Win een Babongo verwenpakket!

Welkom bij dag één van deze feestelijke winactieweek! We trappen af met een winactie die mogelijk is gemaakt door een fijne webshop die je hier al vaker voorbij hebt zien komen. Namelijk Babongo, de duurzame webshop van Nicole! In haar webshop vind je altijd leuke, unieke producten met een mooi verhaal. Met een selectie van die producten laat ik je vandaag kennis maken in deze blogpost. En één lezer mag ik verblijden met een heus verwenpakket dat gevuld is met al deze duurzame goodies, yay!

Win een Babongo verwenpakket!

Verwenpakket

Het gaat om een zeer goed gevuld verwenpakket met een waarde van ruim vijftig euro. Van de inhoud word je gegarandeerd heel blij! Nicole en ik hebben de inhoud van de box samen uitgezocht. Allemaal ‘ikbenirisniet approved’ producten dus! Dit vind je in het pakket:

 • Babongo scheerzeep in de geur eucalyptus
 • Babongo 3-in-1 zeep: shampoo, zeep & deo
 • Humble Brush tandenborstel van bamboe
 • Dutch Harvest hennepthee met kruiden
 • Hikje kaart met bloemenzaadjes
 • Massagespons van linnen
 • Lichaamsscrub met jasmijn en sinaasappel

babongo zeepjes

Babongo zeepjes

Vorig jaar schreef ik over de zeepjes van Babongo, vooral die met pepermunt was een grote favoriet! Ik gebruikte ze met veel plezier. De lijn is inmiddels uitgebreid met nieuwe zeepjes: onder andere een 3-in-1 travelsoap en een shaving soap. Beide nieuwe Babongo zepen vind je in het verwenpakket! Ik heb ze zelf ook en ze zijn erg fijn in gebruik. De 3-in-1 zeep ruikt fantastisch, ik word gelijk vrolijk van de geur. En de scheerzeep was precies wat ik nodig had!

Babongo: humble brush tandenborstel

Humble Brush tandenborstel

En kijk wat een fijne tandenborstel! In een ikbenirisniet-kleurtje: geel uiteraard. De Humble Brush is gemaakt van bamboe met nylon borstelharen. Voor elke tandenborstel die wordt verkocht, ontvangt een kind in nood een tandenborstel of andere tandzorg. De borstelharen zijn zacht, ik vind het één van de fijnste tandenborstels die ik ooit heb gebruikt. Een aanrader als je ook minder plastic wil consumeren.

Babongo: hennepthee van Dutch Harvest

Hennepthee

Misschien stel ik je nu teleur, maar deze hennepthee heeft géén psychoactief effect. Wel is ‘ie heel lekker! Babongo verkoopt meerdere smaken van deze thee van Dutch Harvest. Ik koos voor die met kamille en munt, mijn favoriete kruidentheesmaken. Het is een lekkere frisse theesmaak door de munt, maar ook licht kruidig doordat er gember inzit. De hennep is geteeld op de akkers van Groningen. In 100 dagen groeit de hennep wel 3 meter hoog! Hennep is milieuvriendelijk omdat het geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft, CO2 opneemt en goed is voor de bodem.

Babongo: kaart met zaadjes

Kaartje met bloemenzaadjes

In het pakket vind je een bijzonder kaartje van het merk Hikje. Die mag je zelf versturen naar iemand die fleurige bloemen verdient. Of je houdt hem lekker zelf. In de kaart zitten zaadjes verwerkt. Begraaf de kaart in je tuin of in een bloempot en na ruim een week zul je de eerste zaadjes zien ontkiemen. Cool hè?

Babongo: Sugar & Salt scrub

Spons & scrub

Om het verwenpakket helemaal compleet te maken vind je er naast de zeepjes, nog twee producten voor in de badkamer. Een scrub op basis van amandelolie, zout en suiker. Voor de vegans handig om te weten: bevat bijenwas! Ik heb de scrub zelf ook, mijn huid wordt er superzacht van. Ook vind je een luxe spons van linnen in het pakket.

