Picknicken met HEMA

Voor HEMA schreef ik een blogpost over een picknickfeestje. Ook Bunny von D was weer stiekem te zien op één van de foto’s. Want ik ben nog steeds bezig met mijn plan om de wereld te indoctrineren met konijnenliefde.

Picknicken

picknicken

picknicken

picknicken

In de blogpost vind je een recept en laat ik een aantal spullen van HEMA zien die je picknickfeestje compleet maken. Oké, vandaag is het weer er niet echt naar om buiten op het gras te ploffen met een zomerse salade en gezellig te picknicken. (Hier regent het althans en ligt het grasveld bezaaid met slakken, ieh.) Maar volgens mijn weerbericht-app wordt het aanstaande zaterdag extreem zonnig!

Lees de hele blogpost hier.

picknicken picknicken

Alle artikelen die ik tot nu toe voor de HEMA blog heb geschreven kan je hier vinden.

Fijne dag vandaag & de groetjes van Bunny von D! (P.S. Volg je ons al op Snapchat? Dan kan je onze dagelijkse avonturen – kuch – op de voet volgen. Mijn gebruikersnaam is ‘ikbenirisniet’.)

Back to Top