Review: The Body Shop Wild Argan Oil

Alleen maar hartjes voor The Body Shop! Ik koop er altijd mijn lievelingsmascara. En soms ook lippenstift. Oh, en mijn gezichtsreiniger komt er ook vandaan. Ik heb sowieso best veel van The Body Shop en ik ben er bijna altijd tevreden over. De enige keer dat ik ergens echt niet te spreken over was, was toen ik per ongeluk iets te veel geld uit had gegeven aan een gezichtscrème vol siliconen. Maar dat heb ik achter mij gelaten. Gelukkig maken deze Miracle Solid Oil en Body Butter uit de nieuwe Wild Argan Oil lijn veel goed. Ken jij deze lijn al?

the body show wild argan oil

Fair Trade Wild Argan Oil

De Wild Argan Oil collectie is een nieuwe lijn van luxe producten van The Body Shop. De community fair trade arganolie komt uit het Atlasgebergte in Marokko. De arganolie wordt voorzichtig met de hand geperst van de beste argannoten. Deze argannoten zijn met de hand geplukt door Berbervrouwen in zuidwest Marokko. Vervolgens wordt de geperste olie 48 uur gefilterd om pure en heldere olie te krijgen. Dat klinkt goed! Meer over de community fair trade ingrediënten van The Body Shop kan je hier lezen.

Review: Wild Argan Oil Miracle Solid Oil

Deze Miracle Solid Oil is een vaste balsem die zachter en smeerbaar wordt wanneer het in aanraking komt met de huid. De balsem is geschikt voor huid en haar. In mijn haren heb ik hem niet geprobeerd, want mijn haar is daar veel te dun en fijn voor, dan hangt het in sliertjes langs mijn hoofd, helaas. Maar voor op de huid is hij ook fijn. Niet om je hele lichaam mee in te smeren hoor, maar het is ideaal voor droge plekjes of voor je nagelriemen. Gewoon handig om bij je te hebben.

De Miracle Solid Oil kost 12 euro. Je bestelt het hier.

the body shop wild argan miracle oil

 

Review: Wild Argan Oil Body Butter

Over de Body Butter ben ik echt enthousiast, ik vind het erg fijn spul. Het is heel dik en smeert dus wel wat minder makkelijk uit dat een standaard body lotion, maar daardoor merk je wel dat de body butter de huid goed voedt. Er blijft een verzorgend laagje op je huid liggen, deze zorgt er ook direct voor dat je huid een mooie glans krijgt. Als ik The Body Shop mag geloven beschermt deze crème de huid tot 24 uur tegen vochtverlies. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over, ik gebruik hem nu iets meer dan een week en mijn huid is lekker zacht.

De Body Butter kost 16 euro. Je bestelt het hier.

the body shop wild argan oil body butter

the body shop wild argan oil body butter review

Tip!

Leuk om te weten: tot en met 21 september krijg je elk tweede bad- en bodyproduct voor de helft van de prijs. Ook de nieuwe Wild Argan Oil-producten vallen onder deze aanbieding.

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top