De ratatouille van SORTED

Deze week proberen we wat gezonder te eten, want op magische wijze krimpt de kleding van Steve en mij. Gek he? Nu eten we sowieso niet onwijs ongezond hoor, maar wel véél. Elke dag is een eetfeestje bij ons. Grote porties risotto hier, een paar wijntjes daar, een cake uit de oven, hmm.. Gisteren hadden we een eetfeestjes met deze ratatouille van SORTED, misschien ken je hun Youtube-kanaal wel. We aten er falafel bij. Lekker gezond maar vooral heel lekker. Oké, en ik had er één wijntje bij, je leeft maar één keer enzo, het moet ook niet te karig worden.

ratatouille van sorted

Ratatouille recept

Het recept vind je hier op de website van SORTED Food, in het filmpje hieronder zie je hoe ze het maken. Handig! Zie je geen filmpje? Klik hier om het te bekijken. Echt een aanrader om te maken dit, ik vond het superlekker. Wij hadden er geen saffraan in gedaan om het wat budgetvriendelijker te maken en de gele paprika waren we vergeten, maar daar werd het niet minder lekker om.

SORTED Food

De Youtubers van SORTED zijn onwijs populair en je kent ze ongetwijfeld al. Mocht je ze nog niet kennen, check zeker hun videos! Ze maken allerlei leuke recepten van simpel tot uitdagend en geven handige kooktips. Erg leuk dat ze ook veel vegetarische recepten hebben. Het One Pot Pasta recept heb ik ook van hun, ook al zo’n aanrader. Omdat je in de filmpjes kan zien hoe ze alles maken, is het erg leerzaam, vind ik zelf. Zo kwam ik er gisteren achter dat ik een paprika altijd veel te omslachtig snij. Ha, weer wat geleerd!

Via Digital News Room
Via The Digital Newsroom

Kende jij de kookfilmpjes van SORTED al?

Back to Top