De ratatouille van SORTED

Deze week proberen we wat gezonder te eten, want op magische wijze krimpt de kleding van Steve en mij. Gek he? Nu eten we sowieso niet onwijs ongezond hoor, maar wel véél. Elke dag is een eetfeestje bij ons. Grote porties risotto hier, een paar wijntjes daar, een cake uit de oven, hmm.. Gisteren hadden we een eetfeestjes met deze ratatouille van SORTED, misschien ken je hun Youtube-kanaal wel. We aten er falafel bij. Lekker gezond maar vooral heel lekker. Oké, en ik had er één wijntje bij, je leeft maar één keer enzo, het moet ook niet te karig worden.

ratatouille van sorted

Ratatouille recept

Het recept vind je hier op de website van SORTED Food, in het filmpje hieronder zie je hoe ze het maken. Handig! Zie je geen filmpje? Klik hier om het te bekijken. Echt een aanrader om te maken dit, ik vond het superlekker. Wij hadden er geen saffraan in gedaan om het wat budgetvriendelijker te maken en de gele paprika waren we vergeten, maar daar werd het niet minder lekker om.

SORTED Food

De Youtubers van SORTED zijn onwijs populair en je kent ze ongetwijfeld al. Mocht je ze nog niet kennen, check zeker hun videos! Ze maken allerlei leuke recepten van simpel tot uitdagend en geven handige kooktips. Erg leuk dat ze ook veel vegetarische recepten hebben. Het One Pot Pasta recept heb ik ook van hun, ook al zo’n aanrader. Omdat je in de filmpjes kan zien hoe ze alles maken, is het erg leerzaam, vind ik zelf. Zo kwam ik er gisteren achter dat ik een paprika altijd veel te omslachtig snij. Ha, weer wat geleerd!

Kende jij de kookfilmpjes van SORTED al?

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

14 reacties op “De ratatouille van SORTED

 1. Bente

  Ik ken ze nog niet (volgens mij zeg ik dat altijd als jij met iets (als in blog, youtubers etc.) komt). Hier ga ik van het weekend ook even naar kijken 🙂

 2. xSharonVictoria

  Ziet er lekker uit! 😀
  Ik heb al gelijk met mijn beste vriendin (ook vega)
  afgesproken dat we dit een keer samen gaan maken.
  Staat op de lange lijst van lekkere vega recepten hahaha.

 3. Amy

  Jaa ik vind Sorted ook altijd heel leuk om te kijken, het is nooit overdreven moeilijk! Dit ziet er ook heel lekker uit!

 4. Anne

  Ik zag ‘m al voorbijkomen op je instagram en toen dacht ik: YUM! Ziet er lekker uit 🙂

 5. Ik kende deze vrolijke heren nog niet. Ik ga zeker nog meer filmpjes van ze kijken, ik ben dol op koken. Bedankt voor de tip. Jouw ratatouille ziet er uit om van te smullen.

 6. Nicky

  OH wow, ik kende SORTED nog niet, en begrijp nu (na een uur lang filmpjes kijken) echt niet hoe ik ooit zonder ze heb gekund, haha. Wat een lekkere wegkijkfimpjes en vooral: wát een lekkere recepten. Super thanks Iris, voor deze tip!

 7. Laat ik nou net een vreetkick vandaag hebben en dus trek in jou gerecht krijgen. Maar die ga ik nu echt niet meer maken hoor!! haha.

 8. christianne

  Wijntjes zijn essentieel 😉 wist je dat bovendien droge witte goed is voor de spijsvertering. . Des te meer reden om het bij ’t eten te drinken. Bovendien ken ik ’n huisarts die sowieso een borrel in de avond aanraadt (ontspant je! Is goed voor je lijf) *uiteraard niet teveel achter elkaar ;)*