Very Inspiring Bloggers

Ik lijk altijd zo’n ondankbare blogger met kapsones als ik word genomineerd voor een virtuele award. Dan vergeet ik daar op te reageren, en vergeet ik het ook weer om over te nemen op mijn eigen blog. Het is toch wat. En dat terwijl ik er juist zo dankbaar voor ben als mensen iets liefs over mijn blog op het internet gooien, dan krijg ik bijna rode wangen. Dus om het goed te maken, publiceer ik nu voor eens en voor altijd netjes het award riedeltje. Dat betekent: 7 feitjes over mijzelf die je nog niet wist (maar als trouwe bloglezer misschien wel) en 7 bloggers die ik zelf inspirerend vind.

Bron
Bron

Allereerst een hele grote dankjewel naar de bloggers die mij noemden als één van de very inspiring bloggers. Dankjewel Bente van No Tabula Rasa, Yvonne van BonBeauty, Wendy van ItsWendy, Sylvia van SylviaKuisten.nl, Gigi van Gigi Natuurlijk en Andrea van Wonderlicious!

Nu moet ik het plaatje van de award delen, maar dat doe ik niet. Ik weet niet wie dat ding heeft ontworpen, maar het ziet er niet uit. En ik moet de regels delen, maar dat doe ik lekker ook niet, want het is toch verdorie mijn eigen blog.

7 random feitjes over mij die je nog niet wist:

rood_hartje 1. Ik word een beetje opstandig als ik mij aan regeltjes moet houden, valt het al op?

rood_hartje 2. Ik kan mensen nooit recht aan kijken als ik met ze praat omdat ik dan vergeet wat ik wilde zeggen, dus meestal staar ik dan naar een muur of ander levenloos object, waardoor ik heel ongeïnteresseerd lijk. (Ik zou echt een slechte psycholoog zijn, bedenk ik mij nu.)

rood_hartje 3. Ik krijg een heel naar gevoel als mensen een dubbele punt gevolgd door de S als smiley gebruiken :S

rood_hartje 4. Ik word mega zen als ik een paar uur lang hetzelfde liedje op repeat luister. Sorry, Steve.

rood_hartje 5. Ik doe groenten en fruit nooit in plastic zakjes maar los in mijn mandje en tas. Ook als ik 15 losse asperges koop. Sorry, kassameisjes.

rood_hartje 6. Rond mijn 13e ben ik vegetarisch gaan eten, maar ik ben een tijdje van het vegetarisch-zijn afgestapt rond mijn 17e. Tot Bunny von D mijn huisdier werd. Ineens had ik een helder moment waarbij ik dacht ‘Ik eet Bunny von D ook niet op, dus waarom wel een varkentje?’ Daarna heb ik ook nooit meer de behoefte gehad om vlees te eten.

rood_hartje 7. Mijn eigen telefoonnummer is het enige telefoonnummer dat ik uit mijn hoofd weet. Dus mijn grootste angst is om in mijn eentje verdwaald te raken met een lege batterij.

You are awesome by Ali Durfey
You are awesome by Ali Durfey

Very Inspiring Bloggers:

Nu wil ik niet zozeer mensen verplichten om dit ook in te vullen, maar ik wil toch graag een aantal inspirerende bloggers in het zonnetje zetten, gewoon omdat ze dat verdienen.

geel_hartje Allereerst uiteraard De Groene Meisjes, zij zorgen met hun enthousiasme en positiviteit dat veganisme een hip imago heeft gekregen. Ik ben daardoor steeds meer plantaardig gaan eten, al kan ik nog geen afstand nemen van kaas en een sporadisch eitje, maar hé Rome is ook niet op één dag gebouwd.
geel_hartje Natuurlijk Sophie van Naoki, want door haar blog koop ik alleen nog maar dierproefvrije producten. Laatst heeft ze ook Blog Candy opgestart, ook tof om even een kijkje te nemen.
geel_hartje Dan uiteraard Lianne van The Self Help Hipster. Zij is toch wel een beetje mijn rolmodel, in mijn hoofd zie ik haar altijd als een Yoda, alleen dan zonder de groene kleur en met mooier haar. Het maakt niet uit waar over ze schrijft want alles is leuk.
geel_hartje Ook een hartje voor Mille Pagine want zij is denk ik de meest groene persoon die ik in de blogwereld ken. (Niet Yoda-groen maar eco-groen, snappen jullie het nog?)
geel_hartje LisanneLeeft inspireert mij altijd om meer uit mijn blog te halen, wat dat betreft is zij ook wel een beetje een rolmodel want ze blogt zo goed en consequent en reageert altijd lief.
geel_hartje DailyLin moet ik ook écht noemen want zij is echt een powervrouw en gaat in haar eentje op reis naar verre oorden, ik doe het haar niet na.
geel_hartje En last but not least Anne van Pony People. Ik vind alles aan haar super awesome want ze heeft een knalroze fiets, varkentjes, gaat naar rare musea en maakt de mooiste dingen. Ik vind haar blog één van de leukste blogs ooit en kan er uren op rond dwalen omdat alles er zo leuk en fascinerend uitziet.

Oké doei! rood_hartje

Back to Top