What’s really in my bag?

Vaak als ik een what’s in my bag? blogpost voorbij zie komen, denk ik: ja doei. Ik weiger te geloven dat alle meisjes zulke nette, opgeruimde tassen hebben. Misschien is dat een beetje uit jaloezie, want over het algemeen krijg ik sowieso de kriebels van opgeruimde mensen. Mijn moeder zegt altijd dat je beter een beetje rommelig kan zijn dan dat je súpernetjes bent, advies dat ik ter harte neem. Dit zit er op dit moment (echt) in mijn tas:

whatsreallyinmybag

mint-hartje What’s my bag?
Een designer bag van de HEMA die ik 6 jaar geleden kocht voor twintig euro.

mint-hartje What’s in my bag?
Star Wars agenda & notitieboek, flesje water, telefoon, oordopjes en één balpen.

mint-hartje What’s really in my bag?
Roze markeerstift, roze aansteker met konijntje, opvouwbare boodschappentas, tissues, 2 paracetamolstrips, meds, een uitgedroogd dropje uit de prehistorie (kwam ik vandaag pas achter hoor), 1 euro, 5 cent, 1 cent, 2 tampons, 1 verroeste oorbel, afscheurstrip van AH dierenplaatjes, houten hartje, paarse mini wasknijper, kapotte mini wasknijper, verpakking van een mueslireep, elastiekje, haarknipje, kapotte oorbel, prijskaartje van m’n zonnebril, 2 lippenbalsems, lege suikerzakjes, 9 kassabonnetjes, 8 oude boodschappenlijstjes, 3 to do lijstjes, klantenkaart van de kapper, koffiestempelkaart, visitekaartje van decaan, afsprakenkaart, 6 pennen, 1 potlood, bijna-leeg etui omdat ik alle pennen weer los in mijn tas gooi, 1 rolletje plakband.

mint-hartje What’s really not in my bag?
Sleutels, portemonnee en zonnebril. De essentiële dingen ben ik altijd kwijt.

mint-hartje In een ideale wereld zou dit in mijn tas zitten:

What's in my bag

Jullie hebben ook wel een rommeltje in je tas, toch? Toch?!

Marlous kwam met het briljante idee om hier een ‘What’s REALLY in my bag’ tag van te maken. Dus aan alle bloggers: neem deze tag vooral over, ik ben heel benieuwd!

Back to Top