Winactie + review: Made Sustained drinkfles

Het begon allemaal met de Bobble, een zoektocht naar de ideale drinkfles. De Bobble bleek uiteindelijk niet zo’n succes maar daarna reviewde ik de KRNWTR fles en de Dopper. Aan dat lijstje kan nu ook de Made Sustained geïsoleerde drinkfles worden toegevoegd, want die review ik vandaag. Als deze fles je wel wat lijkt, dan heb ik goed nieuws, want ik mag er één weggeven aan jullie!

made sustained fles

Made Sustained Drinkfles

De drinkfles is gemaakt van dubbelwandig RVS, dat betekent dat je ijskoude water lekker lang koud blijft maar ook warme drankjes zoals thee blijven warm. De fles is 26,5 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 7 centimeter, hij past dus in een bidonhouder. Er is ruimte voor 500 ml. good ol’ kraanwater (of wat je er dan ook in zou willen doen) en is verkrijgbaar in drie kleuren in de waterflessenwinkel.nl webshop voor 22,95 euro.

made sustained waterfles

Review

Ongeveer twee weken geleden kreeg ik de fles van de postbode en hij ging meteen mee naar de vlooienmarkt waar ik naar toe ging. We waren daar de hele middag en van dat geslenter kan je het best warm krijgen. Gelukkig had ik ijskoud water in mijn fles gedaan, en elke keer als ik een slokje nam was ik weer verrast dat het water nog steeds écht koud was. Ik denk dat dat vooral superfijn gaat zijn in de zomer! Ik las dat de fles je drink zo’n 20 uur koud houdt, nu heb ik niet zo lang getest maar als ik ’s ochtends water in de fles had gedaan dan was het aan het eind van de dag nog steeds heel koud. De fles is wel iets zwaarder dan ik gewend ben (292 gram), maar daar merkte ik niet zoveel van.

Ik heb hem ook geprobeerd met warme thee, maar dat vond ik toch niet zo’n succes. Een warm drankje blijft zo’n 4 uur heet in de fles. Dat klopt inderdaad! Maar een heet drankje uit een smalle flesopening drinken heeft niet zo mijn voorkeur. Misschien wel handig als je een losse beker bij je hebt, maar dat vind ik zelf te veel gedoe.

De fles bevalt prima! Hij lekt niet, drinkt fijn en houdt je drinken voor een aardige tijd koud of warm. Omdat ik hem niet handig vind om warme drank uit te drinken en omdat het weer best ijzig is vind ik het thermosgedeelte nog niet veel toegevoegde waarde hebben. Maar als het weer wat warmer wordt denk ik dat het echt heel fijn kan zijn als het water lekker koel blijft. Het schoonmaken van de fles vind ik iets minder handig, je kan hem niet snel even afwassen met een normale afwasborstel omdat de opening daar te smal voor is. Maar spoelen met een sopje werkt volgens mij ook prima. Ik ben er heel tevreden mee in ieder geval!

made sustained drinkfles

Win een Made Sustained drinkfles t.w.v. 22,95 euro

Jeej, ik mag een fles weggeven aan één van mijn lezers! Zo doe je mee:

1. Scroll naar beneden en laat een reactie achter waarin je vertelt welke kleur jij graag wilt (de drie beschikbare kleuren kan je hier vinden).
2. Belangrijk: Vink in het Rafflecopter programmaatje hieronder aan dat je een comment hebt achter gelaten.
3. Houd je mailbox in de gaten, ik zal iemand random selecteren en binnen twee dagen na sluiting van de winactie mailen met het goede nieuws, whoeoe spannend!

Deze winactie is gesloten, de winnaar heeft een mailtje gehad!

a Rafflecopter giveaway

Good luck!

Deze blogpost bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top