Win een Babongo verwenpakket!

Win een Babongo verwenpakket!

Zo doe je mee aan de winactie:

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet! Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Let me know!
 • Optioneel voor extra win-kans: volg ikbenirisniet op Instagram
 • Optioneel voor nog meer win-kans: tweet over deze winactie (een tweetknop vind je in het onderstaande Rafflecopter-programmaatje)
 • Uiterst belangrijk: meld je hieronder aan met Rafflecopter, hiermee wordt aan het einde van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met woensdag 26 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moeten we helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

Extra cadeautje: kortingscode!

Vandaag (maandag) en morgen (dinsdag) krijg je 10% korting op je bestelling bij Babongo als je de code ‘hoeralente’ gebruikt! De korting geldt voor alle producten, behalve de producten die al zijn afgeprijsd.

De producten in deze blogpost heb ik gekregen van een webshop. Dankjewel, Babongo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

240 reacties op “Win een Babongo verwenpakket!

 1. Nathalie schreef:

  Wat een gaaf pakket! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik vooral benieuwd ben naar de zeepjes en het super handig gaat zijn wanneer ik een weekje naar Zweden ga om in een boomhut in het bos te verblijven. En iets met handbagage uiteraard 😉

  | Reageer op deze reactie
 2. Lian schreef:

  Wat een super leuke actie!
  Babongo kende ik nog niet, dus dankjewel. Ik ben vooral heel benieuwd naar de zeepjes, aangezien mijn reguliere shampoo op begint te raken en ik daar nu een zero waste alternatief voor mag gaan zoeken!

  | Reageer op deze reactie
 3. Nathalie schreef:

  Oh wat een leuke give away. Ik neem graag deel. Ik ben heel benieuwd naar de zeep en scrub.

  | Reageer op deze reactie
 4. Myra schreef:

  Wauw, die tandenborstel! Stiekem poets ik electrisch omdat ik eigenlijk daar verslaafd aan ben (niet zo eco, I know), maar deze komt zeker in mijn toilettas voor op reis. Eigenlijk wil ik hem ook weggeven aan mensen, zeker weten dat er mensen blij van worden.

  | Reageer op deze reactie
 5. Mirjam schreef:

  Meerdere leuke acties. Ik ben heel benieuwd naar de 3-in-1 zeep. Gebruik nu zowel een vaste deo als een shampoo en ik ben benieuwd hoe mijn haar op deze reageert.

  | Reageer op deze reactie
 6. Giulia schreef:

  Wat een verwenpakketje! <3 Ik ben vooral heel benieuwd naar de tandenborstel; ik wil al langer graag een natuurlijke tandenborstel, want hóe simpel is het om op die manier groener te leven. Toch is het er nog niet van gekomen, dus wie weet nu wel!

  | Reageer op deze reactie
 7. Alice schreef:

  Ik ben vooral benieuwd naar de kaart met bloemzaadjes.
  Ik heb niet echt groene vingers dus wordt een verassing of er iets gaat bloeien

  | Reageer op deze reactie
 8. Tamara TS schreef:

  Tof! Ik probeer de laatste tijd wat meer bewust te worden waar mijn spulletjes vandaan komen en hoe ze tot stand komen, dus ik doe graag mee!

  | Reageer op deze reactie
 9. Vera schreef:

  Hoi! Ik ben het meest benieuwd naar de 3-in-1 zeep, had m bijna zelf al gekocht naar aanleiding van je blogpos, maar dit is nog leuker 😉

  | Reageer op deze reactie
 10. Xayide van der Schaaff schreef:

  Hoi Iris! Wat een leuke spulletjes! Ik ben het meest geïntresseerd in de tandenborstel; ik heb nog nooit een ecologisch alternatief gebruikt en ik vind het super dat een goed doel er mee geholpen wordt!

  | Reageer op deze reactie
 11. Simone schreef:

  Wat een mooi pakket! Ik ben het meest benieuwd naar de tandenborstel, omdat het nu echt tijd wordt om te stoppen met het kopen van de plastic versies….

