Winactie: 30 euro shoptegoed bij Kookpunt.nl

Update: Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een mailtje gehad.

De winacties blijven binnen stromen hier, leuk! Deze keer heb ik ook weer een héél fijn cadeautje om weg te geven: een waardebon van 30 euro die te besteden is in de webshop van Kookpunt. Deze webshop is een walhalla voor elke zelfbenoemde keukenprins(es). Ik kan er uren doorheen klikken in ieder geval. Maar ik houd mij netjes aan mijn Buy Nothing New Maand, dus het blijft dan ook bij klikken. Eén van jullie mag daarentegen wat uitzoeken met 30 euro korting als je deze winactie wint, onderaan de blogpost lees je hoe je mee kan doen.

win shoptegoed

In het plaatje hierboven zie je al wat voorbeelden van wat je kan uitzoeken; Vegalicious is één van mijn favoriete kookboeken en alle schattige bakvormen die je in de webshop kan vinden vind ik ook leuk. Naast deze mooie artikelen verkoopt Kookpunt.nl natuurlijk nog veel meer, denk aan slowjuicers (!), foodprocessors, pannensets en bekende merken als La Germania, Jospeph Joseph, Alessi (dat schattige konijntje dat poseert in de pan is niet oké), Bezzera, Bertazzoni en Simplehuman.

Je zou bijna teleurgesteld zijn dat het te winnen shoptegoed maar 30 euro is en niet 3000 euro. Ah, misschien over een paar jaar als ik de Nederlandse Oprah ben, wie weet. Maar voor nu laat ik je hieronder een paar artikelen uit de webshop zien die rond de 30 euro kosten. Behalve nummertje 9 dan, dit is de slowjuicer die al heeel lang op mijn verlanglijstje staat.

wishlist

1. Maria Sole biologische espressobonen €39,90 2. Menu Glazen Theepot met twee thermomokken €39,- 3. Alessi Lily Bird sausdispenser €25,- 4. Vegan kookboek Lisette in Luilekkerland van Lisette Kreischer €18,95 5. Zuperzozial biologisch afbreekbare dessertschaaltjes €29,90 6. Zuperzozial biologisch afbreekbare koektrommel €24,90 7. Triangle Pompoen Decoratieset €29,90 8. Eva Solo Drinkfles €19,90 9. Hurom Slowjuicer €469,- mint-hartje

Winactie

Laat in een reactie weten dat je meedoet en doorloop eventueel nog andere stappen om extra kans te maken. Je kan dus ook gewoon meedoen als je geen Twitter of Facebook account hebt, yay! Vergeet niet in het programmaatje hieronder aan te vinken welke stappen je hebt doorlopen want hieruit wordt een willekeurige winnaar gekozen!

a Rafflecopter giveaway

  • Je kan tot en met zondag 3 november meedoen;
  • Er wordt één random winnaar met behulp van Rafflecopter gekozen;
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook en krijgt persoonlijk bericht via mail.

Succes!

Back to Top