Win een Babongo verwenpakket!

Welkom bij dag één van deze feestelijke winactieweek! We trappen af met een winactie die mogelijk is gemaakt door een fijne webshop die je hier al vaker voorbij hebt zien komen. Namelijk Babongo, de duurzame webshop van Nicole! In haar webshop vind je altijd leuke, unieke producten met een mooi verhaal. Met een selectie van die producten laat ik je vandaag kennis maken in deze blogpost. En één lezer mag ik verblijden met een heus verwenpakket dat gevuld is met al deze duurzame goodies, yay!

Win een Babongo verwenpakket!

Verwenpakket

Het gaat om een zeer goed gevuld verwenpakket met een waarde van ruim vijftig euro. Van de inhoud word je gegarandeerd heel blij! Nicole en ik hebben de inhoud van de box samen uitgezocht. Allemaal ‘ikbenirisniet approved’ producten dus! Dit vind je in het pakket:

 • Babongo scheerzeep in de geur eucalyptus
 • Babongo 3-in-1 zeep: shampoo, zeep & deo
 • Humble Brush tandenborstel van bamboe
 • Dutch Harvest hennepthee met kruiden
 • Hikje kaart met bloemenzaadjes
 • Massagespons van linnen
 • Lichaamsscrub met jasmijn en sinaasappel

babongo zeepjes

Babongo zeepjes

Vorig jaar schreef ik over de zeepjes van Babongo, vooral die met pepermunt was een grote favoriet! Ik gebruikte ze met veel plezier. De lijn is inmiddels uitgebreid met nieuwe zeepjes: onder andere een 3-in-1 travelsoap en een shaving soap. Beide nieuwe Babongo zepen vind je in het verwenpakket! Ik heb ze zelf ook en ze zijn erg fijn in gebruik. De 3-in-1 zeep ruikt fantastisch, ik word gelijk vrolijk van de geur. En de scheerzeep was precies wat ik nodig had!

Babongo: humble brush tandenborstel

Humble Brush tandenborstel

En kijk wat een fijne tandenborstel! In een ikbenirisniet-kleurtje: geel uiteraard. De Humble Brush is gemaakt van bamboe met nylon borstelharen. Voor elke tandenborstel die wordt verkocht, ontvangt een kind in nood een tandenborstel of andere tandzorg. De borstelharen zijn zacht, ik vind het één van de fijnste tandenborstels die ik ooit heb gebruikt. Een aanrader als je ook minder plastic wil consumeren.

Babongo: hennepthee van Dutch Harvest

Hennepthee

Misschien stel ik je nu teleur, maar deze hennepthee heeft géén psychoactief effect. Wel is ‘ie heel lekker! Babongo verkoopt meerdere smaken van deze thee van Dutch Harvest. Ik koos voor die met kamille en munt, mijn favoriete kruidentheesmaken. Het is een lekkere frisse theesmaak door de munt, maar ook licht kruidig doordat er gember inzit. De hennep is geteeld op de akkers van Groningen. In 100 dagen groeit de hennep wel 3 meter hoog! Hennep is milieuvriendelijk omdat het geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft, CO2 opneemt en goed is voor de bodem.

Babongo: kaart met zaadjes

Kaartje met bloemenzaadjes

In het pakket vind je een bijzonder kaartje van het merk Hikje. Die mag je zelf versturen naar iemand die fleurige bloemen verdient. Of je houdt hem lekker zelf. In de kaart zitten zaadjes verwerkt. Begraaf de kaart in je tuin of in een bloempot en na ruim een week zul je de eerste zaadjes zien ontkiemen. Cool hè?

Babongo: Sugar & Salt scrub

Spons & scrub

Om het verwenpakket helemaal compleet te maken vind je er naast de zeepjes, nog twee producten voor in de badkamer. Een scrub op basis van amandelolie, zout en suiker. Voor de vegans handig om te weten: bevat bijenwas! Ik heb de scrub zelf ook, mijn huid wordt er superzacht van. Ook vind je een luxe spons van linnen in het pakket.

Win een Babongo verwenpakket!

Win een Babongo verwenpakket!

Zo doe je mee aan de winactie:

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet! Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Let me know!
 • Optioneel voor extra win-kans: volg ikbenirisniet op Instagram
 • Optioneel voor nog meer win-kans: tweet over deze winactie (een tweetknop vind je in het onderstaande Rafflecopter-programmaatje)
 • Uiterst belangrijk: meld je hieronder aan met Rafflecopter, hiermee wordt aan het einde van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met woensdag 26 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moeten we helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

Extra cadeautje: kortingscode!

Vandaag (maandag) en morgen (dinsdag) krijg je 10% korting op je bestelling bij Babongo als je de code ‘hoeralente’ gebruikt! De korting geldt voor alle producten, behalve de producten die al zijn afgeprijsd.

De producten in deze blogpost heb ik gekregen van een webshop. Dankjewel, Babongo!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

240 reacties op “Win een Babongo verwenpakket!

 1. wendy

  Het meest benieuwd ben ik naar de zeepjes ik ken ze nog niet dus benieuwd, de thee vindt ik spannend als echte theeliefhebber maar de rest van het pakket isook superfijn voor te ontvangen. Ik kan je helaas niet verder volgenop social media want ik heb dat niet. Verder veel succes met je blog. Gr. wendy.

 2. Leuk en ik doe heel graag mee 😉
  Ben zo benieuwd naar de thee omdat ik de thee niet ken maar een echte theeleut ben…

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Xoxo

  • Aniek

   Supppper leuke verwenpakket. Stiekem overal enorm benieuwd naar maar helemaal naar de scrub op basis van amandelolie zout en suiker !! Lijkt me heeeerlijk😍😍😍

 3. Heleen

  Super leuke actie dit!! Ben erg benieuwd!(vooral naar de tandenborstel hihi)

  • Heleen

   Ohh neee! Ik kwam er net achter dat ik op rafflecopter perongeluk mijn gmail had ingevuld ipv de mail die ik hier heb gebruikt 🙁 zie bij deze dusnook nog mijn andere email 😅

 4. Romy

  Oh, dat kaartje met zaadjes…die is zó leuk! En die scrub lijkt me zo fijn! En zo’n tandenborstel zoek ik ook al een tijdje als alternatief voor mijn plastic exemplaar…echt een superleuk pakketje! Ik doe graag mee 🙂

 5. Patricia Mooring

  Wauw, wat een mooi pakket…daar doe ik natuurlijk graag aan mee…!
  Waar ik heeeeeel benieuwd naar ben zijn de zeepjes….en voornamelijk de scheerzeep…..lijkt me zo lekker om te gebruiken….😁 Nou ja…alles eigenlijk wel….tis echt een verwen pakket, en daar ben ik wel aan toe om verwend te worden….😜
  Groetjes Patricia

 6. katja

  Leuk pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de scheerzeep, zelf gebruik ik hiervoor meestal gewone zeep.

