Breaking news: HEMA Brand Ambassador

Dat HEMA nu een blog heeft, is eindelijk geen geheim meer. Voor dit blog zijn 22 brand ambassadors door HEMA uitgekozen. En dan nu het breaking news: ik ben één van die 22 brand ambassadors! Dat betekent dat ik de aankomende maanden een aantal artikelen voor de HEMA blog zal schrijven in de categorie eten en drinken. Mijn lievelingshobby, dus dat zit wel goed. Andere bekende bloggers die ook zullen schrijven voor de HEMA blog zijn onder andere Yara van Chapterfriday.com en Monique van Culy.nl. Ik vind het dus best wel leuk dat ik als minder-bekende blogger ook mee mag werken aan dit project van HEMA. Tof hè?

hema blog

Wereldreis naar het HEMA hoofdkantoor

Misschien dat je een paar weken geleden op Twitter wel mee hebt gekregen dat ik een wereldreis naar Amsterdam maakte. (En dat ik het allemaal doodeng vond, want ik ben ook maar een plattelandsmeisje.) Ik mocht er toen nog niets over zeggen, maar dit was om meer te horen over de nieuwe HEMA blog en om kennis te maken met de andere bloggers. Hartstikke leuk! Ik houd sowieso erg van HEMA. Ik koop er wel eens hemdjes van biologisch katoen, dierproefvrije cosmetica en laatst zelfs biologische wijn. Erg leuk om te zien dat HEMA ook een beetje groen doet. En dit groene is waar ik mij natuurlijk vooral op ga richten, want dat is toch wel een beetje mijn dingetje uiteraard. Ik ga lekkere vegetarische recepten delen en interessante producten uit het HEMA assortiment showen.

hema blog eten en drinken

Bunny von D wordt beroemd

Eén artikel dat ik heb geschreven is al online gekomen op de blog. Hierin vind je drie ontbijt-recepten. Fun fact: in elk artikel komt Bunny von D ook even in beeld. Zo hoop ik stiekem de wereld te indoctrineren met konijnenliefde.

De nieuwe HEMA blog bezoek je hier.
Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Back to Top