  | Reageer op deze reactie
 12. Emily schreef:

  Ik doe graag mee, alle producten klinken heerlijk! Ben vooral wel benieuwd naar de tandenborstel en de thee, van beide nog nooit zo’n soort geprobeerd!

  | Reageer op deze reactie
 13. Ianthe schreef:

  Wat een mooi pakket! Bamboo tandenborstels zijn de beste heb er zelf eentje van woobamboo (meegenomen uit New york) zou deze ook graag proberen ben eigenlijk benieuwd naar alle producten, gezien ik mijn beauty stash probeer te verduurzamen 😃 en natuurlijk nogmaals gefeliciteerd!

  | Reageer op deze reactie
 14. Jennifer schreef:

  Superleuk! Ik ben vooral benieuwt naar de 3 in 1 zeep, want die lijkt me ideaal voor wanneer ik ga backpacken ^^

  | Reageer op deze reactie
 15. lies schreef:

  Ik ben een beetje verslaafd aan scrubs tegenwoordig haha, ik vind het zot tof om altijd nieuwe te proberen!
  Ik kan dus ook niet wachten om deze te testen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 16. Jacqueline schreef:

  (Nog) niet bekend met de producten van Babonga, een verwenpakket zou dus een goede introductie voor mij zijn. Het meest benieuwd ben ik naar de 3-in-1 zeep.

  | Reageer op deze reactie
 17. Merel schreef:

  Wat een mooi pakket! Ik ben het meest nieuwsgierig naar het 3 in 1 zeepje, dat lijkt me handig! 🙂

  | Reageer op deze reactie
 18. Lieke schreef:

  Wat een tof pakket! Ik heb (naar aanleiding van jouw review) de zoutstickdeo vorig jaar besteld bij ze. En die bevalt super! Was ook hele leuke post, met bloemenzaadjes, die wonder boven wonder dit jaar ópnieuw zijn uitgekomen.
  Hun bloemenkaartje vind ik dan ook erg leuk.
  Maar ik ben het meest benieuwd naar de soapbars. Zouden die net zo goed bevallen als de deo? Mijn haar is heel lastig als het op shampoo aan komt, dus daar ben ik echt heel benieuwd naar!

  | Reageer op deze reactie
 19. Judith schreef:

  Ik ben benieuwd naar de humble brush. Wat is het verschil met een ‘gewone’ tandenborstel?

  Hele leuke actie weer 🙂

  | Reageer op deze reactie
 20. Groen meisje schreef:

  Hoi Iris,

  Ik doe ook mee! (Op de valreep). Het meest benieuwd ben ik naar de zeepjes, mqarr eigenlijk ook naar de tandenborstel. Gefeliciteerd met je verjaardag!

  | Reageer op deze reactie
 21. Anne schreef:

  Wat een leuke winacties heb je georganiseerd!
  Ik ben zelf het meest benieuwd naar de drie-in-een zeep omdat ik nog nooit zo”n soort product gebruikt heb. Als moet ik zeggen dat ik ook wel nieuwsgierig ben naar de smaak van de thee.

  | Reageer op deze reactie
 22. Nicole CO schreef:

  Ik doe dolgraag mee voor dit verwenpakket! Ik ben heel benieuwd naar de bodyscrub met bijenwas. Tijd om mijn huid zomerklaar te maken!

  | Reageer op deze reactie
 23. Nancy schreef:

  Ja ik doe heel graag mee! Vooral de shaving soap zou ik graag willen uitproberen. De humble brush heb ik toevallig een paar weken terug gekocht ter vervanging van de tandenborstel die we nu hebben, ik ben benieuwd hoe hij gaat bevallen. Wie weet haalt Raffle copter mij er wel uit, we zullen het zien..!

  | Reageer op deze reactie
 24. Jolien schreef:

  Spannend. Ik hoop dat mijn deelname goed is doorgekomen 😀

  | Reageer op deze reactie
 25. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET
Back to Top