Leuke Blogs IV

Ik heb weer drie tips voor leuke blogs die zéker het volgen waard zijn!

leuke blogs

the au citron

Allereerst de blog van Imke. Ik volg haar al een tijd via Twitter en zodoende lees ik haar blog ook wel eens als er een linkje voorbij komt. Imke blogt op haar slow lifestyle blog Thé au Citron over een langzame levensstijl met aandacht voor het hier en nu. Hoe ze op haar blognaam kwam, lees je op deze pagina. Dan kan je gelijk zien hoe fijn Imke schrijft. Ze houdt net als ik ook een Makkelijke Moestuin bij, dus daarom vond ik deze blogpost over haar moestuin heel leuk om te lezen. Ze heeft typisch zo’n blog dat veel rust uitstraalt waar je even lekker voor gaat zitten. Heel mooi vind ik dat!

a cup of life

A Cup of Life is de DIY blog van Shifra en ik vind het geweldig hoe enthousiast ze altijd overkomt. Ze plaatst met grote regelmaat blogposts die ook nog eens van fantastische kwaliteit zijn. Ik vind het knap. Wat is je geheim, Shifra? Hier kan je alle DIY’s vinden die op haar blog staan, zo creatief! De opslagplek voor haar craftspullen vind ik ook leuk bedacht. Een perfecte blog met leuke ideeën voor regenachtige zondagen en gewoon leuk om inspiratie uit op te doen.

eten uit de volkstuin

Ik bladerde door het nieuwe boek Eten uit de volkstuin en keek mijn ogen uit door de mooie fotografie en leuke vormgeving. Toen ik las dat de schrijfster van het boek een blog met dezelfde naam heeft, rende ik direct naar mijn computer. Marleen heeft een volkstuin in Utrecht, maakt mooie foto’s en bedenkt lekkere recepten, hier schrijft ze over op haar blog die zeker het volgen waard is. Ik hoop heel graag dat ik over een aantal jaar net zo’n mooie moestuin als haar heb. Het is zo leuk om haar passie voor het tuinieren en koken te lezen.

Veel leesplezier en fijne dag vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 reacties op “Leuke Blogs IV

 1. Stephanie schreef:

  Fijn! Ik was zelf al een tijdje op zoek naar blogs die net zoals jij ‘lifestyle’ combineren met thema’s zoals duurzaamheid en moestuinieren. Nog meer aanraders?

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Modernehippies.nl en healthbeautymind.com zijn ook heel leuk! 🙂

   | Reageer op deze reactie
 2. Farah schreef:

  Ik volg de laatste 2 ook al een tijd met veel plezier. Shifra is inderdaad altijd super enthousiast, erg leuk.
  Ik ga ook eens een kijkje nemen op The au Citron!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ja echt heel leuk! Om zo goed te kunnen moestuinieren/fotograferen/koken als zij zijn toch wel mijn ‘life goals’ 😀

   | Reageer op deze reactie
 3. Debby schreef:

  Super bedankt, heb er een paar gevolgd 😀 Altijd leuk om weer wat nieuws te leren kennen.

  | Reageer op deze reactie
 4. Linda schreef:

  Leuke blogs weer 🙂 A cup of Life volg ik al heel lang, ik vind Shifra zó creatief en zo’n leuk persoon ook!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Dat vind ik nou ook! De meeste blogs volg ik omdat ik de persoon er achter gewoon hartstikke leuk vind, en dat is bij haar ook het geval 😀

   | Reageer op deze reactie
 5. HesterAnne schreef:

  De blog van Shifra is inderdaad heel leuk! De andere twee kende ik nog niet, die ga ik nu eventjes opzoeken 😀

  | Reageer op deze reactie
 6. Michelle schreef:

  Ooh de blog van Imke klinkt als iets voor mij! Shifra ken ik al, ik word altijd vrolijk van haar :). Bij Marleen zie ik een hele hoop recepten langskomen. Yay, leuke tips!

  | Reageer op deze reactie
 7. Marlijn schreef:

  A cup of life ken ik ook, door haar lijken DIY makkelijk met twee linkerhanden haha. De andere twee ken ik nog niet, thanks voor de tip.

