirisniet.nl sowieso volgen via Bloglovin’. Ik ben vooral actief op Instagram (@ikbenirisniet), waar je me ook kan volgen. Good times! Nog niet helemaal overtuigd? Hier een selectie van een aantal populaire blogposts:

Populaire blogposts:

Back to Top