Leuke Blogs IV

Ik heb weer drie tips voor leuke blogs die zéker het volgen waard zijn!

leuke blogs

the au citron

Allereerst de blog van Imke. Ik volg haar al een tijd via Twitter en zodoende lees ik haar blog ook wel eens als er een linkje voorbij komt. Imke blogt op haar slow lifestyle blog Thé au Citron over een langzame levensstijl met aandacht voor het hier en nu. Hoe ze op haar blognaam kwam, lees je op deze pagina. Dan kan je gelijk zien hoe fijn Imke schrijft. Ze houdt net als ik ook een Makkelijke Moestuin bij, dus daarom vond ik deze blogpost over haar moestuin heel leuk om te lezen. Ze heeft typisch zo’n blog dat veel rust uitstraalt waar je even lekker voor gaat zitten. Heel mooi vind ik dat!

a cup of life

A Cup of Life is de DIY blog van Shifra en ik vind het geweldig hoe enthousiast ze altijd overkomt. Ze plaatst met grote regelmaat blogposts die ook nog eens van fantastische kwaliteit zijn. Ik vind het knap. Wat is je geheim, Shifra? Hier kan je alle DIY’s vinden die op haar blog staan, zo creatief! De opslagplek voor haar craftspullen vind ik ook leuk bedacht. Een perfecte blog met leuke ideeën voor regenachtige zondagen en gewoon leuk om inspiratie uit op te doen.

eten uit de volkstuin

Ik bladerde door het nieuwe boek Eten uit de volkstuin en keek mijn ogen uit door de mooie fotografie en leuke vormgeving. Toen ik las dat de schrijfster van het boek een blog met dezelfde naam heeft, rende ik direct naar mijn computer. Marleen heeft een volkstuin in Utrecht, maakt mooie foto’s en bedenkt lekkere recepten, hier schrijft ze over op haar blog die zeker het volgen waard is. Ik hoop heel graag dat ik over een aantal jaar net zo’n mooie moestuin als haar heb. Het is zo leuk om haar passie voor het tuinieren en koken te lezen.

Veel leesplezier en fijne dag vandaag!

Back to Top