Disclaimer

Greenwheels

Reviews van gekregen producten

Ik vind het onwijs leuk om nieuwe producten te ontdekken, uit te proberen en met jullie te delen. Daarom zie je hier wel eens een productreview of een winactie voorbij komen. Veel van die productreviews zijn mede mogelijk gemaakt door mijn portemonnee, maar soms krijg ik ook producten toegestuurd van bedrijven om uit te proberen en er iets over te schrijven. Niet al deze producten zie je op mijn blog terug, enkel de producten waar ik zelf enthousiast over ben. Voor deze reviews word ik dan ook niet betaald.

Om zo transparant mogelijk te zijn voeg ik aan al deze productreviews, waarbij ik het product gratis heb toegestuurd gekregen, een regeltje onderaan de blogpost toe waaruit je kan opmaken dat ik het product niet zelf heb gekocht. Ik beloof plechtig met mijn hand op mijn hart dat alle blogposts die hier verschijnen zijn geschreven door mij en altijd eerlijk mijn mening weergeven want dat is hoe ik rol.

Gesponsorde blogposts

Wanneer ik voor een blogpost betaald heb gekregen, vind je onderaan een regeltje met de tekst ‘gesponsord’ of ‘in samenwerking met’. Mijn blog is mijn fulltime werk waar ik veel tijd en energie in steek, op deze manier betaal ik er mijn huur mee, hoe leuk! Maar dat betekent niet dat mijn mening te koop is. Wanneer een blogpost gesponsord is, betekent dit dat de opdrachtgever bepaalde eisen aan de blogpost stelde; zoals het toevoegen van bepaalde links, een winactie of een deadline. Ook bij gesponsorde blogposts is het zo dat ik alle teksten zelf schrijf en nóóit over iets zou schrijven waar ik niet achter sta, no worries.

Affiliate links naar webshops

Ik ben lid van affiliateprogramma’s van verschillende webshops. Wanneer ik naar één van deze webshops link en je erop klikt, kom je op de website met een speciale link. Wanneer je dan een aankoop doet, krijg ik een klein percentage (3% tot 8%) van de uiteindelijke koop. Ik doe dit omdat ik bij bepaalde reviews sowieso al zou linken naar een webshop en op deze manier kan ik er wellicht nog een leuk bedrag mee verdienen! Je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet. En ik link alleen naar webshops die mijn eerste keuze zouden zijn om te shoppen voor het bepaalde product.

Hieronder vind je een lijst van webshops waarnaar ik link met affiliatelinks op mijn blog. Wil je me supporten? Dan kan je via deze links je aankopen doen, dankjewel!

Huisregels

  • Reacties die kwetsend kunnen zijn worden verwijderd.
  • Reacties met een commerciële insteek en/of links voor het promoten van je webshop of bedrijf worden verwijderd.
  • Wil je teksten of foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag eerst om toestemming!
  • De content op deze blog wordt met de grootste zorg samengesteld.
    Indien mijn artikelen toch feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Is er toch nog iets onduidelijk? Laat het dan weten in een comment of stuur mij een mail.

Back to Top