Winactie + Review: Dopper Steel

Yay! Wegens het daverende succes op de vorige Dopper winactie, mag ik er nog drie weggeven. Deze keer maak je kans op een tough maar tegelijkertijd ook heel classy Dopper Steel. Maar eerst een uitgebreide review uiteraard! Inclusief spraakmakende foto’s van Prinses Iris en Tough Guy Steve.

dopper steel review

Dopper Steel

De Dopper Steel is iets groter dan de gekleurde Doppers van plastic. Met een gekleurde Dopper kan je een halve liter aan fris kraanwater meenemen, met de Dopper Steel wel 0,8 liter. It’s amazing! Nee, maar serieus, ik vind Dopper wel echt amazing zoals je in mijn vorige blogpost ook al wel kon lezen. Plastic supermarktflesjes met bronwater zijn gewoon helemaal niet meer van deze tijd, kraanwater in een herbruikbare fles wel. De Dopper Steel is voor het grootste deel van RVS, maar het is geen thermosfles zoals je misschien zou kunnen denken. Hij bestaat net als de plastic Doppers uit drie onderdelen waardoor je er makkelijk uit kan drinken maar hem ook makkelijk kan schoonmaken. Gewoon een handige waterfles dus!

Classy & Tough

Ik vind deze nieuwe Dopper heel mooi, maar zelf ben ik meer fan van de gekleurde flesjes, vooral de roze! Die zijn wat kleiner en schattiger. Daarom is de stalen nu ook van Steve, die is er heel blij mee. Ik vroeg of hij er een review over wilde schrijven, omdat hij hem het meest gebruikt, maar veel verder de volgende uitspraak kwam hij niet: “Er kan water in en als ik dorst heb komt er water uit. Dat is handig.” Nouja, goed gekeurd dus. Mocht je nog een cadeautje voor onder de kerstboom zoeken, dan is de Dopper Steel volgens mij heel geschikt voor zowel classy chicks en tough dudes (of tough chicks en classy dudes). Kijk maar:
Dopper ClassyDopper Stoer

(Waarom werk ik niet bij een reclamebureau?!)

Meer info vind je op de website van Dopper. In de shop vind je gekleurde Doppers vanaf 12,50 euro en de Dopper Steel vanaf 25 euro. Beide zijn BPA-vrij en worden klimaatneutraal geproduceerd. Een deel van de opbrengst gaat naar drinkwaterprojecten in Nepal.

Win een Dopper Steel t.w.v. 25 euro

En dan nu het moment waar 99% van de lezers van deze blogpost waarschijnlijk voor zijn gekomen, de winactie! Hieperdepiep! Ik mag dus drie classy/tough chicks/dudes blij maken met één Dopper Steel. Om mee te doen hoef je alleen onder deze blogpost te reageren door te vertellen dat je meedoet! Of een ander leuk verhaaltje. Dan word ik blij als ik m’n mail open.

Let er wel op dat je in het programmaatje hieronder aanvinkt dat je dit hebt gedaan. Via dit programmaatje worden drie willekeurige winnaars geselecteerd. Als je dit hebt gedaan komen er nog meerdere opties open te staan die je kan doen om extra kans te maken, die zijn optioneel, je kan dus ook meedoen als je geen Facebook account hebt.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben een mailtje gekregen!

a Rafflecopter giveaway

 • De winactie loopt tot en met 23 december
 • Drie winnaars worden random geselecteerd d.m.v. Rafflecopter
 • De winnaars krijgen binnen 2 dagen na sluiting v/d winactie bericht via mail!

Succes!

dopper winnen

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

213 reacties op “Winactie + Review: Dopper Steel

 1. Laurien schreef:

  Oohh de actie is bijna voorbij, maar beter laat dan nooit, right? Ik doe graag mee, deze is 1000 keer fancier dan die stomme plastic flesjes die ik altijd meesjouw! 🙂 xx

  | Reageer op deze reactie
 2. paulien schreef:

  zo op het nippertje nog meegedaan. En nou maar hopen dat ik het goed heb gedaan pffff …fingers crossed !

  | Reageer op deze reactie
 3. Berber schreef:

  Deze zijn nog gaver dan de normale versie!
  En waarom werk je niet bij een reclamebureau? 😉 Carrièreswitch misschien?

  | Reageer op deze reactie
 4. Precilla schreef:

  Ik wil graag meedoen!

  Ik blijf je blog met veel plezier lezen iris. Nooit stoppen… Je tovert vaak een glimlach op mijn gezicht en de manier waarop je schrijft blijf ik te gek vinden!

  | Reageer op deze reactie
 5. Nicole schreef:

  Hahaha, wat een heerlijke foto’s zeg! Ik moet zeggen dat ik ook meer van de “prinsesjes variant” ben en houd het lekker bij mijn roze Dopper. Succes aan alle deelnemers!

  | Reageer op deze reactie
 6. Nathalie Slotboom schreef:

  Wist je dat er ook een kleine Dopper steel van 490 ml. te koop is? Deze heb ik ,maar ik zou de grote er ook bij willen. Is handig voor sporten,hoef ik minder bij te vullen.

  | Reageer op deze reactie
Back to Top