Winactie: handgemaakte tassen van Baticky

Dierenlovers opgelet! Vandaag kan je wel een héle leuke tas winnen. Je kan er één winnen met hondjes, katten of paarden. Kijk nou, wat snoezig!

Baticky webshop

Baticky webshop

Nicky is vanaf kinds af aan al geïnteresseerd in knutsel en dingen maken. Op haar tiende verjaardag kreeg ze haar eerste naaimachine en haar Indonesische oma gaf haar naailes. Nu maakt ze de mooiste tasjes die ze verkoopt in haar webshop baticky.com. Alle producten maakt ze zelf en ze werkt veel met batik. Batik is Indonesische stof waar een patroon op wordt geverfd met behulp van was. Veel batikstoffen heeft ze van haar oma gekregen of heeft ze zelf meegenomen toen ze in Indonesië was. Ook gebruikt ze Afrikaanse batik, haar tante woont in Ghana en kan zo stoffen voor haar meenemen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe persoonlijk de tassen zijn! Ze maakt trouwens ook producten op verzoek, dus als je een leuk idee hebt, kan je haar altijd een berichtje sturen. 

Winactie

Naast deze mooie tassen van batik, heeft ze ook een aantal tassen van stevige en slijtvaste Gobelin meubelstof in haar webshop, met prints van dieren! Ik schreef laatst in een blogpost dat plastic tasjes zó vorig jaar zijn, deze tassen zijn een mooi alternatief. Ze zijn zo leuk dat je ze overal mee naar toe kan nemen. In samenwerking met Baticky mag ik één zo’n mooie tas t.w.v. 22 euro weggeven aan jullie. Je kan kiezen uit horsey ride, skattig of de doggy bag. (Ik hoor je al denken: hé maar het leukste dier van de wereld ontbreekt. Dat klopt, ze heeft helaas geen konijnenstof!)

win een baticky tas

Wat moet je doen om kans te maken op deze tas?

  • Laat in een comment weten welke tas jij graag zou willen winnen en waarom;
  • Vink in het Rafflecopter programmaatje hieronder aan welke stappen je hebt doorlopen, want hiermee wordt één winnaar random geselecteerd;
  • Houd je mail in de gaten want de winnaar krijgt z.s.m. na het sluiten van de winactie bericht via e-mail, reageer alsjeblieft binnen twee dagen anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen!

a Rafflecopter giveaway

Good luck! En vergeet niet de webshop van Nicky te checken, want er staan nog veel meer leuke producten in.

Deze blogpost bevat een product (de prijs v/d winactie) die door een bedrijf wordt opgestuurd.
Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top