Winactie: 2x M-Brace armband van Fairminds

Het is altijd een feestje hier, alweer een winactie! Deze keer geef ik in samenwerking met Fairminds een hele mooie en eerlijke armband weg. Twee keer!

M-brace armband

Fairminds

Fairminds is hét fairtrade co-creatie platform voor jongeren. Want Fairminds gelooft dat fairtrade interessant is voor jongeren, en daar sta ik honderd procent achter. Fairminds zorgt door toffe activiteiten en acties dat jongeren betrokken zijn bij fairtrade zodat er meer fairtrade producten kunnen worden verkocht. Nice! Eerder dit jaar daagde Fairminds daarom derdejaars Edelsmid studenten uit om mee te doen aan de Design your own silver contest. De opdracht was om een origineel sieraad voor jongeren te ontwerpen dat zowel door vrouwen als mannen gedragen kan worden. De winnaar werd Marlous van der Horst, zij ontwierp de M-Brace: een leren bandje waar je een zilveren bead aan kan bevestigen. Meer over Marlous en de productie van de armband in Mexico kan je in dit filmpje van Fairminds zien.

M-Brace

De M-brace ligt sinds gisteren in de winkels, je kan hem in Wereldwinkels, bij WAAR en online bemachtigen. De armband bestaat uit een leren bandje dat je dubbel om je pols wikkelt en vast maakt met een bead van zilver. Er zijn twee bandjes; een bruine en een blauwe. En er zijn vier beads; twee speciaal voor de vrouw en twee speciaal voor de man. De beads zitten los dus dan kan je leuk variëren! Ik vind het een mooi design, het is simpel maar valt wel op, het bruine bandje met het veertje als bead is sowieso mijn favoriet. Je kan een setje kopen in de webshop van Fairminds voor 25,95 euro. Een losse bead kost 18,95 euro. De M-Brace is een limited edition dus op = op!

Mbrace armband winnen

Win een M-Brace armband naar keuze t.w.v. 25,95 euro

Wil jij zo’n armband met een mooi verhaal erachter winnen? Like Fairminds op Facebook én vertel in een reactie onder deze blogpost wat jij van deze M-Brace armband vindt en waarom je deze zou willen winnen. 

Een objectieve en vakkundige jury (ik!!) zal twee winnaars selecteren op basis van de mooiste en/of origineelste reacties. De winnaar mag zelf een leuk setje uitkiezen: een bruin of blauw bandje met een losse bead. Ik zou het wel weten; het bruine bandje met het veertje is awesome! Je kan tot en met 26 november mee doen. De winnaars krijgen binnen twee dagen na sluiting van de winactie bericht via e-mail, zorg er dus voor dat je een werkend e-mailadres invult.

Deze winactie is gesloten. De winnaars (Veerle en Fay) hebben bericht gehad!

Good luck!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top