Review: webshop BigGreenSmile + kortingscode

BigGreenSmile is een online walhalla als je gek bent op natuurlijke, duurzame en groene producten. Ik houd van dit soort webshops! Ik ontving een mooi pakket met enkele merken die verkocht worden in de webshop. Denk aan Yes To en Burt’s Bees. Als je hier ook fan van bent, scroll dan even naar beneden want aan het eind van deze blogpost vind je een kortingscode.

biggreensmile webshop

BigGreenSmile

Bij BigGreenSmile ben je aan het juiste adres voor ecologische schoonmaakproducten, natuurlijke en dierproefvrije make-up, gezondheidsproducten en leuke cadeautjes. Je kan het zo gek nog niet bedenken of je kan het hier wel vinden. Zelfs CO2-neutrale ecologische condooms van fair trade rubber, wat wil een mens nog meer. Voor alle bestellingen binnen Nederland en België zijn de verzendkosten 4,95 euro, boven de 60 euro zijn deze gratis. Je kan onder andere betalen met iDeal en je bestelling wordt geleverd in een gerecyclede doos met biologisch afbreekbaar opvulmateriaal. Dat opvulmateriaal ruikt naar popcorn trouwens, toen ik mijn pakket openmaakte dook Bunny von D er direct in om weg te rennen met een opvulchip. Ze was zo snel dat ze er zelfs al stiekem een hapje uit had genomen. Ze leeft nog steeds dus ik ga ervan uit dat het echt natuurlijk spul is zoals ze al beloofden.

yes to

Yes To Carrots

Toen de opvulchips uit beeld waren, was Bunny von D enorm geïntrigeerd door de producten van Yes to. Worteltjes! Ik vind Yes To een heel fijn dierproefvrij merk, ik gebruik er de shampoo en conditioner van. Hoewel ik soms wel eens een nieuwe shampoo of conditioner van een ander merk gebruik, ben ik nog nooit iets tegen gekomen dat beter bevalt dan die van Yes To. De tomatoes en carrots-lijn vind ik het fijnst. De lijn met alle oranje worteltjesproducten zijn speciaal gemaakt voor huid en haar die wat extra hydratatie kunnen gebruiken. De shower gel is ontzettend fijn, met zo’n grote fles doe je heel lang! De dagcrème is prima (persoonlijk gebruik ik liever een dikkere crème van Lush) en de doekjes zijn handig als je even snel je make-up eraf wil halen. Alle producten van Yes To zijn grotendeels (ten minste 95%) natuurlijk en bevatten geen parabenen of SLS. BigGreenSmile verkoopt van Yes To de Carrots, Grapefruit, Cucumbers, Blueberries en Tomatoes-lijn.

burts bees tinted lipbalm burts bees tips and toes kit

Burt’s Bees

Burt’s Bees is zo’n leuk merk! Ik houd van bijtjes en ik zou het liefst later ook imker willen worden. Nadat ik de docu over Burt’s Bees op Netflix zag ben ik alleen nog maar meer fan geworden. Burt is zo’n excentrieke man. Ook al heeft hij verder vrij weinig met de daadwerkelijke producten te maken, maar het was toch leuk om te zien. Ik heb altijd een lipbalsem van Burt’s Bees in mijn tas die ik veel gebruik. De rode lipbalsem is ook erg fijn, deze laat een heel subtiel rood kleurtje achter op je lippen. Verder heeft Burt’s Bees een superfijne nagelriemcrème en handcrème, die je ook in de tips and toes kit op de foto hierboven ziet.

In het pakket zat ook een oogpotlood van het merk Boho, hier had ik nog nooit eerder van gehoord, maar ze verkopen veel leuke producten zag ik in de webshop! Nagellak, oogschaduw en lippenstift onder andere. Het oogpotlood doet trouwens prima zijn werk, het was makkelijk aan te brengen én bleef goed zitten. Ik deed heel erg mijn best om een mooie beautyblogger-foto van mijn oog te maken, maar het wilde gewoon écht niet lukken, dus jullie moeten mij maar gewoon op mijn woord geloven.

boho oogpotlood

Kortingscode

Met onderstaande code krijg je 10% korting op alle producten van BigGreenSmile (met uitzondering van de producten waar al korting op zit). De kortingscode is geldig tot 1 mei 2015. Wegens succes verlengd tot 15 mei!

10IKBENIRISNIET

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top