Leuke Blogs I

Ik vind persoonlijke blogs altijd het leukst om te volgen en te lezen. Het is zo leuk en interessant om degene achter een blog wat beter te leren kennen. Ik volg een aantal superchicks waarvan ik alleen al door hun blog denk ‘Wauw, dat zijn echt leuke mensen!’ terwijl ik ze nog nooit in het echt heb ontmoet. Blogs die ik op een drukke dag toch nog even snel uit mijn feedreader pik, ook al heb ik er eigenlijk niet echt tijd voor. En omdat ze allen zo leuk schrijven en altijd heel positief overkomen, mogen ze ook wel eens in het zonnetje worden gezet, niet? Dus mocht je nog leuk nieuw blogmateriaal zoeken om te volgen, blader dan zeker even door onderstaande blogs:

Afgeschreven

Femke (aanstormende journaliste) is expert in cupcakes bakken en wil graag alle asielkatjes van de hele wereld adopteren. Ze schrijft op Afgeschreven over ‘bitch, please’-momenten, Floortje (één van de asielkatjes van de wereld die ze al heeft geadopteerd), en plannen die ze leuk vindt om te maken maar moeilijk vindt om uit te voeren. Op eigen initiatief verkocht ze honderden zelfgemaakte bonbons om maar liefst 305 euro op te halen voor het plaatselijke dierenasiel. Wat een superchick! Afgeschreven is een blog die ik heel ouderwets handmatig in mijn browser tik nog voordat ik mijn feedreader check omdat ik haar blogposts altijd zo vermakelijk vind om te lezen (lijk ik al een stalker?). Ik vind dat Femke’s blog véél meer vaste lezers verdient, volg haar hier via Bloglovin’.

In de ogen van..

Louise (geschiedenis studente) schrijft op ‘In de ogen van..‘ over gezond leven, geluksmomentjes door count your blessings-lijstjes te maken, en de reizen die ze wil maken. Ik heb er enorm veel respect voor haar dat ze altijd zo goed bezig is met gezond eten en sporten (zou ik ook eens moeten doen..). Er hangt een hele positieve sfeer in haar blog en ik vind het altijd enorm leuk om te lezen over haar kijk op bepaalde onderwerpen. Volg Louise’s blog via Bloglovin’.

Your Inspiration Blog

Your Inspiration Blog is waar Mariët (fotografe) schrijft over alles wat met inspiratie te maken heeft: mooie plekken om te reizen, prachtige foto’s en leuke DIY’s, alles met een persoonlijk tintje. Onlangs maakte ze nog hele mooie portretfoto’s van beautyblogger Cynthia a.k.a Miss Lipgloss (te zien op haar fotografie Facebook Pagina). Hoe gaaf is dat? Your Inspiration Blog kan je hier volgen via Bloglovin’. Tip: Ze heeft momenteel een actie op haar Facebook pagina lopen: bij 750 likes maak je kans op een fotoshoot ter waarde van 225 euro. Om kans te maken like je haar Facebook pagina en deel je dit bericht op je wall. Totally awesome.

Chantal Straver

Chantal (zelfstandig ondernemer en bevlogen blogger) is een superchick die vegetarisch eet, puur uit principe, en als ze in de regen op de bus moet wachten, vraagt ze of de vreemde die naast haar staat met haar onder haar paraplu wil staan, zodat ze samen droog blijven. Waren alle mensen maar zo! Op haar blog schrijft ze onder andere over haar passie karate, culinaire verleidingen en van alles wat haar bezig houdt. Op de één of andere manier heb ik altijd het gevoel dat we heel veel gemeen hebben en lees ik haar geweldige artikelen altijd met heel veel plezier! Ook lezen? Hier een linkje naar de Facebook pagina van haar blog, dan hoef je niets te missen.

Welke blogs van superchicks en power women vinden jullie geweldig?

Back to Top