Filmtips XII

Ik keek best veel films in augustus eigenlijk. Ik ga dat wel missen nu de colleges zijn begonnen (grapje, ik kijk nog steeds meer films dan dat ik huiswerk maak). Er zaten hele leuke films tussen door alle goede aanraders die ik hier en via Twitter kreeg, thanks! Dit waren de 5 leukste films die ik afgelopen maand zag:

film the place beyond the pines

geel_hartje The Place Beyond the Pines (2013) – Ik wilde deze film alleen zien omdat Ryan Gosling erin zit. Maar ook al vind je Ryan Gosling heel stom, dan is de film alsnog het kijken waard. Wel heel rauw en met trashy mensen en sommige delen zijn heel sloom, maar dat maakt de film juist zo tof. Ik vond de film wel heel lang duren trouwens.film bitchkram

geel_hartje Bitchkram (2012) – Jaaa, deze vond ik zo leuk! Ik vind Zweedse films over het algemeen heel leuk om te kijken, ze hebben altijd zo’n bepaalde sfeer, ik weet niet precies hoe ik dat moet omschrijven. Deze film scoort slechts een 5,6 op IMDB maar ik snap niet zo goed waarom. Ik werd namelijk hyper enthousiast door de film, ik riep om de minuut “OHHH KIJK DAT IS LEUK!” of “DAT WIL IK OOK!!”. film romantics anonymous

geel_hartje Les émotifs anonymes (2010) – Of Romantics Anonymous. Angstige mevrouw meets onzekere meneer. Wat een schattige film om te zien! Ik houd normaal helemaal niet van romantische films maar deze film is niet zo standaard. Dat de personages zulke weirdo’s zijn, helpt ook mee.film sisters sister

geel_hartje Your Sister’s Sister (2011) – Loved it! Ik raad je trouwens af om de trailer op de IMDB pagina te kijken want dan heb je de halve film al gezien. Emily Blunt speelt in deze film, zij is leuk, en dan speelt ze ook nog een Iris. Awesome. Ik las op een blog dat ‘ie laatst nog op TV was, mocht je hem gemist hebben (of net als ik supercool zijn en geen TV abo hebben omdat TV kijken voor zombies is) dan zou je hem toch nog even moeten downl.. kopen.film air doll

geel_hartje Air Doll (2009) – Deze Japanse film leende ik van Sebas die een kast vol vreemde arty films heeft. Dus je moet daar wel een beetje van houden om deze film leuk te vinden, denk ik. De film gaat over een opblaaspop die tot leven komt. Jep.

Meer filmtips nodig? Hier kan je ze allemaal vinden.

Back to Top