MoodieZ Mindstyle Magazine

Kennen jullie het tijdschrift MoodieZ al? Het is een mindstyle magazine voor jongeren. Misschien dat ik er eigenlijk al iets te oud voor ben, maar ik heb het blad met veel plezier gelezen. Vandaag laat ik het zomernummer zien, deze staat in het teken van zon, zee & zen. Als het je leuk lijkt om ook een exemplaar toegestuurd te krijgen, vergeet dan niet om vandaag mee te doen aan de winactie.

MoodieZ Mindstyle Magazine voor jongeren

Zon, Zee & Zen

Het feel good magazine heeft wat weg van Flow en Happinez, alleen is Moodiez gericht op jongeren. Erg fijn, want ondanks dat ik er eigenlijk al iets te oud voor ben, herken ik mij meer in de verhalen die hierin staan dan de verhalen in magazines voor volwassenen. Vaak lees ik namelijk verhalen over hectische levens, kinderen naar de sportvereniging brengen, de hypotheek afbetalen, stress op je fulltime-baan en daar heb ik zelf natuurlijk (gelukkig!) geen ervaring mee. Dan lijkt het bijna alsof mijn leven lekker makkelijk is zonder al die verantwoordelijkheden en dat ik nauwelijks stress zou mogen hebben. En dat terwijl mijn hoofd regelmatig overloopt van de stress. En daar hebben meer jongeren last van helaas. MoodieZ is een magazine voor jongeren vanaf 15 jaar die wat meer zen in hun leven willen. “Alles waar je nieuwsgierig naar bent, waar je je zorgen over maakt of wat je niet met je ouders of vriendinnen kunt bespreken, lees je in MoodieZ. Om in je eigen tijd en op je eigen moment te ontdekken hoe jij in het leven staat!”

Sfeerimpressie

MooieZ Minstyle Magazine voor jongeren MooieZ Minstyle Magazine voor jongeren MooieZ Minstyle Magazine voor jongeren MooieZ Minstyle Magazine voor jongeren

Moodiez zomernummer: Let’s Relax

Ik ontving het zomernummer dat nu in de winkel ligt. Ik had net een rondje hardgelopen en warm gedoucht, dus ik plofte lekker op de bank neer met een kop thee en de niet-zo-healthy no bake bars. Voor ik het wist was er een uur voorbij en had ik het halve magazine al gelezen. De artikelen zijn interessant en lezen makkelijk weg. Ik denk dat dit echt een superleuk blad is voor je is als je nog op de middelbare school zit en omkomt in huiswerk en soms gek wordt van de whatsapp/twitter/facebook/etc. meldingen op je telefoon. Maar zelfs als je al wat ouder bent, is het nog steeds leuk om te lezen, al herken je je dan misschien wat minder in bepaalde verhalen. Maar de tips die erin staan, zijn voor iedereen nuttig. Ik las een interview met Laura Maaskant, schrijfster van het boek Leef!. Laura kreeg op haar 15e te horen dat ze kanker heeft. Ze vertelt over hoe ze in het leven staat, onwijs inspirerend. Ik deed een test om te zien hoe stressbestendig ik ben, de uitslag was niet al te best, al kwam dat niet als een verrassing. Gelukkig staan er veel anti-stress tips en mindfulness-oefeningen in dit nummer. “Het is een echt zomernummer boordevol inspirerende artikelen, tips en oefeningen om te genieten van al het moois wat deze zomer te bieden heeft.”

MoodieZ komt zes keer per jaar uit en is in de winkel te koop voor 4,99 euro. Op de website kan je meer lezen over dit feel good magazine en krijg je een goed beeld van de sfeer van het blad. 

MooieZ Minstyle Magazine voor jongeren

Win het zomernummer

Ik heb een extra exemplaar van MoodieZ gekregen om weg te geven aan mijn lezers! Lijkt het je leuk om deze te ontvangen? Laat het dan weten in de comments, en wellicht ben jij degene naar wie ik hem toestuur. In verband met de verzendkosten kan je alleen meedoen als je een Nederlands postadres hebt. Oh, en let er even op dat je een geldig e-mailadres invult! Je kan tot en met morgen meeloten naar het magazine.

Kennen jullie dit magazine al? Wat vinden jullie ervan?

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

59 reacties op “MoodieZ Mindstyle Magazine

 1. Noelle schreef:

  Wauw ziet er erg leuk uit! Ik heb nog nooit zo’n tijdschrift gelezen maar ik zou het graag eens proberen. Ik wil dus ook graag meedoen met de winactie 😉

  | Reageer op deze reactie
 2. Daniëlle schreef:

  Ik heb precies hetzelfde als jij: de flow en de happinezz zijn eigenlijk net nog te “oud” voor me. Kunnen ze niet een studentzz ofzo maken :D? Ben wel benieuwd wat hier allemaal instaat dus ik doe graag mee met de winactie 🙂

  | Reageer op deze reactie
 3. Manon schreef:

  Lijkt me een erg leuk blad; ben erg nieuwsgierig geraakt na je leuke omschrijving 🙂 Doe ook graag mee met de actie! 🙂 Groetjes Manon

  | Reageer op deze reactie
 4. Danique schreef:

  Lijkt mij heel leuk om moodiez een keer te lezen. Ik heb nog nooit een mindstyle magazine gelezen, dus ben erg benieuwd.
  Oh en misschien ook leuk om nog mee te nemen op mijn vakantie 🙂

  | Reageer op deze reactie
 5. Nicole schreef:

  Ben erg benieuwd naar het tijdschrift.
  Ik doe graag mee met de win-actie.
  Ik heb een paar keer de Happinez door gelezen, maar dat is het toch net niet, meer gericht op volwassenen, (ik ben 22). Ik herken me niet in de verhalen en de tips die ze dan geven.
  Wie weet past dit beter 😉

  | Reageer op deze reactie
 6. Sas schreef:

  Ik heb er ook wel eens mee in mijn handen gestaan, maar nooit meegenomen.

  | Reageer op deze reactie
Back to Top