 7. Willemijn

  Ook ik doe graag mee met de winactie:)!
  Het meest benieuwd ben ik naar de shampoo, zeep en deo bar want die lijkt me erg handig voor op vakantie!
  Ik heb de shampoobar al, maar dit is natuurl8ijk nóg makkelijker.
  Ook ben ik erg benieuwd naar de tandenborstel van bamboe en de bodyscrub. Thee en kaartje heb ik nooit genoeg dus ook die zijn zeker welkom :).

 8. Saskia

  Wat een super mooi pakket! Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben vooral heel benieuwd naar de stukken zeep. Heb sinds een tijd allergische reacties op alle vloeibare zeep, douchegel etc (ook op de hele natuurlijke) dus zeg elke keer dat ik eens op zoek moet naar een goed stuk zeep. Wat ik vervolgens weer vergeet….

 9. De Humble Brush had ik al herkend op je pixelfoto. 🙂 Wat een geweldig pakket! Ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar het kaartje. Ik vind dat echt een geweldig concept. Ik doe dus graag mee!

 10. Danielle

  Ik ben het meest benieuwd naar de thee! Ik wist van de hennepvelden in Groningen, maar niet dat je er ook thee van kan trekken! Verder ziet de scrub er ook uit als 1 groot feest 🙂

 11. Eline

  Ik doe mee ! De hennep thee lijkt me heel leuk om eens te proberen, maar de zeepjes ook.

 12. Irene

  Wat een super leuk pakket! Ik doe graag mee met de actie en ben het meest benieuwd naar de tandenborstel! Wil al heel lang zo een proberen, maar ik vergeet het altijd te kopen, hihi.

 13. Eva Janssen-Loth

  Ik ben het meest benieuwd naar de Babongo zeepjes.

 14. Laura

  Wauw super giveaway! Die scheerzeep lijkt me super en ben benieuwd naar de ingrediënten van de 3-in-1 zeep. Ik doe mee!

 15. Sabienne

  Ohh, super leuk, het ziet er vet gezellig uit ook, allemaal! Ik ben ook vooral benieuwd naar de zeepjes, vooral dat die ene ook een deo is? Want ik kan me dat zo lastig voorstellen, en ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar lekkere “alternatieve” deo’s. Dus ja, leuk!

 16. Lieke

  Aaah wat een leuke winactie! Ik ben vooral benieuwd naar de tandenborstel, had er namelijk nooit bij stilgestaan dat mijn ‘normale’ tandenborstel belastend was voor het milieu… Interessant!
  Liefs, Lieke

 17. Suzan

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik ben erg benieuwd naar de scrub.

  Liefs,

  Suzan

 18. Gwen

  Hooi!!
  Ohh, ik ben zo benieuwd naar de lichaamsscrub!
  Daarom doe ik graag mee❤😄
  Groetjes Gwen

 19. Ingrid Lamers

  Aaahh wat leuk zeg! Zelf ben ik het meest benieuwd naar de scrub, omdat die er zo heerlijk uitziet, en de tandenborstel, omdat ik al een tijd op zoek ben naar een goede tandenborstel die niet van plastic is. Maar sowieso lijken mij alle producten heerlijk en doe ik dus graag mee met de winactie!

 20. Eleni

  Wat een leuke winactie! Gefeliciteerd, Iris! Het meest benieuwd ben ik naar de scheerzeep. Tegenwoordig gebruik ik de shampoobar van Lush om mijn haar te wassen, maar om nog meer verpakkingsvrij te gaan, zou ik de scheerzeep wel willen proberen.

 21. Marlies

  Wat leuk! Ik ben het meest benieuwd naar de zeepjes van Babongo. Deze staan al een tijdje op mijn whishlist. 💕👌😍

 22. chantal

  Superleuk pakket! Natuurlijk doe ik mee. Mij lijkt de 3 in 1 zeep heel handig, hoef ik niet zoveel mee te slepen als ik naar mijn ouders ga

 23. Linda

  Wauw Iris, wat een begin van deze feestweek! Nu ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar alle andere prachtige winacties die je hebt geregeld 🙂 Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de scheerzeep (hoi, dat gebruik ik dus nooit en zou ik wel moeten doen denk ik) en naar die scrub, want die lijkt me heerlijk! Hoewel ik alleen al voor de bijzondere thee en voor het te schattige kaartje ook mee wil doen haha 🙂

 24. Lizzy

  Van harte gefeliciteerd! Ik ben het meest benieuwd naar de scheerzeep en tandenborstel. Zit al een tijdje na te denken over het kopen van een mileauvriendelijke tandenborstel en dit is mijn kans om een tandenborstel uit te proberen:)

 25. Marijke

  Wow állemaal mooie producten. Ik ben vooral benieuwd naar de 3 in 1 zeep. En de thee. Wat wen heerlijk pakket hebben jullie samengesteld!

 26. Lonneke

  wat een mooi pakketje, ik doe mee! ik ben het meest benieuwd naar de 3 in 1 zeep. Lijkt me heel handig op vakantie maar ik vraag me af hoe een zeep als deodorant kan werken, dus dat zou ik graag testen 🙂 (en de geur ook!)

  • Hoi Lonneke,
   De lemongrass in de travelsoap heeft een deodoriserend en antiseptische werking. Als je je met de zeep hebt gewassen/gedoucht hoef je geen deodorant te gebruiken.

   • Lonneke

    Aha, dankje voor je reactie. Nu ben ik nog nieuwsgieriger want ik heb er niet echt vertrouwen in dat dat bij mij werkt ;). Zou wel heel handig zijn!

    • Haha, dat kan ik me voorstellen. Zelf was ik ook behoorlijk sceptisch. Ik kon me er werkelijk niets bij voorstellen. Maar voor mij werkt het prima. Uitgezonderd extreme stressmomenten, maar dan laat zo ongeveer iedere deo me in de steek 😉

 27. Gefeliciteerd met je verjaardag! Natuurlijk doe ik mee met deze winactie. Het meest benieuwd ben ik naar de scrub en de tandenborstel

 28. Wendy

  Als thee-addict ben ik benieuwd naar de thee en ook de zeepjes! Ik hou van zeep met aparte geurtjes.

 29. Dominique

  Leuk, ik doe mee! Ik ben vooral heel benieuwd naar de 3-in-1 travelsoap. Ik reis best veel voor mijn werk en dit lijkt me superfijn voor op reis, want neemt niet veel ruimte in beslag en kan gewoon in je handbagage. 🙂

 30. Anouk

  Wat een leuke winactie, ik doe mee! De scrub lijkt mij echt heeeerlijk en ben super benieuwd naar die tandenborstel, lijkt me erg apart haha!

 31. Kathleen Van Opstal

  Tof pakket! Ik ben vandaag jarig en het pakket zou toch wel een perfect verjaardagsgeschenk zijn! Ik ben net zoals jij 27 geworden. Mooie leeftijd he 🙂 Trouwens ook proficiat met je blog-verjaardag! Hopelijk komen er nog vele jaartjes bij 🎂

 32. Petra

  Hallo Iris,
  Ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar de scrub en de thee en ook naar de zeepjes.

