Winactie + Review: Dopper

Al eerder reviewde ik de navulbare drinkflessen van Bobble en KRNWTR. Een belangrijke naam ontbrak nog in dit rijtje: de Dopper! In mijn eerste blogpost over drinkflessen (en mijn afkeer jegens verpakt bronwater) noemde ik een paar suggesties waaronder de Dopper. Een paar lezers lieten al weten dat ze er één hadden aangeschaft en stiekem werd ik best benieuwd, want zelf had ik hem nog niet in mijn bezit. Tot een paar weken geleden! Ik ontving drie Doppers, de roze houd ik zelf (duh) en de groene en rode geef ik weg, onderaan deze blogpost lees je wat je moet doen om kans te maken op zo’n hip flesje!

Review en Winactie Dopper Drinkfles

Mooi én goed

Het eerste grote pluspunt is dat de Dopper in verschillende kleuren te verkrijgen is: rood, roze, groen, blauw, wit en sinds kort ook in staal. Want een flesje kan nog zo praktisch zijn, het oog wil ook wat. De gekleurde plastic flessen hebben een inhoud van 500 ml. en de stalen fles heeft een inhoud van 800 ml. De rode Dopper is een limited edition om te vieren dat Dopper in juli 2013 een eervolle vermelding in de categorie Product Design van de Red Dot Design Award kreeg. Daarnaast is Dopper ook goed bezig om de wereld een beetje mooier te maken; de flessen worden klimaatneutraal geproduceerd (zonder BPA, een eng stofje dat je in veel plastic kan vinden) en een deel van de opbrengst gaat naar drinkwaterprojecten in Nepal. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd.

Dopper kleuren

Makkelijk drinken en schoonmaken

Een tweede pluspunt is dat de Dopper uit drie onderdelen bestaat. Veel flesjes zijn lastig schoon te maken als ze een smalle opening hebben, dan spoel je hem even snel om maar op den duur is dat niet zo hygiënisch. Flessen met een brede opening hebben dit probleem niet, alleen drinkt dit weer wat lastiger voor klunzen zoals ik. De Dopper lost dit probleem op door een smalle én een brede opening te hebben. Zo is die makkelijk schoon te maken met een afwasborstel, hoewel de fles ook vaatwasmachinebestendig is, en kan je er met warmer weer ook ijsblokjes in doen! En als bonus: je hebt er meteen een sjiek glaasje bij om je water uit te drinken.

Dopper onderdelen

Review

Ik gebruik mijn roze Dopper fles nu ruim twee weken en ik ben er heel tevreden mee. Ik was bang dat hij in mijn tas zou gaan lekken omdat de fles uit meerdere onderdelen bestaat. Daarom dacht ik dat één deel bijvoorbeeld makkelijk mee zou draaien als je alleen de dop er bijvoorbeeld af wil halen. Maar dit is niet het geval, thank god, want ik ben nog steeds getraumatiseerd van de verdrinking van mijn eerste iPhone. Alles sluit goed aan en ook het materiaal voelt stevig aan, die gaat wel even mee. Het enige minpuntje is dat als je nogal klungelig bent en ineens denkt ‘Heeee leuuuk ik ga in plaats van uit de flesopening uit het sjieke glaasje drinken tijdens het college want ik verveel me ha-ha’ en wild het flesje opendraait en vergeet dat het flesje tot de rand vol zit met water, heel je tafeltje nat wordt. Maar dat zal wel meer over mij zeggen dan over de Dopper.

De Dopper drinkfles is vanaf 12,50 euro te bestellen in de webshop. Vanaf 14,80 euro heb je een customized Dopper met je eigen foto of naam erop (en dat vind ik echt supertof). Een deel van de opbrengst gaat naar drinkwaterprojecten van Simavi.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Winactie

Ben je al overtuigd? Doe mee met de winactie en maak kans op één Dopper. Je kan meedoen door onder deze blogpost een reactie achter te laten waarin je laat weten welke kleur (rood of groen) je zou willen winnen. Vink in het programmaatje hieronder aan welke stappen je hebt doorlopen. Je maakt namelijk extra kans als je de Facebookpagina van Dopper liked (2 punten) en/of de Facebookpagina van ikbenirisniet liked (1 punt). De laatste twee stappen zijn optioneel, je kan dus ook meedoen als je geen Facebookaccount hebt.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben bericht gehad.

a Rafflecopter giveaway

  • Je kan tot 21 november meedoen;
  • De winnaars worden random geselecteerd met behulp van Rafflecopter;
  • De winnaars krijgen binnen binnen twee dagen na sluiting v/d winactie bericht via e-mail.

Succes!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top