Zonde #1: De Konijnenlamp

Hartstikke leuk hoor, die Buy Nothing New Maand. Maar was ik even mooi vergeten dat op de Derde Dwaze Dag van de Bijenkorf mijn lievelingskonijnenlamp alleen op die dag met vijftien euro was afgeprijsd. Een konijnenlamp die al minstens een jaar op mijn verlanglijstje stond, maar ik vond vijftig euro wel errug duur. Beetje jammer dat die Derde Dwaze Dag in oktober viel, want nu mocht ik hem eigenlijk niet kopen. Mag ik een wild card voor mooie afgeprijsde konijnendingen? Ik beantwoordde voor het gemak die vraag maar zelf, het antwoord was: JA! Natúúúrlijk mag dat. Kijk dat snoetje. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

konijnenlamp

Konijnenkoopjesjager

Het was ook nog de laatste die daar op de tafel tussen het kinderspeelgoed stond. Drie oma’s en een kind liep ik omver om vliegend in slowmotion mijn konijn te grijpen. Nee, niet echt, de Bijenkorf en haar Drie Dwaze Dagen stellen hier niet zoveel voor in het nuchtere Twente, het was dus niet zo druk. (Vandaar ook dat de Bijenkorf hier binnenkort een Primark wordt, hui-len!) Een Bijenkorf-mevrouw liet mij nog met haar meelopen naar een stopcontact zodat ze even kon laten zien hoe de lamp eruit zag als ‘ie aanstond. En daarna wees ze me naar een vrije kassa. Zó lief. Ik moest bijna huilen toen ik eraan dacht dat ze binnenkort baanloos is.

konijnen lamp

Konijnenmeisje

Nijnie de konijnenlamp past hartstikke goed bij de 300 andere konijnen in mijn huis. Een klein deel van mijn collectie kan je in deze blogpost zien waarin ik je een rondleiding door mijn penthouse geef, mocht je het gemist hebben. It was meant to be. Serieus, twee mensen stuurden mij afzonderlijk van elkaar een screenshot van het foldertje waar deze konijnenlamp in stond. Tja, dan moet je wel. Dit was dus mijn eerste zonde in de Buy Nothing New Maand. Maar het was pas écht zonde geweest als ik hem niet had gekocht. (Heb ik het al goed gepraat?)bunny gif

 

Nijnie zegt: dááág!

Back to Top