The Boyfriend Tag

Jeeeej, Steve en ik waren gisteren precies twee jaar samen! Goed excuus om The Boyfriend Tag in te vullen die al vele bloggers en hun geliefdes voor mij hebben ingevuld.

The Boyfriend Tag

mint-hartje 01. Ze zit voor de TV, waar kijkt ze naar?

S: 24 Kitchen, naar Rudolph (die NIET gay is!), of Jamie Oliver. Als er niks op 24Kitchen is kijkt ze waarschijnlijk een serie, maar nog waarschijnlijker is de TV dan gewoon uit.
I: Correct! En ik ben nog steeds verbaasd dat Rudolph hetero is. Maar ik ben heel openminded en accepteer hem zoals hij is.

mint-hartje 02. Noem iets dat ze niet lust.

S: Vlees, duh! Cola, bier. Meer weet ik eigenlijk niet, Iris houdt teveel van eten om dingen uit te sluiten denk ik.
I: Correct! Boerenkool vind ik ook écht vies.

mint-hartje 03. Jullie zijn uiteten, wat bestelt ze te drinken?

S: Ice-tea als ze moe is, wijn als ze in rebelse bui is. Meestal ice-tea dus. #omairis
I: Ongeveer ja, meestal begin ik met ice-tea en ga ik daarna over op droge witte wijn.

toms

mint-hartje 04. Wat is haar schoenmaat?

S: Tussen 39 en 40, maar geen enkele schoen past echt perfect, omdat ze rare voeten heeft volgens mij.
I: Jep! En dat van de rare voeten klopt ook helaas, het is horror om goede schoenen te vinden.

mint-hartje 05. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?

S: Wilde gok: iets met konijnen. Verder grappige dingen van de kringloop zoals frutseltjes voor in de letterbak en apothekersflesjes.
I: Ik heb hier niets aan toe te voegen.

mint-hartje 06. Wat is haar favoriete broodje?

S: Dat zijn er meerdere, en alleen ik kan ze maken. Als eerste een Italiaanse bol met pesto, mozzarella, rucola en cherrytomaatjes. Als tweede een broodje met humus, avocado, rucola en cherrytomaatjes. Verder uiteraard mijn meesterlijke dubbelgevouwen omelet met kaas, Italiaanse kruiden, peper en zout op een broodje. (Dit lijkt simpel, maar ik stop er heel veel liefde in waardoor ze uniek zijn.)
I: Yes! Ik had heel lang eieren afgezworen maar voor dat dikke vette omelet met 3 lagen mayonaise en curry eronder maak ik sporadisch een uitzondering.

mint-hartje 07. Noem iets dat ze elke dag zou eten als het kon.

S: De herfstrisotto die we per ongeluk samen hebben bedacht. Verder patat, sushi, en stiekem denk ik dat ze gamba’s (mits goed klaargemaakt) ook wel elke dag zou willen eten.
I: Vega sushi, jaaa! Maar toch een beetje jammer, want geen patat. En gamba’s zijn het enige dat ik een beetje mis wat vlees/vis betreft, dat was altijd mijn lievelingseten. Maar ik zou het nooit eten.

Processed with VSCOcam with f2 preset

mint-hartje 08. Wat is haar favoriete ontbijt?

S: Koffie met één van de bovengenoemde broodjes en een kusje van Steve (aaaahhwwww!)
I: Je vergeet een slowjuice-sapje!

mint-hartje 09. Wat is haar favoriete muziek?

S: Ik denk vooral The XX, maar ze luistert eigenlijk van alles wel. Ik weet in ieder geval zeker dat ze niet houdt van mijn ‘boze hiphopmuziek’, hardstyle/hardcore etc. en rock/metal.
I: Ik luister eigenlijk niet zo vaak muziek meer, maar the XX komt inderdaad wel in de buurt. Maar ook Katy Perry, Lorde, Damien Rice, euh en rock en metal ook wel trouwens!

mint-hartje 10. Wat is haar favoriete sportteam?

