Tweedehands vondsten: Vliegveldmarkt Twente

Afgelopen weekend vond er een rommelmarkt plaats in Hangar 11 op Vliegveld Twente. Eén hangar van 9000 m2 vol met kraampjes; dat is een shitload aan kraampjes. Samen met vriendjes Sebas & Jeffrey was ik er gisteren. Het is maar goed dat je niet kon pinnen bij de kraampjes en ik maar 30 euro aan contant geld mee had, anders had ik er makkelijk honderden euro’s uit kunnen geven. Als ik honderden euro’s had dan, maar je snap het idee vast: ik bevond mij in een heuse rommelhemel! Met konijnenbeeldjes, konijnenknuffels, konijnenbontjes (dat was het hel-gedeelte), landkaarten, wereldbollen, parfumflesjes, prijzig antiek, goedkope zooi en duizenden andere gewilde objecten.

Vintage Finds

nellie en nijnie

Mini-nijnie en mini-nellie – 0,50 euro per stukapothekersflesje

Apothekersflesje Ammoniumcarbonat – 4,50 euroapothekersflesjes

De verzameling wordt steeds groter! mint-hartje

houten letterbak

Houten letterbak – 7,50 euro

letterbak 12 volvets punten

Ik wil al héél lang héél graag een letterbak, maar ik was nog nooit een mooi en betaalbaar exemplaar tegengekomen. Eigenlijk wilde ik ook een wereldbol maar voor allebei had ik niet meer genoeg geld. Dat zijn de dilemma’s des levens. Maar zo’n letterbak als deze kom ik denk ik niet snel weer tegen en een oude wereldbol vast wel!
vintage klok

Vintage mintgroene wandklok – 7,50 euro mint-hartje

Sfeerimpressie Vliegveldmarkt

rommel galore rommelmarkt poppenhoofden rommelmarkt stoel rommelmarkt spulletjes 2 rommelmarkt spulletjes rommelmarkt vliegveld twente

De volgende Vliegveldmarkt is op 1 en 2 februari 2014. Meer info: vmtwente.nl

Back to Top