Video: Vet Gezellig!

Ieh, nieuwe mensen ontmoeten vind ik altijd eng! Dus dat doe ik ook niet zo vaak. Alleen maar hartjes voor mijn knusse comfort zone. Maar soms maak ik wel een uitzondering natuurlijk. Voor Very Important Persons. Saske is zo’n Very Important Person.

ikbensaske en ikbenirisniet

VIP Meeting

Dit zijn 5 redenen waarom Saske een VIP is: 1) ze praat tegen dieren, 2) ze is heul creatief, 3) ook een beetje gek, 4) ze moet huilen om Bambi en 5) ze is op 22 april jarig. Komt het je al bekend voor? Al die vijf punten zijn ook op mij van toepassing! Eigenlijk kan ik wel concluderen dat Saske (ikbensaske) en ik (ikbenirisniet) gewoon dezelfde persoon zijn (zelfs onze blognamen lijken op elkaar). Dus toen Alwin, Saske’s vriend, aan mij vroeg of ik Saske wilde ontmoeten als verrassing voor haar was ik direct enthousiast. Saske en ik zijn beide namelijk een beetje weirdo’s dat we niet zo snel vragen om af te spreken, maar gelukkig regelt haar vriend dat gewoon even. Alwin had Saske wijs gemaakt dat hij naar Enschede moest om een tentoonstelling te bezoeken voor school en dan kon zij gezellig mee. Maar – plot twist! – ze gingen heel iets anders doen. Dat wist Saske alleen nog niet. Want er zijn veel leukere dingen in Enschede; bagels, konijnen, duiven.. en ik. Toen ze na een lange treinreis in Enschede aankwamen, zat ik al klaar bij Bagels & Beans. Ze kwamen binnenlopen met camera’s en Saske snapte er allemaal niets van waarom ze zo nodig naar Bagels & Beans moesten en waarom dat allemaal gefilmd moest worden. En toen vloog een gekke blogger (ik!) haar ook nog om de nek. Suprise! Ik ben blij dat ze mij direct herkende want anders was het een beetje ongemakkelijk geweest. Maar gelukkig ging alles volgens plan en was het vet gezellig.

in het volkspark

bokjes voeren

Filmpje!

Maar ik hoef er verder niets meer over te vertellen want Alwin heeft de VIP meeting van Saske en mij vastgelegd op video. Saske en Alwin hebben namelijk een heel tof Youtubekanaal genaamd Vet Gezellig waar ze de leukste filmpjes plaatsen. Kijk maar:


Ik vind het zo’n leuk filmpje geworden. En lief! O ja, en die zwaan op 2:40 minuten zag er in het echt veel angstaanjagender uit toen hij oprees uit het water, hoor. Écht!

enge zwaan

Back to Top