Review: Coffee body scrub van Wat maakt je mooi

Handgemaakte producten uit de webshop Wat maakt je mooi heb je als het goed is al vaker voorbij zien komen hier. Vandaag review ik hun 100% natuurlijke coffee body scrub!

coffee body scrub

Ingrediënten van de coffee body scrub

Deze handgemaakte coffee body scrub bestaat uit de volgende ingrediënten:

100% Arabica Coffee, Sugar, Magnesium Sulphate (epsomzout), Prunis Dulcis (amandelolie), Theobroma Cacao (cacaoboter), Vitamine E, Citrus Aurantium (sinaasappel).

Alle ingrediënten zijn vegan en natuurlijk. En uiteraard is de scrub dierproefvrij.

coffee body scrub

Gebruik

De scrub kan je gewoon onder de douche gebruiken. Maak je huid nat, neem een schepje van de scrub uit de zak en wrijf het in ronde bewegingen over je huid. Laat de scrub even inwerken en spoel af. Dit belooft de scrub te doen: de caffeine in de koffie stimuleert de bloedsomloop en helpt om cellulites, eczeem en striae minder zichtbaar te maken. De suiker en het epsomzout doen het echte scrub-werk en zorgen ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden. Cacaoboter en amandelolie zorgen voor een goede hydratatie.

coffee body scrub

Ervaring

Het eerste dat me opvalt als ik het zakje open in de badkamer: die geur! Hier houd ik van. Naast de geur van koffie doet de geur me ook direct denken aan de chocolaatjes met sinaasappelvulling die we thuis weleens hadden. Weet je welke ik bedoel? Sinas snippers heten ze! En dat is ook niet zo gek, want de scrub bevat rauwe cacaoboter, daar zit een echte chocoladegeur aan, en sinaasappel. En dat in combinatie met koffie ruikt zó lekker. Verder is de scrub makkelijk in gebruikt, je neemt met een schepje of met je hand wat uit de verpakking en je kan het zo gebruiken. Ik heb wel eens eerder een koffiescrub gebruikt, die had ik zelf gemaakt, ik gooide wat koffie en suiker in een potje en hopsakee. Maar ik moet zeggen dat deze coffee body scrub een stuk fijner is qua gebruik. Jeannette, de eigenaresse van Wat maakt je mooi, vertelde dan ook dat ze er een behoorlijke tijd over heeft gedaan om de perfecte samenstelling te creëren. En dat is haar goed gelukt! Mijn huid is na het gebruik heeel zacht en ruikt ook nog eens súperlekker.

coffee body scrub

‘Scrub It’ in drie geuren

Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar heeft de geur van koffie toch niet je voorkeur? No problemo, de scrubs zijn namelijk in drie verschillende geuren verkrijgbaar. Naast de scrub op basis van koffie is er ook een scrub met o.a. extra virgin kokosolie en gedroogde kokos (pure coconut) en een scrub met matcha en pepermuntolie (matcha minty). Alle drie de scrubs uit de ‘Scrub It’ lijn zijn 100% vegan en natuurlijk.
koffiescrub

1. Coffee (€11,50) / 2. Pure coconut (€11,50) / 3. Matcha minty (€11,50)

Kortingscode

Als je enthousiast bent geworden na het lezen van deze review dan is deze kortingscode speciaal voor jou in het leven geroepen! Met de code krijg je 20% korting op je bestelling bij Wat maakt je mooi, de code is geldig tot en met donderdag 17 maart 2016. (De code is geldig op alle artikelen in de webshop, dus ook die handige wasbare wattenschijfjes die ik laatst liet zien op Snapchat!)

Kortingscode: scrubit20

Dankjewel Jeannette voor het toezenden van de scrub! Lees mijn disclaimer voor meer info over reviews waarvoor ik producten heb gekregen van een bedrijf of webshop.

Back to Top