Selfie time met Bunny von D

Jongens, gisteren brak een historisch moment aan. Voor het eerst in vijf jaar heb ik Bunny von D gapend op de foto gekregen. Bunny von D is namelijk op haar leukst als ze gaapt, dan lijkt het net alsof ze heel hard moet niezen. Maar als ik eenmaal mijn camera had opgestart, was Bunny von D alweer klaar met haar gaap. Ze kijkt wel uit, straks denkt heel internet nog dat ze een lui konijn is. Maar nu heeft mijn leven eindelijk de vervulling gekregen die het nodig had. En ik hoop jullie middels deze schattige foto’s ook een beetje te verblijden.

Iris en het leukste konijn van de wereld

Iris en het leukste konijn van de wereld
Kusje!
Iris en het leukste konijn van de wereld
Ik wil ook een kusje geven.
Iris en het leukste konijn van de wereld
Oh my god, komt dit op internet?
Iris en het leukste konijn van de wereld
Whyyyyyyy
Iris en het leukste konijn van de wereld
Moet dan maar weer. Het is echt zwaar om een VIB* te zijn. *Very Important Bunny

Kusjes van Bunny von D voor jullie! Wij hopen dat jullie een hele leuke dag hebben vandaag mint-hartje

Back to Top