Wishlist

Het is dat ik nog maar 4 euro op m’n rekening heb staan. Anders kocht ik dit allemaal!
wish list

1. Terrarium ketting – Knees on Leaves
“Tiny jungles give your mind a place to recess” Ha, dat kan ik wel gebruiken. Katie O’Dare maakt alle mini-jungles in haar webshop zelf. Via via kwam ik haar Instagram account tegen, ik werd spontaan verliefd op de levende mini-tuintjes voor om je nek. Deze levende cactus sleutelhanger is ook één van m’n favorieten. Een ketting van haar staat hoog op mijn wensenlijstje.
Vanaf 36 dollar hier te bestellen

2. Veggie plakplaatjes – Tattly
Ik houd van veggies en ik houd van tattoos, win-win!
Voor 15 dollar hier te bestellen

3. Meesterwerk patroonblad – Mo Man Tai
Op het patroonblad staan stipjes voor vier verschillende patronen van meesterwerken (Feldhase van Albert Durer is uiteraard mijn favoriet). Je taped het aan de muur of op een plank en slaat spijkers in de muur op de stipjes. Daarna span je een draad om de spijkers en je hebt een meesterwerk aan je muur. Zo simpel maar zo gaaf! Ik vind de poëzie variant ook erg leuk.
Vanaf 9,95 euro hier te bestellen

poetry pattern sheet

4. Skatelamp – MapleXO
MapleXO gebruikt oude skateboards en de materiaalresten van skateboardfabrieken als materiaal voor armbanden, oorbellen, iPhone cases en deze Skatelamp. Omdat skateboards uit allemaal laagjes gekleurd hout bestaan krijg je het leuke effect met de kleurtjes, dat is dus niet geschilderd! De lamp is nogal prijzig dus waarschijnlijk komt ‘ie nooit in mijn huis te staan, maar ik wilde dit bedrijf graag noemen omdat ze zulke mooie dingen maken; recycling op z’n best.
Voor 695 dollar hier te bestellen

5. Flower Grenades
I love it, bloembommen! De ‘bommen’ zijn gemaakt van klei en zitten vol met bloemzaadjes. Zoek een mooi plekje uit, gooi de bom kapot (de klei lost vanzelf op door de regen) en kom later terug voor een bloemen galore. Waarom bedenk ik dat soort dingen nooit?
Voor 15,30 euro o.a. hier te bestellen

6. Woodlands Rugtas – Herschel
Hier zit verder geen mooi verhaal aan vast, ik vind deze tas gewoon heeeel mooi. Zo mooi dat ik bijna moet huilen. Maar ik vind hem veel te duur dus helaas pindakaas. Ik weet niet of je deze met de vogelprint nog ergens kan kopen maar als je stiekem een cadeau voor me wil kopen, dit is mijn tweede keus (ik ben 22 april jarig).

Flower Thrower by Banksy
Flower Thrower by Banksy

P.S. Ik heb een nieuwe achtergrond! Leuk? De header verander ik binnenkort ook, als ik iets leuks kan bedenken.

Back to Top