Review: JustWater drinkfles (+ winactie!)

Ik heb inmiddels al een aantal drinkflessen getest op deze blog, na de Dopper was het weer even stil. Maar ik heb weer een nieuwe fles: de JustWater drinkfles van Rosti Mepal. Ik hoef het eigenlijk al niet meer te benoemen, want ik hoop dat jullie mijn anti-waterflesjes-wijsheid inmiddels al stiekem hebben overgenomen, maar water in een flesje kopen is natuurlijk onzin. Want ons kraanwater hier is prima! En zo’n plastic waterflesje steeds bijvullen met kraanwater is ook niet ideaal, want niet zo hygiënisch en ze zijn er ook niet voor gemaakt om lang te gebruiken (denk aan enge stofjes in het plastic, zoals weekmakers). Daarom ben ik groot voorstander van duurzame drinkflessen voor kraanwater. Maar dit kunnen jullie inmiddels dromen! Toch?

Rosti Mepal JustWater drinkfles

JustWater drinkfles

De JustWater drinkfles heeft een inhoud van 500 ml. en is gemaakt van BPA-vrij plastic. Hij kan in de vaatwasmachine tot 65 graden en is voor 9,99 euro ook redelijk betaalbaar. Hij is te koop in de webshop van Rosti Mepal, zij verkopen naast drinkflessen en andere to go bakjes ook servies. Het leuke is dat ze van een aantal producten ook losse onderdelen verkopen, dus als er dan iets kapot gaat, kan je het snel fixen zonder direct een heel nieuw product te kopen. Al hebben ze geen losse onderdelen voor deze drinkfles, zag ik. De fles is gemaakt in Nederland en te verkrijgen in de kleuren paars, blauw en groen maar zelf ging ik voor de transparante. Vond ik wel stylish. Ik vind het uiterlijk van de fles heel tof, want de dop hoef je maar één keer te draaien en je kan eruit drinken. Om hem schoon te maken of te vullen met kraanwater kan je de dop er helemaal uitdraaien. Als je niet zo goed snapt wat ik hiermee bedoel (wat ik volkomen begrijp), check dan het filmpje hieronder voor de gebruiksaanwijzing. De fles heeft een grote opening dus op een warme dag kan je er ook ijsklontjes in doen, of een schijfje citroen, lekker gek. Door deze unieke dop heb je daardoor wel het probleem dat je niet goed kan zien of de fles open of dicht is, hier moet je dus wel goed op letten. Ik hoor je al denken: maar nadat je een slok neemt, draai je de dop toch gewoon dicht? Niet als je Iris heet. Dan neem je een slokje, draai je de d.. oh hé ik ga even mijn konijn aaien, en dan kom je terug bij een open fles. Gelukkig check ik wel drie keer of hij goed dicht zit voordat ik hem in mijn tas gooi. Maar verder vind ik het qua design één van de mooiere drinkflessen. Lekker simpel, houd ik wel van. En staat mooi op mijn bureau in mijn zen-studeerkamer:

Rosti Pepal JustWater drinkfles

Voor- en nadelen

Dus kort samengevat zijn de grootste voordelen: het uiterlijk, BPA-vrij materiaal en met een inhoud van een halve liter precies groot genoeg. Het enige nadeel vind ik de draaidop waar geen stop op zit. Ik ben namelijk nog steeds getraumatiseerd door de verdrinking van mijn vorige iPhone door een flesje met losse dop in mijn tas. Hierdoor neem ik uiteindelijk toch vaker mijn Dopper mee voor onderweg, en gebruik ik deze JustWater fles vooral binnen en in de tuin. Gewoon voor de zekerheid. Maar ik moet zeggen dat ik er verder erg tevreden mee ben, want hij is makkelijk schoon te maken en hij drinkt fijn. En die twee dingen zijn toch vrij essentieel voor een goede navulbare drinkfles.

Rosti Mepal JustWater Drinkfles

Win een JustWater drinkfles ter waarde van 9,99 euro

Ben je enthousiast? In samenwerking met Rosti Mepal mag ik één fles weggeven aan jullie, en de kleur mag je zelf kiezen, wat een luxe hè? Doorloop onderstaande stappen om kans te maken op zo’n leuke drinkfles, en wie weet komt hij binnenkort jouw kant op!

1. Laat een comment achter waarin je vertelt welke kleur je graag zou willen winnen;
2. Vink aan dat je dit hebt gedaan in het programmaatje hieronder, vergeet dit niet want met behulp van dit programma wordt straks één random winnaar getrokken;
3. Om extra kans te maken kan je de andere vrijkomende stappen ook uitvoeren, zoals het delen van deze winactie op Twitter. Deze opties zijn niet verplicht, je zorgt er alleen voor dat je naam vaker in de digitale grabbelton terecht komt;
4. Houd je mail in de gaten, want binnen twee dagen na sluiting van deze winactie neem ik contact op met de winnaar via e-mail. (Let op: Reageer alsjeblieft binnen drie dagen, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar selecteren!)

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een mailtje gehad!

a Rafflecopter giveaway

Je kan tot en met maandag 19 mei meedoen. Succes!

Deze blogpost bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top