  Groetjes Petra

 33. Leeeeuk en ik doe ontzettend graag mee. En I need that scrub in my life. Jasmijn en sinasappel is de best combo ever. Die zou ik dus heel graag willen proberen! Hoop dat je trouwens een prachtige verjaardag hebt gehad! Liefs 🙂

 34. Janske

  Ik ben benieuwd naar de scheerzeep! Gebruik nu eigenlijk niets, maar wel een wegwerp mesje. Zag dat jij zo’n supersonisch mesje had waarvan je alleen de balsem vervangt, daar zouik dan ook voor kunnen gaan 🙂

 35. Oh, dat kaartje met bloemzaadjes erin lijkt me zo leuk! Zonde om als je een lief kaartje krijgt het “weg te gooien”, maar er komt vast echt iets moois uit!

 36. Christien

  Wat een leuke winactie! 🙂 Ik ben het meest benieuwd naar de zeepjes, die klinken heerlijk!

 37. Amy

  Wat een ontzettend leuke actie! Ik ben zóóó benieuwd naar de zeepjes! Vooral de 3-in-1 travelsoap lijkt me erg interessant, maar ook de scrub en de linnen spons zien er uit als verwennerij voor de huid!

 38. Anouk

  Gefeliciteerd!!!
  Ik zou heel graag de zeepjes van babongo willen proberen. De laatste tijd heb ik al meer over dat soort zeepjes gelezen en het lijkt me erg handig. Met name op vakantie scheelt het veel ruimte. Als student moet ik helaas wel zuinig zijn op mijn geld, dus meerdere zeepjes kopen is voor mij behoorlijk duur. Deze winnen zou daarom echt heel tof zijn 🙂

 39. Femke

  Wat een leuke winactie! Ik ben vooral benieuwd naar de zeepjes! Ik koop eigenlijk altijd ‘naakte’ producten bij Lush, om zo minder plastic afval te produceren. Maaaar een 3 in 1 zeepje om te reizen ken ik nog niet! 🙂

 40. Ingrid

  Dat lijkt me een heerlijk verwenpakket, welke ik goed kan gebruiken als ik de halve marathon heb gelopen! Lekker genieten dus 🙂 Zeker van de scrub, daar ben ik zeer benieuwd naar!’

 41. Esmee

  Jaaaa ik doe mee, tof! Wat een gave producten! Ik vind de bloemenkaartjes een fantastisch product, superleuk cadeau ook, maar ik ben zelf het meest benieuwd naar de scrub, want orange en jasmin klinkt wel heeeeeel erg lekker.

  En verdikkie! De kortingscode komt net te laat, heb net een paar dagen terug nieuwe bees wraps besteld! 😉

 42. Lorain

  Hiep hiep hoera, gefeliciteerd!
  En wat een ontzettend leuk pakket is dit zeg.

 43. Heleenq

  Toffe actie!
  Ik ben vooral benieuwd naar de 3-in-1 zeep. Zou het echt goed werken als zowel shampoo, zeep en deo?

 44. Lea

  Ik doe mee! <3 Meest benieuwd naar die tandenborstel! Of het echt zo veel beter poetst! :O

 45. Iris

  Ohhh wat tof! Helemaal zero-waste approved! Ik heb toevallig gisteren de hennep thee voor het eerst geprobeerd toen ik met m’n moeder bij een bio tentje thee ging drinken en ik vond hem echt héél lekker! En een zeep die ook een deo is?! Bizar, maar wel heel handig! Ik doe meeee wiehooe 🙂

 46. Kim

  Leuk verwenpakket! Ik ben het meest benieuwd naar de scrub 🙂

 47. Stephanie

  Yeey, leuke winactie! Ik ben vooral benieuwd naar de zeepjes, zoals velen hier heb ik al gelezen. Vooral de scheerzeep wil ik wel eens uitproberen, ik vind de meeste scheerschuimen veel te zoet ruiken en niet voedend genoeg. Fijne week nog!

 48. Astrid de Geus

  Hoi Iris,
  Allereerst nog gefeliciteerd natuurlijk!
  Wat een super leuke winactie!
  Ik doe heel erg graag mee en ben erg benieuwd naar de drie in één zeep, omdat ik opzoek ben naar een alternatief voor een deo spuitbus, en ik nog geen fijne duurzame roller heb gevonden.
  Ook de overige artikelen ben ik erg benieuwd naar!

 49. Thaïs

  Waauw, scheerzeep! Daar ben ik al lang naar op zoek! Dat is veruit het enige product dat ik nog niet verpakkingsvrij vond. Wat ben ik ook benieuwd naar de zeepjes, en de scrub. Alles dus eigenlijk! Heerlijke winactie, Iris!

 50. Roxy

  Wat een ontzettende leuke winactie! Ik ben benieuwd naar de scrub met spons. Ik ga je ook volgen op Instagram en Twitter!

 51. Nicky

  Wat een tof pakket, past perfect bij je blog!
  Het meest benieuwd ben ik naar de zeepjes, vooral de travelsoap lijkt me heel handig. Hennep thee kende ik ook nog niet, een mooi pakket om nieuwe duurzame producten te ontdekken. En dat kaartje met zaden is zo leuk, die zou ik naar mijn moeder sturen die net zo gek is op bloemen en planten als ik 🙂

 52. Kaline

  Op een of andere manier ben in heel nieuwsgierig naar de tandenborstel. En de hennepthee. Ooit heel rebels hennep lollies geproefd en dat was geen succes. 😄

 53. Kirsten

  Wat een leuk pakketje. Ik doe mee. Toevallig heb ik vorige week voor het eerst bij Babongo besteld en dat is me goed bevallen. Ik ben het meest benieuwd naar de thee.

 54. Anouk

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat het een hele leuke dag is geweest
  Wat een leuke actie; sinds ik vegantistisch en bewuster ben gaan leven, heb ik helemaal niks meer op het gebied van verzorging gekocht. Alle oude spulletjes eerst opmaken, voordat ik bewuste spullen ga kopen. Maar dit wil ik allemaal wel heel erg graag proberen 🙂
  Ik heb helaas geen Twitter of Istagram meer, in verband met bewuster, meer mindful en simplisticer leven (deels ook een beetje jouw schuld xD).

 55. Pien

  Ik ben het meest benieuwd naar de 3-in-1 zeep! Super handig voor op reis maar zeker ook voor dagelijks gebruik in mijn badkamer!:✨

 56. Claudia

  Leuke actie! Ik ben zó benieuwd naar de 3 in 1 zeep! De combi van de erbij is heel apart. Ben pas alleen op vakantie geweest met handbagage en dan zou zo een zeepje ook heel handig zijn. Hoe minder ik uit m’n tas hoef te halen hoe makkelijker hij weer dicht zal gaan..

 57. Julia

  Wat een tof pakket van een leuke webshop. Natuurlijk en duurzaam is op deze manier hartstikke hip. Ik zou voor de 3 in 1 travelsoap gaan, want als ik ga backpacken naar Azië zijn dit de musthaves om licht te reizen.