  | Reageer op deze reactie
 8. Laura schreef:

  Bedankt voor het delen van deze blog tips Iris! Heel erg leuk! Ga vandaag lekker veel blogs lezen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 9. Deisy schreef:

  Ik kende er twee nog niet, dus dank je wel voor het delen Iris: altijd fijn nieuw leesvoer 😉 X

  | Reageer op deze reactie
 10. Naomi schreef:

  A cup of life ben ik een paar keer tegen gekomen op youtube, echt een leuke meid!

  x

  | Reageer op deze reactie
 11. marleen schreef:

  Wat ontzettend leuk en lief dat je mijn blog tipt! Supercool! Moet je doen, trouwens, die volkstuin. 🙂

  | Reageer op deze reactie
 12. Jis schreef:

  Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ga ze eens even rustig bekijken.. Liefs, Jis

  | Reageer op deze reactie
 13. Femke schreef:

  Wauw, de eerste is echt helemaal mijn ding. Wat schrijft zij mooi zeg!
  Liefs Femke

  | Reageer op deze reactie
 14. Evelien schreef:

  De blog van Shifra bekijk ik ook graag. Ze komt inderdaad altijd heel enthousiast over, zo leuk. De andere blogs ken ik nog niet, dus die ga ik eens even bekijken. Thanks voor de tips.

  | Reageer op deze reactie
 15. Shifra schreef:

  Aaaaahhh!! Weet je hoe leuk ik het vind dat jíj mij tussen leuke blogs hierboven hebt staan!! Dankje, dankje! Ik voel me super vereerd, en het is goede opsteker (ik zit de hele dag al gedeprimeerd achter mijn computer voor mijn scriptie). Ik kom een paar keer per week op je blog en ik lees hem al een tijdje en ik was heel benieuwd of jij mijn blog ook wel eens las. 🙂 Omdat we best een beetje overlap hebben qua interesses. En omdat ik me vereerd zou voelen. Maar toen, was daar de dag, dat je vorige week of een week eerder een comment op mijn site plaatste. En toen was ik blij! (Oké, ik realiseer me hoe creepy dit allemaal klinkt, maar hey, ik zit midden in mijn scriptie. Mensen bestuderen en volgen op internet zijn mijn breaks van de dag. Spannender wordt het niet. ) Nou, ik ga weer verder. Ik geloof dat ik de rest van de middag door mijn scriptie heen stuiter! 😀

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Aaaaah jij bent ook zo’n schatje haha! Moet je vandaag ook weer druk bezig met het typen voor je scriptie? Ik wel namelijk en ik vind het helemaaal niet leuk dat het zulk lekker weer wordt (of al is, ik heb mijzelf opgesloten in mijn werkplek met de rolgordijnen naar beneden haha). Dan weet ik in ieder geval dat ik niet alleen ben :p

   | Reageer op deze reactie
 16. Sytse schreef:

  Ohh deze kende ik nog niet! A cup of life heb ik wel eens voorbij zien komen maar die trok mijn aandacht niet zo. Ik ga ze alle 3 eens bekijken. Tof!

  | Reageer op deze reactie
 17. Sofie schreef:

  Leuke tips! Imke ga ik ook zeker volgen & Shifra volg ik al. Ik word ook altijd zo blij van haar 🙂

  | Reageer op deze reactie
 18. Claire schreef:

  Ik vind dit soort posts altijd zo heerlijk! Ik ben altijd opzoek naar nieuwe & leuke blogs, dus bedankt voor het delen!

  | Reageer op deze reactie
 19. Ik word gelijk vrolijk bij het zien van die headers! Altijd leuk om op die manier nieuwe blogs te ontdekken, ben erg benieuwd. Kende ze alledrie nog niet namelijk 🙂

  | Reageer op deze reactie
 20. Kattenkoppen schreef:

  Die foto’s zijn echt super mooi, ik wou dat ik dat kon 🙁 nieuwe blogs vinden is altijd leuk, thanks voor de tips, ik kon ze nog niet!

  | Reageer op deze reactie
Back to Top