Winactie: reWrap ecofriendly iPhone case

Update: Deze winactie is gesloten! De winnaar heeft een mailtje gehad.

Kijk nou wat een mooi grijs (maar heel groen!) telefoonhoesje. Precies waar ik van houd: simpel zonder hoempapa maar wel stylish. Ik kreeg het hoesje van de webshop iPhone-cases.nl om te reviewen én om weg te geven aan één van jullie. Dus als je wel een nieuw hoesje voor je iPhone 3G(S) of 4(S) kan gebruiken, scroll dan snel naar beneden. 

winactie rewrap iphone case

Cradle to Cradle

ReWrap werkt volgens het Cradle to Cradle ® concept: een nieuwe visie op duurzaam ontwerpen. Denk aan een biologische kringloop waarbij er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten die 100% biologisch afbreekbaar zijn, dus geen afval! Wat heel fijn is want afval neemt steeds meer toe en dat heeft, zoals je inmiddels vast al wel weet, een negatief effect op het milieu. Het afval verdwijnt namelijk niet; we lozen het, we verdunnen het met water, we bedekken het met aarde. Maar de aarde is een gesloten systeem dus uiteindelijk komen we het weer tegen in ons drinkwater, eten en in de lucht. ReWrap wil daar niet aan mee doen en maakt gebruik van volledig herbruikbare materialen en duurzame energie. In 2011 is ReWrap trouwens gekozen tot één van de 10 meest duurzame merken! Het hippiemeisje in mij maakt even een vreugdedansje want van dit soort merken word ik vrolijk.

rewrap iphone case rewrap telefoonhoesje

Review

De hoesjes zijn gemaakt van vilt, dit vilt is 100% gifvrij en komt van de wol van ecologisch gehouden schaapjes. De wol wordt gewassen met hergebruikt water en natuurlijke zeep. In west-Europa wordt het vilt gemaakt en in Nederland worden de hoesjes in elkaar gezet door werknemers met een arbeidsbeperking in een re-intergratiebedrijf. Het hoesje is netjes afgewerkt en voelt stevig aan; goede kwaliteit! Op het hoesje kan je vaag het logo zien, ik vind het jammer dat je het logo niet meer opvalt. Zo’n mooi merk mag best gezien worden, vind ik. Maar dit hebben ze met een reden gedaan, het logo wordt in het vilt gestempeld om zo onnodig materiaalgebruik te voorkomen. Uiteindelijk zal het logo helemaal vervagen. Een ander klein minpuntje is dat dit hoesje niet zo’n handig trekkoortje heeft wat je wel eens bij andere telefoonhoesjes ziet. Bij die hoesjes kan je op een makkelijke manier de telefoon in één keer omhoog ploppen door aan het koortje te trekken. Maar ik moet toegeven dat de telefoon helemaal niet lastig uit het hoesje te halen is, terwijl de telefoon wel stevig in het hoesje zit.

Het is dus een heel simpel maar goed insteekhoekje, niets meer en niets minder. Dat heeft wat mij betreft juist wel zijn charme.

De hoesjes zijn in meerdere kleuren te bestellen voor 19,95 euro per stuk op iPhone-cases.nl. In de webshop vind je ook een groot assortiment aan andere hoesjes voor zowel de iPhone 4(S) als de iPhone 5(S).

ecologisch iphone hoesje

Winactie

De grijze case met donkerblauw accent die je op de foto’s ziet, kan je hier winnen. Hiephoi! Inclusief lief geschreven kaartje van moi en mooi ingepakt, wat een feest. Deze winactie duurt iets korter dan normaal; je kan tot en met zondag meedoen. Dus wees er vlug bij en spread the word. Het enige dat je hoeft te doen is een reactie onder deze blogpost achter te laten. Twitteren over deze winactie en het liken van de ikbenirisniet.nl Facebookpagina om meer kans te maken is optioneel. Je kan dus ook gewoon meedoen als je geen Facebook of Twitter account hebt. Laat in het programmaatje hieronder weten dat je meedoet, want uiteindelijk wordt met behulp van dit programmaatje een willekeurige winnaar gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Succes!

Deze blogpost bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top