 58. Het is dan wel geen keuken 😉 maar het scheelt niet veel! Wat een supergaaf pakket zeg! Ik ben enorm nieuwsgierig naar de scheerzeep en de scrub. Oh, en de tandenborstel is volgens mij ook superfijn. En ja duh, natuurlijk doe ik mee 😀

 59. Els M

  Wat een toppakket, ik ben vooral benieuwd naar de 3 in 1 zeep! Lijkt me superhandig, momenteel gebruik ik al een shampoobar, maar alles in 1 lijkt me nog praktischer.

 60. Hannah

  De tandenborstel en de zeepjes stonden al op mijn verlanglijstje, dus ik doe maar al te graag mee aan deze winactie. Ik ben ook wel heel benieuwd hoe die 3-in-1 zeep ook als deo werkt, want ik wil langzaam echt van de standaard deo en zijn slechte verpakkingen af.

  • Hoi Hannah, als je je hebt gewassen/gedoucht met de 3-in-1 zeep hoef je geen deo meer te gebruiken. De lemongrass zorgt voor een deodoriserend en antiseptisch effect 🙂

 61. Daphne

  Leuke actie, ik doe ook mee! 🙂

  En natuurlijk gefeliciteerd!

 62. Marjolein

  Wat een leuke webwinkel 🙂 ik ben vooral benieuwd naar de 3-in-1 zeep, ik zou haast niet geloven dat je 1 stuk voor drie toepassingen kan gebruiken, maar het lijkt me wel super handig!

 63. Esther

  Oh, ik ben al een tijdje bezig om in de badkamer wat meer plasticvrij te worden en gebruik nu de shampoo bars van Lush. Toevallig vroeg ik me dit weekend af of er ook iets van een plasticloze scheergel zou bestaan! Handig!
  Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂

 64. Beatrijs

  Ik ben heel erg benieuwd naar de tandenborstel. Het gebruik van plastic tandenborstels staat mij steeds meer tegen, maar ik vind het toch ook lastig om alternatieven te vinden. Goed om jouw ervaring over deze tandenborstel gelezen te hebben. En nu weet ik ook dat ik deze hier kan bestellen. Goed om te weten voor als ik niet win 😉

 65. Marije

  Ik ben heel erg benieuwd naar de tandenborstel en het sponsje. Ook naar de thee, want ik drink alleen maar theetjes de hele dag.

 66. Ingeborg Beenen

  Wauw wat een leuk pakket! Zon tandenborstel wil ik al een tijdje en ik ben heel benieuwd naar de thee!

 67. Vlinder

  Ik doe graag mee aan de winactie!
  Ik ben zelf heel benieuwd naar de scrub en de thee. Ik hou van thee drinken bij het lezen van een boek of het werken aan verslagen voor school. En ik ben benieuwd naar de scheerzeep. Ben de laatste tijd een beetje zoekende in wat nu het fijnste werkt met scheren en een scheerzeep heb ik nog niet geprobeerd 🙂

 68. Annemarie

  Ik ben vooral benieuwd naar de Humble Brush tandenborstel van bamboe!

 69. Roos

  Wow wat een super merk is dit zeg, ik kende het nog helemaal niet maar klinkt echt fantastisch 🙂 Ik ben het allerbenieuwdst (is dat een woord, haha?) naar de 3-in-1 travelzeep: niet meer honderd flessen shampoo, douchegel en deo mee sjouwen op reis of zelfs gewoon tijdens een nachtje logeren, maar handig 1 product. Wat een super (groen) initiatief! Ook vind ik het kaartje waarin de zaadjes verwerkt zitten heel schattig 🙂

 70. Naomi

  Hoi Iris, allereerst nog gefeliciteerd en natuurlijk nog vele gezonde, groene & gelukkige jaren gewenst! Bedankt voor de leuke win-actie, ik doe erg graag mee. Vooral de tandenborstel vind ik heel leuk klinken, ik was al een tijdje op zoek naar een beter alternatief voor mijn plastic tandenborstel. Deze klinkt super!

  Groetjes en nog een fijne maandag gewenst,
  Naomi

 71. Woei, looks like an awesome pakketje! Ik ben keibenieuwd naar die zeepjes, zag ze al een paar keer langskomen, maar ik wilde eerst trouw mijn huidige shampoo opmaken voor ik een shampoozeepje ga kopen. Vind de verpakking ook zo mooi 🙃 En ha, ik dacht, als je dan toch de hele week nog verjaardagsfeest viert op je blog, is het misschien ook minder erg dat ik je nu pas feliciteer met je verjaardag? 😚 Hartelijk gefeliciteerd! 🙂

 72. Ymke

  Wat een tof pakket! Het meest benieuwd ben ik naar de 3-in- zeep & scrub. Ben heel benieuwd of mijn lichaam hier anders op regeert. En ook benieuwd naar de zaadjes, dat soort verrassingen zijn de leukste. En de thee! Eigenlijk benieuwd naar alles, hihi.

 73. Maaike

  Wauw, wat een pakket, jeetje!! Ik ga gewoon lekker onbeschaamd meedoen. Al had ik me voorgenomen om niet met alles mee te doen omdat ik die mensen die dat doen altijd vet irritant vind haha. Maar voornemens zijn er om uitzonderingen op te maken, toch? #hehe. Liefs

 74. Gietje

  Benieuwd ben ik naar de 3 in 1-zeep, maat stiekem doe ik mee omdat ik toe ben aan n nieuwe humble brush! Mn beugel us er zo niet vriendelijk voor.

 75. Kirsten

  Oooh wat een fijn pakket! Ik ben vooral
  Mega benieuwd naar de thee. Ik kan me echt niet voorstellen hoe die zou moeten smaken, haha.

 76. Daniëlle

  Ik doe meeeee (uiteraard :-p) Ik ben vooral benieuwd naar die 3-in-1 shampoo. Ik heb gemerkt dat veel shampoobars toch een vies laagje op mijn haar achterlaten, dus ben benieuwd wat ik van deze vind 🙂

 77. Sabine Sijbesma

  Hallo! Graag win ik dit leuke pakket! Ben eigenlijk benieuwd naar alles! Maar in het bijzonder naar de tandenborstel! 😍
  Groetjes Sabine

 78. Carina

  Wat een heerlijk pakket! Ben vooral benieuwd naar de tandenborstel en die 3 in 1 zeep, moet nogal veel op reis voor werk en dan klinkt dat echt ideaal!

 79. Elma

  Eigenlijk ben ik naar alles wel benieuwd… 😉 Maar toch wel het meeste naar de scheerzeep. Ik gebruik nu scheerschuim en bedacht me pas wat een chemische troep dat is. Dus ik zou graag een natuurlijk altenatief proberen!

