Bye bye zomervakantie

Mijn zomervakantie wordt abrupt afgesloten met een drie en een half uur durend college op de vroege maandagochtend. Pijnlijk. Lekker weer aan de studie.

By Natalie Dee
By Natalie Dee

Fulltime blogger

De zomervakantie was totaal niet wat ik ervan verwacht had, maar dat maakt niet uit. Aan het begin van de zomervakantie zie ik het altijd voor me hoe ik alle dingen ga doen waar ik normaal geen tijd voor heb. Meerdere malen per week sporten, zwemmen, bruin worden, boeken verslinden, het hele huis opnieuw inrichten, met mensen afspreken, leuke dingen doen. Uiteindelijk denk ik elke dag “..dat kan morgen ook nog wel” en dan wordt dat natuurlijk niet wat. Maar ik heb ook veel leuke dingen gedaan! Ik heb vooral veel tijd in mijn blog gestoken, elke dag kwam er een blogpost online, met hier en daar een uitzondering. Ik wilde ook wat meer groeien in het commerciële bloggen, want het zou wel heel gaaf zijn als ik met mijn blog uiteindelijk de huur kan betalen. Later als ik groot ben. En volgens mij gaat dat langzaamaan wel de goede kant op. Ook werk ik nu mee aan een nieuw project waar ik nog niets over mag vertellen, maar het is héél leuk en jullie horen er snel meer over. En iets heel anders: ik heb het meest gezonde slaapritme ooit ontwikkelt tijdens de zomervakantie. Ik ga bijna elke avond rond 12 uur slapen en word uit mijzelf rond 8 of 9 uur weer wakker. Bizar!

Fulltime student

Maar aan alles komt een einde, zo ook de zomervakantie. Het is weer tijd om hele dagen met mijn neus in de boeken te zitten (haha yeah right) en vroeg op te staan (ja doei). Zoals je merkt ben ik ook dit aanstaande blok weer ontzettend gemotiveerd. Nee, maar zonder grappen, ik heb er wel echt een beetje zin in. Ik heb nu bijna al mijn Psychologie vakken afgerond, waarvan ik sommige vakken tot in den treurnis had herkanst, dus ik ben blij dat ik daar eindelijk van af ben. Ik begin nu aan mijn minor Risk Governance & Crime Science. Zoals de naam van de minor al aangeeft gaan deze vakken onder andere over criminaliteit en hoe dit voorkomen kan worden. En ik ga twee interessante keuzevakken doen: Psychopathologie (over psychische ziektes) en Psychodiagnostiek (over testen en het stellen van diagnoses). En als ik dat allemaal heb afgerond kan ik eindelijk afstuderen. Ik! Afstuderen! Aanstaand collegejaar! Het wordt wel wat. Al moet ik daarna nog een master doen, ik neem de rol van eeuwige student zeer serieus, zoals je al wel merkt. Ach, het komt wel goed. Maar als ik naar mijn rooster kijk moet ik wel een beetje huilen, dus ik hoop dat jullie het begrijpen als er soms een paar dagen geen blogposts verschijnen, want ik ga het behoorlijk druk krijgen de aankomende tijd. Gelukkig is er altijd nog veel om terug te lezen hier! 😀

Dit vond ik zelf de leukste blogposts die de afgelopen twee maanden verschenen:

Back to Top