Winactie: ‘Keep it real’ blikje met inhoud!

Let op: deze winactie is gesloten.

Winactie | IKBENIRISNIET

Omdat ik jullie zo lief vind een kleine winactie!

Het liefst zou ik een stuk of drie juicers en een blender weggeven a la Oprah. Maar ikbenOprahniet en Iris wel, dus daarom dit superschattige blikje voor al je kleine kringloopvondsten, naaispullen, snailmaildingetjes, etcetera.

En om het nog leuker te maken is ‘ie ook nog gevuld met onder andere de volgende dingen:

Winactie | IKBENIRISNIET

Wat kan je allemaal winnen?

  • Tinnen blikje van Blue Q voor kleine hebbedingetjes
  • Lippenbalsem van Yes to Carrots met muntsmaak – dierproefvrij
  • Olijfzeepje van Savon de Marseilledierproefvrij
  • Lief mini hertje (tweedehands)
  • 4x Scrabble letters (tweedehands)

Is het niet onwijs schattig? Om dit kleine pakketje te kunnen winnen hoef je alleen hieronder een reactie achter te laten dat je mee doet! Zorg wel dat je een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje invult, anders kan ik geen contact met je opnemen mocht je hebben gewonnen. En ik zou het ook leuk vinden als je de Facebook pagina die bij deze blog hoort liked, maar als je dat niet doet kan je nog steeds winnen hoor, no worries.

De winactie loopt tot en met 13 maart & de winnaar wordt willekeurig geselecteerd.

Back to Top