 80. Saar

  Die drie in een zeep, daar ben ik wel benieuwd naar. Ik had er al over gelezen maar ben er nog niet aan toe gekomen om hem zelf te ontdekken. Ideaal dat die dus in het pakket zit.
  Ik volg je gewoon al op instagram joh 😀

 81. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik gebruik nu voornamelijk zepen van Dr. Bronner en ik ben heel benieuwd naar andere natuurlijke merken 🙂

 82. Laure D

  Ten eerste: proficiat 🎉🎉🎉
  Ten tweede: ik zou dit pakketje superrrrgraag winnen! En dan vooral de tandenborstel en het kaartje (om cadeau te doen aan mijn mama). Zo’n houten tandenborstel wil ik al lang eens proberen maar ik het lijkt me dat het geen fijn mondgevoel geeft? Dus hem winnen motiveert me waarschijnlijk wel om het eens te testen!

 83. Karen

  Wat een mooi pakket. Ik ben benieuwd naar de scheerzeep. Lijkt me prettig in gebruik.

 84. Aimée

  Super leuk pakket! Vooral de tandenborstel (geel!) en de kaart, wat een origineel idee! Doe graag mee 🙂

 85. Silke

  Superleuk dat je dit doet 🙂 ik hoop dat je een hele leuke week hebt! Ik ben dol op zeepjes én heel benieuwd naar die thee; het ziet er in ieder geval allemaal superleuk uit! Silke

 86. Hanne

  De spons, de scrub, de tandenborstel, de zaadjes,… hoe moet ik hier ooit één favoriet iets uit kiezen? Álles intrigeert me! Met wat geluk, kan ik ze ook allemaal binnenkort effectief uittesten 😀 Een hele fijne verjaardagsweek gewenst Iris 😉 xoxo

 87. Ellen

  Wat een fantastisch pakket!
  Ik ben het meest benieuwd naar de zeepjes. Heb al eens shampoo bars gebruikt maar ze lagen mij niet zo goed. Misschien zijn de zeepjes van Babongo veel beter. 🙂

 88. Malissa

  Zo leuk en lief <3 Ik ben met name benieuwd naar de tandenborstel.

 89. Sanne

  Superleuk! Ik doe mee 🙂 Ik volg je al een hele tijd op instagram haha! Ik vind vooral het kaartje met bloemenzaadjes heel mooi!

 90. Gelieke

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, en ik ben vooral benieuwd naar de zeepjes – ik heb nog nooit een soap bar gebruikt als shampoo, maar ik heb er wel veel goede verhalen over gehoord. De humble brush is ook een favoriet hier, en thee is altijd goed :).
  Ik heb geen Twitter, maar ik volg je al wel op Instagram ^^

 91. Fleur

  Wat een supertof pakket! Gefeliciteerd nog, Iris! 🙂 Vooral die 3-in-1-zeep lijkt me ideaal, ben heel benieuwd of en hoe dat werkt. Dusseh, ja, ik doe graag mee!

 92. Janneke

  Proficiat met je verjaardag! Een super leuke manier om het te vieren vind ik 😉
  Ik had nog nooit van deze webwinkel gehoord, dus ga eens gauw een kijkje nemen. Bedankt!

 93. Barbara

  Superleuk weer! Ik doe mee. Die sinaasappel-jasmijn scrub lijkt mij wel heel lekker!

 94. Charlotte

  Zo leuk! Gefeliciteerd Iris. Ik ben heel benieuwd naar het bloemen kaartje. Die ga ik zeker naar mijn vriend sturen. Hij is gek op zijn moestuintje en mooie bloemen.

 95. Saskia D

  Uiteraard doe ik mee! Ben erg benieuwd naar de scheerzeep voor het liefste vriendje omdat hij nergens tegen kan ivm eczeem, maar wel heel gek is op zijn baard verzorgen dus zou dit wel een perfect cadeau zijn als hij er tegen kan! En natuuurlijk de rest van het pakket ook voor mezelf 😁

 96. Svenja

  Super leuk! Ik ben vooral benieuwd naar de 3-in-1-zeep 🙂

 97. Jessie

  Superleuk! Ik Vind Babongo een hele mooie webshop en ik bestel er graag. Toch is het vaak erg prijzig en dit zijn dan mooie kansen om toch duurzame producten te gebruiken! Ik ben benieuwd 😉

  • Hoi Jessie, Leuk te horen! Heb je gezien dat er een kortingscode bij dit artikel zit? Die is vandaag nog geldig… 🙂
   Groet Nicole

 98. Suzanne Beck

  Dat klinkt als een superfijn pakket, ik doe graag mee!

 99. Edith

  Ik ben het meest benieuwd naar de scrub. De travel-zeep gebruik ik, die is bijna op, daar ben ik heel tevreden over en wil deze blijven gebruiken. Ook erg benieuwd naar de andere produkten. Ik heb geen instagram of twitter dus helaas kan ik het niet verder delen.

 100. Woehoei! De tandenborstel ziet er zo fijn uit! Eigenlijk alles wel, wat een verwennerij en blijmakerij voor veel mensen!

 101. Wat een pracht pakket! Die wil ik wel ontvangen 🙂 Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de 3-in-1 zeep. Ik reis veel en als dit goed werkt, zou dat echt ideaal zijn!

 102. Eva

  Wat een fijn pakket! Vooral heel benieuwd naar de shaving zeep; ik vind gewone scheerschuim altijd zo’n aanwezige muffe geur hebben!

 103. Verklapikniet

  Wat een leuke actie! Vooral de huidproducten van ik leuk. Ik weet sinds enkele weken dat ik zwanger ben (nog bijna niemand weet het) en mijn huid wordt door die hormoonverandering superdroog! Hopelijk kan wat verwennerij helpen 🙂

 104. Ooh, ik heb een vriendin die eind deze maand jarig is en die ik heel erg gelukkig zou kunnen maken met dat kaartje en die scrub! Zelf ben ik -nu het rokjesseizoen van start is- vooral benieuwd naar de scheerzeep eigenlijk. 😉

 105. Rianne

  Wat een leuk pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de Babongo zeepjes!

 106. Joyce

  Wow ik zat net te denken; hey ik moet een nieuwe tandenborstel maar moet dat nu echt van plastic :’) dus ik heb direct de tandenborstel in mijn favorieten opgeslagen én meegedaan. I needz toothbrushes 😀

 107. Rebecca

  Jaaa ik doe mee! Van harte Iris! Ik ben ook jarig deze week!

  Ben vooral benieuwd naar de scrub en zeepjes, maar ook hard toe aan een nieuwe tandenborstel.

  Xx

 108. P.

  Leuk! Ik doe mee. Ik ben vooral erg benieuwd naar de Babongo 3-in-1 zeep, omdat het ook een deo is! Daar heb ik nog nooit van gehoord. Ik heb een keer zo’ n zaadjes kaart aan een vriendin gegeven, moet toch eens vragen of daar nog wat uitgekomen is haha

 109. Ymke

  Nog van harte gefeliciteerd, Iris!
  Wat leuk dat je zo’n gaaf pakket mag weggeven! Ik ben echt verliefd op dat kaartje. Zo simpel, maar zo vrolijk. Die tandenborstel lijkt mij ook wel wat. Veel beter dan die plastic troep die ik bij gebrek aan milieuvriendelijke winkels in de buurt nu telkens in huis haal.

