Win een Babongo verwenpakket!

Welkom bij dag één van deze feestelijke winactieweek! We trappen af met een winactie die mogelijk is gemaakt door een fijne webshop die je hier al vaker voorbij hebt zien komen. Namelijk Babongo, de duurzame webshop van Nicole! In haar webshop vind je altijd leuke, unieke producten met een mooi verhaal. Met een selectie van die producten laat ik je vandaag kennis maken in deze blogpost. En één lezer mag ik verblijden met een heus verwenpakket dat gevuld is met al deze duurzame goodies, yay!

Win een Babongo verwenpakket!

Verwenpakket

Het gaat om een zeer goed gevuld verwenpakket met een waarde van ruim vijftig euro. Van de inhoud word je gegarandeerd heel blij! Nicole en ik hebben de inhoud van de box samen uitgezocht. Allemaal ‘ikbenirisniet approved’ producten dus! Dit vind je in het pakket:

 • Babongo scheerzeep in de geur eucalyptus
 • Babongo 3-in-1 zeep: shampoo, zeep & deo
 • Humble Brush tandenborstel van bamboe
 • Dutch Harvest hennepthee met kruiden
 • Hikje kaart met bloemenzaadjes
 • Massagespons van linnen
 • Lichaamsscrub met jasmijn en sinaasappel

babongo zeepjes

Babongo zeepjes

Vorig jaar schreef ik over de zeepjes van Babongo, vooral die met pepermunt was een grote favoriet! Ik gebruikte ze met veel plezier. De lijn is inmiddels uitgebreid met nieuwe zeepjes: onder andere een 3-in-1 travelsoap en een shaving soap. Beide nieuwe Babongo zepen vind je in het verwenpakket! Ik heb ze zelf ook en ze zijn erg fijn in gebruik. De 3-in-1 zeep ruikt fantastisch, ik word gelijk vrolijk van de geur. En de scheerzeep was precies wat ik nodig had!

Babongo: humble brush tandenborstel

Humble Brush tandenborstel

En kijk wat een fijne tandenborstel! In een ikbenirisniet-kleurtje: geel uiteraard. De Humble Brush is gemaakt van bamboe met nylon borstelharen. Voor elke tandenborstel die wordt verkocht, ontvangt een kind in nood een tandenborstel of andere tandzorg. De borstelharen zijn zacht, ik vind het één van de fijnste tandenborstels die ik ooit heb gebruikt. Een aanrader als je ook minder plastic wil consumeren.

Babongo: hennepthee van Dutch Harvest

Hennepthee

Misschien stel ik je nu teleur, maar deze hennepthee heeft géén psychoactief effect. Wel is ‘ie heel lekker! Babongo verkoopt meerdere smaken van deze thee van Dutch Harvest. Ik koos voor die met kamille en munt, mijn favoriete kruidentheesmaken. Het is een lekkere frisse theesmaak door de munt, maar ook licht kruidig doordat er gember inzit. De hennep is geteeld op de akkers van Groningen. In 100 dagen groeit de hennep wel 3 meter hoog! Hennep is milieuvriendelijk omdat het geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft, CO2 opneemt en goed is voor de bodem.

Babongo: kaart met zaadjes

Kaartje met bloemenzaadjes

In het pakket vind je een bijzonder kaartje van het merk Hikje. Die mag je zelf versturen naar iemand die fleurige bloemen verdient. Of je houdt hem lekker zelf. In de kaart zitten zaadjes verwerkt. Begraaf de kaart in je tuin of in een bloempot en na ruim een week zul je de eerste zaadjes zien ontkiemen. Cool hè?

Babongo: Sugar & Salt scrub

Spons & scrub

Om het verwenpakket helemaal compleet te maken vind je er naast de zeepjes, nog twee producten voor in de badkamer. Een scrub op basis van amandelolie, zout en suiker. Voor de vegans handig om te weten: bevat bijenwas! Ik heb de scrub zelf ook, mijn huid wordt er superzacht van. Ook vind je een luxe spons van linnen in het pakket.

Win een Babongo verwenpakket!

Win een Babongo verwenpakket!

Zo doe je mee aan de winactie:

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet! Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Let me know!
 • Optioneel voor extra win-kans: volg ikbenirisniet op Instagram
 • Optioneel voor nog meer win-kans: tweet over deze winactie (een tweetknop vind je in het onderstaande Rafflecopter-programmaatje)
 • Uiterst belangrijk: meld je hieronder aan met Rafflecopter, hiermee wordt aan het einde van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met woensdag 26 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moeten we helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

Extra cadeautje: kortingscode!

Vandaag (maandag) en morgen (dinsdag) krijg je 10% korting op je bestelling bij Babongo als je de code ‘hoeralente’ gebruikt! De korting geldt voor alle producten, behalve de producten die al zijn afgeprijsd.

De producten in deze blogpost heb ik gekregen van een webshop. Dankjewel, Babongo!

Back to Top