S: SV Kreupel, ze is hier zelfs erelid van! Hieronder vallen eigenlijk alle mensen die graag willen sporten, maar telkens door een lichamelijk defect weer moeten stoppen.
I: Dude. (..maar ja oké, wel een beetje waar)

mint-hartje 11. Welke kleur hebben haar ogen?

S: Grijs/groen/blauw. Vooral grijs, met een licht groenige tint eroverheen en kleine stipjes blauw tussendoor. (Als ik deze fout heb heb ik een probleem he?)
I: Je bent veilig, volgens mij klopt het wel zo ongeveer!

mint-hartje 12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

S: Rijden alsof de openbare weg een circuit is. Op het moment dat ik achter het stuur van een auto ga zitten heb ik haast, ook al heb ik eigenlijk alle tijd van de wereld. (Drive it like you stole it!) Volgens mij vindt ze het ook vrij vervelend als ik advies geef terwijl ze alleen even tegen me aan wil zeuren over dingen die haar dwarszitten. Helaas ben ik een man, dus ik heb hier geen controle over. Daarnaast vindt ze het ook niet zo leuk als ik loop te bitchen op van alles. Over het algemeen ben ik heel rustig, maar als ik zo’n bui heb loop ik letterlijk de hele dag te zuchten en te kreunen. Ik word er zelf soms ook gek van.
I: Vooral dat eerste ja, het zweet breekt mij altijd uit als ik naast je in de auto zit, sweet baby jesus. En als je weer een nieuw plastic tasje van de supermarkt meeneemt. En euh it’s not about the nail:

mint-hartje 13. Waar is ze geboren?

S: [beeeeeep] maar wat is dat een saai gat zeg.
I: Klopt! Ik heb je alleen even gecensureerd want ik kom uit een klein boerengat waar iedereen elkaar kent en ik weet niet hoeveel potentiële stalkers dit gaan lezen.

mint-hartje 14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?

S: Shit ik kan helemaal geen taart bakken! Toch zou ik waarschijnlijk gaan voor een appeltaart zoals mijn oma die maakte. Die maakt mijn moeder ook altijd en dat vindt ze superlekker!
I: Ja, jummie!

running-outfit

mint-hartje 15. Wat voor een sporten heeft ze allemaal gedaan?

S: Hardlopen. En de manier waarop zij kan eten zou eigenlijk ook een sport genoemd moeten worden.
I: Ik houd gewoon heel veel van eten. Ik heb ook nog aan gymnastiek en stijldansen gedaan!

mint-hartje 16. Wat zou ze uren kunnen doen?

S: Eten. Slapen. Praten, heel veel praten. 24Kitchen kijken.  Deze vraag zou geformuleerd moeten zijn als: Wat doet ze uren per dag?
I: Yes! En bloggen natuurlijk.

mint-hartje 17. Wat voor een uniek talent heeft ze?

S: Ik vind dat ze heel goed kan koken. In het begin was ik bang dat ik het vlees in mijn dieet zou missen, maar alles wat ze maakt is zo lekker dat ik eigenlijk helemaal geen vlees meer eet. Ze kan heel mooi schrijven. Ik kijk stiekem altijd naar haar verslagen als we dezelfde moeten maken zodat ik mijn verslag ook zo mooi kan maken. Ze gaat altijd uit van het goede in mensen. Zelfs mensen waar ik binnen drie seconden klaar mee ben, kan ze iets vinden waarvan ik denk: “Ja, oké, misschien zijn ze toch niet zo erg”. Je zou kunnen zeggen dat dit geen talent is, maar volgens mij heb je daar wel redelijk wat skills voor nodig.
I: N’aww.. Wat lief!

mint-hartje 18. Hoelang zijn jullie al samen?

S: Vandaag precies 2 jaar!
I: ..En één dag want deze blog komt morgenochtend pas online!

The Boyfriend Tag

Ik vind dat hij het wel goed heeft gedaan, hij mag blijven!

Back to Top