 110. Aniek

  Supppper leuke verwenpakket. Stiekem overal enorm benieuwd naar maar helemaal naar de scrub op basis van amandelolie zout en suiker !! Lijkt me heeeerlijk😍😍😍😍😍

 111. Dieuwke

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik ben vooral benieuwd naar de tandenborstel, ik probeer dat soort spullen steeds meer te verduurzamen. Eerder heb ik bijv al de wasbare Wattenschijfjes aangeschaft navigatie van je review, die bevallen ook erg goed!

 112. Ymke

  Wat een leuke actie! Ik vind alles leuk maar ben het meest benieuwd naar… de travelsoap. Perfect voor komende zomer hoop ik.

 113. Melissa

  Wat super leuk! Ik ben het meest benieuwd naar de thee! In plaats van alleen een moestuin heb ik dit jaar ook een klein theetuintje gemaakt, en vraag me nu af of ik ook zelf hennep zal verbouwen.. (wat zullen de buren denken haha)

 114. Jiska

  Jaa ik doe graag mee! Het meest benieuwd ben ik naar de scrub, zeepjes, thee euh eigenlijk alles wel haha. Het lijkt me heerlijk om met deze spullen een avondje voor mezelf te hebben.

 115. Wilke

  Wat een leuke feestelijke actie! Gefeliciteerd ook nog. Dit pakket van Babongo wil ik wel, hele fijne luxe dingen heb je uitgezocht! Van mezelf mag ik alleen maar praktische en nuttige dingen kopen dus dit zou wel een leuke traktatie zijn.;-) Ik ben vooral benieuwd naar de hennepthee graag uit willen proberen; ben dol op kruidentheetjes maar hennep is nieuw voor mij!

  (Ik volg je al op Instagram maar Twitter is een beetje in het slop geraakt de laatste jaren…)

 116. NIenke

  Ik doe graag mee! Nog gefeliciteerd. 🙂

  Ik vind het kaartje met de zaadjes erin het leukst.

 117. Elice Kars

  Allemaal interessante producten. De hennepthee ben ik wel benieuwd naar. Klinkt ook wel een beetje eng 😉

 118. Enya

  Gefeliciteerd Iris 🌼🌻🌷!
  Ik ben het meest benieuwd naar de tandenborstel; ik heb vaak de goedkoopste flutborstel, en zou graag willen ervaren of ik en mijn tanden inderdaad blijer worden van zo’n mooie en verantwoorde borstel! Sowieso wil ik graag over op meer verantwoorde spullen ,maar tot nu toe denk ik teveel aan mijn budget…

 119. Kaylin

  Wat een mooi pakket! Ik ben dol op lekkere geurtjes en ben dus erg benieuwd naar de zeepjes! 🙂 En oh ik volg je ook op instagram 🙂

 120. Debora

  Heel leuk! Ik doe mee! Over een paar weken doe ik een examen dus ik kan wel wat verwennerij gebruiken 🙂
  Ik ben heel benieuwd naar de scrub. Hopelijk vind ik er eindelijk eentje die écht werkt.
  Groetjes

 121. Ellen

  Ooooh ik kan niet achterblijven! Ik ben het meest benieuwd naar de tandenborstel en zeepjes, en heb het meeste zín in de scrub 🙂

 122. Hannah

  Super leuk pakket!
  Ik ben het meest benieuwd naar de hennepthee, hoe die zal proeven, Vast fantastisch als je bedenkt hoe goed het is voor het milieu en meteen lekker lokaal.

 123. Heel tof <3 Nu heb ik voorlopig nog genoeg producten dus ik mag niet meedoen van mezelf hihi, maar ik houd je site in de gaten hoor. Hier ga je zeker iemand blij mee maken 🙂

 124. Jeanine

  Wow wat een fijn verwenpakket! Ik doe graag mee met de actie. Alles is een verwencadeautje, maar het meest benieuwd ben ik naar de scrub. Lijkt me heerlijk!

  Groetjes Jeanine

 125. Janine

  Hartelijk gefeliciteerd (nogmaals) met je verjaardag, yay! En ik doe graag mee met de winactie! Ik ben het meest nieuwsgierig naar de scrub denk ik. Meestal vind ik scrubs al snel te hard of te plasticachtig (ofwel ik ben erg kritisch) dus ik zou deze wel eens uit willen proberen.

 126. Gerdien

  De thee (die hard thee slurper) en de travel soap! Met de weekeinden kamperen in het vooruitzicht is die zeep een uitkomst! Geen gesleep met miniatuurflesjes (die lekken…)!

 127. Deborah

  Jasmijn! I love jasmijn. Ik ben heel benieuwd naar de scrub.

 128. DutchCheryl

  Ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd naar de scrub, dat gebruik ik eigenlijk nooit, maar een zacht huidje wil ik wel. En nieuwe thee’s zijn altijd welkom!

 129. Mayra van der Vrande

  Super gaaf! Ik wil alle thee proberen! Ik doe mee

 130. Maaike

  Ik doe ook graag mee aan de winactie! Met de zomer io komst kunnen mijn benen wel een fijne scrubbeurt gebruiken en ben ook al heel lang benieuwd naar de Humble Brush.

 131. Nina

  Jaaa! Oh die thee, en de scrub, en die brush. Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee 🙂

 132. Anneloes

  Dit moet wel de leukste winactie ooit zijn! Allemaal producten die ik graag wil uitproberen. Ik wou al heel lang de tandenborstel en babongo zeep eens uitproberen. En hennepthee? Nog nooit van gehoord. Ben heel benieuwd hoe het smaakt. Heb jij het wel eens gehad?

 133. Matthea

  Wat een leuk pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de zeepjes, maar ook de thee lijkt me erg lekker.

 134. Matthea

  Wat een leuk pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de zeepjes, maar ook de thee lijkt me erg lekker. Ik heb op mijn werk een supergrote mok van bijna een 0.5 liter, dus dat krijg ik wel weg.

 135. Inge

  Oeh, leuke winactie! Ik ben het meest benieuwd naar de eucalyptus scheerzeep! Ik ben dol op de geur en het lijkt me ook interessant en goed voor mij om eens zeep in plaats van standaard scheergel uit een bus te gebruiken 🙂 🙂 🙂

 136. Lies

  Ik heb zo’n Humble Brush, leren kennen door een andere groene blog die ik volg. Ik vind hem iets te zacht, maar dat neem ik er graag bij.

  • Sue

   Ik ben het meest benieuwd naar de scrub, ik ben nog niet vaak een fijne scrub tegen gekomen…

 137. Christianne

  Gefeliciteerd! En wat een heerlijk pakket <3

  Ik ben vooral benieuwd naar de tandenborstel. Ik ben nog altijd op zoek naar een fijne verantwoorde tandenborstel. Zou dit m dan worden??

