Recept: Tomaat & avocado salade

tomaat-avocado-salade

Een salade van tomaten en avocado, veel meer is het eigenlijk ook niet. Heel simpel en snel. En heel-heel lekker. Ik eet het de laatste paar weken vaak ’s avonds na het avondeten als ik weer zin krijg om te eten (altijd). Oh, en het is nog heel gezond ook! 

Ingrediënten:

mint-hartje 2 rijpe tomaten
mint-hartje 1 eetrijpe avocado
mint-hartje 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
mint-hartje 1 eetlepel olijfolie
mint-hartje 1 keer knijpen in een halve citroen voor een klein beetje citroensap
mint-hartje peper & zout

Bereiding:

Snij de tomaten en de avocado in blokjes. Gooi dit in een schaal. Doe er wat geroosterde sesamzaadjes, olijfolie en citroensap bij. Breng op smaak met wat peper en zout. Ga in het zonnetje zitten. Eet alles op en geniet heel intens.

tomaat-avocado-salade

Back to Top