Tip: CHOCOdelic Mulberry

choco-mulberries

Je moet mij echt niet alleen naar De Tuinen laten gaan. Of de HEMA. Of Ekoplaza. Serieus, ik blijf daar anderhalf uur rondhangen en gooi m’n mandje vol met alles dat er een beetje leuk of interessant uitziet. Vandaag dus ook weer. Maar daardoor ontdekte ik wel deze goddelijke choco mulberries. Gezond snoepen! Overigens niet heel gezond voor je bankrekening, ze kosten namelijk 5,55 euro. Daarom had ik ook aan mijzelf beloofd dat ik er extra zuinig op zou zijn. Een grote leugen natuurlijk. Ze zijn al bijna op.

choco-delic-mulberry

Maar dat is niet erg, want hier kan je je best mee vol eten hoor. Ze bestaan uit rauwe chocolade, ik weet niet zo goed wat dat inhoudt, maar overal waar ‘raw’ voor staat is heel gezond en clean en puur (denk ik). En zijn gevuld met naar honing smakende mulberries (moerbeien) en die zijn van nature weer gevuld met een hoop goede stofjes: ijzer, vezels, vitamine C, calcium, eiwitten en antioxidanten. Ze zouden goed zijn voor de ogen door de stofjes zeaxanthine en luteine. En resveratol (antioxidant) is de planteigen antibiotica om zich te weren tegen schimmels, bacteriën en parasieten. Klinkt allemaal veel belovend dacht ik zo. (bron 1 en 2)

choco-deli-ingredienten

Zelfs (niet-hippie) Steve vond ze heul lekker. En op Twitter hoorde ik ook al positieve reacties van Suzanne en Emilia (die zijn allebei heel leuk trouwens). Dat zit dus wel goed. Alle bewuste snoepkonten verwijs ik graag door naar Ekoplaza of de webshop van CHOCOdelic.

Al eens gehad? Zo nee: eeeet, zo lekker!

Back to Top