 138. Nora

  Jeeeeee!! Winactie tijd!!! Super leuk dit, vooral die fantastische 3-in-1 zeep en scheerzeep WIL IK proberen!! Dus fingers crossed en anders koop ik ze woensdag zelf met die blije kortingscode😎 xxx Nora

  • Hoi Nora, de kortingscode is alleen vandaag nog geldig… Zou jammer zijn als je ‘m morgen wilt verzilveren en hij werkt niet meer 🙂

 139. Mané

  Super leuke actie Iris! Ik ben heel benieuwd naar de spons & scrub. Het ziet er zo lekker uit dat ik bijna zin krijg om het op te eten, haha. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je nog eeuwig blijft bloggen. Ik geniet er elke dag van. en hoop stiekem dat ik je ooit met Ollie in Enschede tegenkom. Veel liefs!

 140. helga

  Wat een super actie Iris!
  Ik ben het meest benieuwd naar de Hennepthee, dat heb ik nog nooit gedronken. Het lijkt me erg lekker als ik het zo hoor en zie.
  Eigenlijk is alles heel leuk1

 141. Judith

  Ik doe graag mee met de winactie, wat een heerlijk verwenpakket! Ben benieuwd naar de 3 in 1 zeep, ik ben niet zo van het gebruiken van 101 zalfjes en poedertjes, dit lijkt me super handig.

 142. Linda

  O, wat een ontzettend leuke winactie!! Ik ben echt een mega thee addict, dus ik ben vooral benieuwd naar de hennepthee. Maar de tandenborstel, zeep, scrub en kaart zijn ook al zo leuk 😊

 143. Kim

  Gave winactie! De zeepjes van babongo ken ik, ben benieuwd naar de tandenborstel.

 144. Mees

  Gelukkige verjaardag! Ik ben al een tijdje benieuwd naar bamboetandenborstels. Wat fijn dat ie in het pakket zit 🙂

 145. Esther

  Super leuk! Ik doe mee! Die tandenborstels ga ik hoe dan ook kopen!

 146. Oooh dit ziet er zo mooi uit! Ik ben vooral heel benieuwd naar de lichaamsscrub, maar waaauw wat een leuke producten allemaal!

 147. Demi

  Natuurlijk doe ik mee met de winactie, super leuk! Ik ben ’n ontzettende theeleut, dus ben erg benieuwd naar de hennepthee 😀

 148. Kyra

  Oh, wat een leuk pakket heb je bijeen gezocht! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het 3-in-een zeepje, handig en scheelt in verpakking! Ik doe graag met je aktie mee.

 149. Charlotte

  Ik ben super benieuwd naar de scheerzeep. Ik gebruikte héééél lang een scheerzeep van enjoy devine nature op basis van ceder. Maar deze is helaas niet meer te koop.
  Tijd voor iets nieuws……:)

 150. Renata

  Wat een leuk pakket heb je samengesteld! Ik ben vooral benieuwd naar de tandenborstel en de hennepthee, uut Grunn.

 151. Mona

  Oh wat zou ik die graag winnen! Ben naar alles wel heel benieuwd en dat kaartje is enig!

 152. Jolanda

  Hmz… ik wilde zeggen dat ik graag de tandenborstel en scrub creme wilde proberen. Maar dat ik eigenlijk helemaal niet kan kiezen omdat het hele pakje zo leuk is! Het lukte niet om te reageren dus dan maar hier! Mijn duimen draaien!

 153. Judith Bal

  Oe, wat een tof pakket!! Ik ben zwanger dus ik heb wel zin in zo’n ontspanningspakket:) Ik ben het meest benieuwd naar de scrub en het sponsje, die zien er heeeel fijn uit.

 154. Smilla

  Ohh leuke winactie dit beloofd al veel goeds. Ik ben vooal benieuwd naar de 3 in 1 zeep, lijkt me echt super handig voor op vakantie!

 155. marijksels

  Wauw wat een gaaf pakket zeg, heerlijke verwennerij!
  Ik ben vooral heel benieuwd naar de scub, ik wil ook een zacht huidje 😉

 156. Daniella

  Het kaartje is zo’n mooi idee! Zoiets zou ik aan mijn nichtje geven. Ik doe mee:)

 157. Ami VC

  Proficiat met je verjaardag! Ik doe uiteraard mee aan deze leuke winactie en ben het meest benieuwd naar 3 in 1 zeep van Babongo.

 158. Maud

  Jeee leuke actie! Ik ben het meest benieuwd naar de shaving soap en tandenborstel. Mijn scheergel en tandenborstel zijn de enige dingen in mijn badkamer die nog niet echt groen zijn. Daar mag best verandering in komen 😉

 159. Irene

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd, vooral naar het combi-zeepje!

 160. Linda

  Wat een gaaf pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de tandenborstel. Die heb ik al meerdere keren voorbij zien komen haha

 161. Nee ske

  ik ben super benieuwd naar de zeep! lijkt me heel handig als ik op vakantie ga met mijn campertje 😀

 162. Eva

  Ik ben suuuperbenieuwd naar die scheerzeep! Ik zoek al een tijdje een zeepje waar mijn huid niet daarna rood als een tomaatje van word! Het proberen waard dus!

  Liefs Eva!

 163. Susan

  Super benieuwd naar de shaving soap en de scrub! Gewoon scheren maakt mijn huidje zoooo droog… en, gefeliciteerd nog natuurlijk!

 164. Manon

  Ik ben vooral heel benieuwd naar de scrub! En ook de thee maakt me wel nieuwsgierig 🙂

 165. Anne

  Allemaal mooie producten! Ben het benieuwdst naar de 3-in-1-zeep, maar de rest lijkt me ook heel fijn!!

 166. Rebecca

  Wat een leuk pakket is het geworden! Het meest benieuwd ben ik nog wel naar het kaartje; het planten van moestuintjes is hier thuis inmiddels ook helemaal een hit. 🙂

 167. Oh wat leuk zeg, ik moet bekennen dat ik wel heel benieuwd ben naar de zeepjes. De tandenborstel word hier al heel goed gebruikt! Ze zijn heel erg fijn. Wil echt geen plastic ding meer in mijn mond hoor! Brrr.

 168. Sanne

  Superleuke actie! Ik doe graag mee 🙂 Vooral de scrub lijkt me heerlijk!

 169. Thelea

  Jij doet ook alleen maar leukste winacties! 🙂 Ik ben heeeel benieuwd naar de hennepthee! Vooral omdat ik van koffie af wil en dus heel erg op zoek ben naar lekkere warme-dranken alternatieven.

 170. inge van harskamp

  ik doe mee! ik ga binnenkort naar thailand en omdat ik niet goed tegen hitte kan qua zweetproductie (sorry voor de details haha) gebruik ik om erger te voorkomen graag natuurlijke producten. dus dit zou heel goed van pas komen 🙂 zowel ik als mijn vriend zal het enorm waarderen als ik daar fris blijf ruiken! hahaha

 171. Nynke

  Gefeliciteerd! En wat leuk, zo’n week. Cool dat je dat allemaal hebt geregeld!
  Ik doe graag mee want ik ben reuze benieuwd naar de scrub. 🙂

 172. Inge

  Wauw wat een leuke spulletjes! Ik vind vooral de zepen erg interessant en zou ze graag willen uit proberen!

