Hiephoi, een nieuwe layout!

Je had vast al wel op Facebook of Twitter mee gekregen dat ik bezig was met de layout, toch? Eindelijk is ‘ie af! Het duurde allemaal iets langer dan de bedoeling was, hier en daar wilde een code niet helemaal goed lukken en soms twijfelde ik een uur over een bepaalde kleur. Maar het is allemaal gelukt. Er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet (de kleuren van de linkjes bijvoorbeeld), maar verder ben ik er heel blij mee mee. Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden, want dat vind ik stiekem toch best spannend. 

before after

Behind the scenes

Ik vond mijn vorige layout ook best oké trouwens, maar het was allemaal wat te rommelig. Dat rommelige past natuurlijk wel bij mij dus ik ben dan ook niet voor een clean look gegaan. Georganiseerde chaos is het geworden. Deze keer heb ik me ook wat beter aan een kleurenpalet gehouden en in plaats van dat ik aan het rommelen was in de code van het originele thema (Twenty Twelve) maakte ik netjes een child theme aan.

kleuren

Ik twijfelde tussen de bovenste kleurencombinaties maar ging uiteindelijk voor kleurenpalet #3. Dit zijn de kleuren uit één van mijn favo-films: Moonrise Kingdom van Wes Anderson. De achtergrond had ik ook al snel uitgezocht (“What kind of bird are you?“).

vogeltjes

Credits:

Lettertypes: Postaz Bold, Motor Oil 1937, Special Elite
Achtergrond: repeatxrepeaty
Peace-teken in header: akaleez88
Blaadjes in header: besottedblog
Social media icons:
 SJmakes (& thanks aan de BF van Aline die mijn verprutste code fixte)

En en en en en?

Ik word er bijna zenuwachtig van; wat vind je ervan? Als iets niet helemaal klopt of iets staat gek dan hoor ik het ook graag, het kan maar zo zijn dat ik iets over het hoofd heb gezien natuurlijk!

Back to Top