 173. Kayleigh

  Wat een leuk pakket! Ik ben heel benieuwd naar de scheerzeep, ik vind scheerproducten altijd ellende. Verder lijkt de scrub me ook heerlijk!

 174. Inge

  Oh, dit is leuk zeg! Ik vier heel graag het feestje mee, want je blog is altijd heerlijk om te lezen in de trein 🙂 Ik weet nog dat je het vroeger ooit hebt gehad over die zeepjes en die vond ik toen al zo intrigerend, maar ja, dat vergeet je natuurlijk weer. Maar hoe leuk zou het zijn om die te proberen! Het kaartje zou ik opsturen naar Afrika, naar mijn sponsorkindje. Supertof lijkt me dat!

 175. Annelynn

  Ik ben heel benieuwd naar die scheerzeep. Hoe goed schuimt dat? 🙂 Ik doe mee!

 176. Saskia

  Ik ook ik ook ik ook!
  Het meest benieuwd ben ik eigenlijk naar de thee, klinkt echt lekker!
  En naar de zeep,
  en die tandenborstel lijkt mij ook wel een ervaring,
  o en ik ben dol op jasmijn,
  die kaartjes ken ik al maar zijn echt super leuk, doe ze vaak bij een cadeautje.

 177. Wat een gaaf pakket! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik vooral benieuwd ben naar de zeepjes en het super handig gaat zijn wanneer ik een weekje naar Zweden ga om in een boomhut in het bos te verblijven. En iets met handbagage uiteraard 😉

 178. Lian

  Wat een super leuke actie!
  Babongo kende ik nog niet, dus dankjewel. Ik ben vooral heel benieuwd naar de zeepjes, aangezien mijn reguliere shampoo op begint te raken en ik daar nu een zero waste alternatief voor mag gaan zoeken!

 179. Nathalie

  Oh wat een leuke give away. Ik neem graag deel. Ik ben heel benieuwd naar de zeep en scrub.

 180. Myra

  Wauw, die tandenborstel! Stiekem poets ik electrisch omdat ik eigenlijk daar verslaafd aan ben (niet zo eco, I know), maar deze komt zeker in mijn toilettas voor op reis. Eigenlijk wil ik hem ook weggeven aan mensen, zeker weten dat er mensen blij van worden.

 181. Mirjam

  Meerdere leuke acties. Ik ben heel benieuwd naar de 3-in-1 zeep. Gebruik nu zowel een vaste deo als een shampoo en ik ben benieuwd hoe mijn haar op deze reageert.

 182. Giulia

  Wat een verwenpakketje! <3 Ik ben vooral heel benieuwd naar de tandenborstel; ik wil al langer graag een natuurlijke tandenborstel, want hóe simpel is het om op die manier groener te leven. Toch is het er nog niet van gekomen, dus wie weet nu wel!

 183. Alice

  Ik ben vooral benieuwd naar de kaart met bloemzaadjes.
  Ik heb niet echt groene vingers dus wordt een verassing of er iets gaat bloeien

 184. Tof! Ik probeer de laatste tijd wat meer bewust te worden waar mijn spulletjes vandaan komen en hoe ze tot stand komen, dus ik doe graag mee!

 185. Vera

  Hoi! Ik ben het meest benieuwd naar de 3-in-1 zeep, had m bijna zelf al gekocht naar aanleiding van je blogpos, maar dit is nog leuker 😉

 186. Xayide van der Schaaff

  Hoi Iris! Wat een leuke spulletjes! Ik ben het meest geïntresseerd in de tandenborstel; ik heb nog nooit een ecologisch alternatief gebruikt en ik vind het super dat een goed doel er mee geholpen wordt!

 187. Simone

  Wat een mooi pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de tandenborstel, omdat het nu echt tijd wordt om te stoppen met het kopen van de plastic versies….

 188. Emily

  Ik doe graag mee, alle producten klinken heerlijk! Ben vooral wel benieuwd naar de tandenborstel en de thee, van beide nog nooit zo’n soort geprobeerd!

 189. Ianthe

  Wat een mooi pakket! Bamboo tandenborstels zijn de beste heb er zelf eentje van woobamboo (meegenomen uit New york) zou deze ook graag proberen ben eigenlijk benieuwd naar alle producten, gezien ik mijn beauty stash probeer te verduurzamen 😃 en natuurlijk nogmaals gefeliciteerd!

 190. Superleuk! Ik ben vooral benieuwt naar de 3 in 1 zeep, want die lijkt me ideaal voor wanneer ik ga backpacken ^^

 191. lies

  Ik ben een beetje verslaafd aan scrubs tegenwoordig haha, ik vind het zot tof om altijd nieuwe te proberen!
  Ik kan dus ook niet wachten om deze te testen 🙂

 192. Jacqueline

  (Nog) niet bekend met de producten van Babonga, een verwenpakket zou dus een goede introductie voor mij zijn. Het meest benieuwd ben ik naar de 3-in-1 zeep.

 193. Merel

  Wat een mooi pakket! Ik ben het meest nieuwsgierig naar het 3 in 1 zeepje, dat lijkt me handig! 🙂

 194. Lieke

  Wat een tof pakket! Ik heb (naar aanleiding van jouw review) de zoutstickdeo vorig jaar besteld bij ze. En die bevalt super! Was ook hele leuke post, met bloemenzaadjes, die wonder boven wonder dit jaar ópnieuw zijn uitgekomen.
  Hun bloemenkaartje vind ik dan ook erg leuk.
  Maar ik ben het meest benieuwd naar de soapbars. Zouden die net zo goed bevallen als de deo? Mijn haar is heel lastig als het op shampoo aan komt, dus daar ben ik echt heel benieuwd naar!

 195. Judith

  Ik ben benieuwd naar de humble brush. Wat is het verschil met een ‘gewone’ tandenborstel?

  Hele leuke actie weer 🙂

 196. Groen meisje

  Hoi Iris,

  Ik doe ook mee! (Op de valreep). Het meest benieuwd ben ik naar de zeepjes, mqarr eigenlijk ook naar de tandenborstel. Gefeliciteerd met je verjaardag!

 197. Anne

  Wat een leuke winacties heb je georganiseerd!
  Ik ben zelf het meest benieuwd naar de drie-in-een zeep omdat ik nog nooit zo”n soort product gebruikt heb. Als moet ik zeggen dat ik ook wel nieuwsgierig ben naar de smaak van de thee.

 198. Nicole CO

  Ik doe dolgraag mee voor dit verwenpakket! Ik ben heel benieuwd naar de bodyscrub met bijenwas. Tijd om mijn huid zomerklaar te maken!

 199. Nancy

  Ja ik doe heel graag mee! Vooral de shaving soap zou ik graag willen uitproberen. De humble brush heb ik toevallig een paar weken terug gekocht ter vervanging van de tandenborstel die we nu hebben, ik ben benieuwd hoe hij gaat bevallen. Wie weet haalt Raffle copter mij er wel uit, we zullen het zien..!

 200. Jolien

  Spannend. Ik hoop dat mijn deelname goed is doorgekomen 😀

 201. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET