4 dingen die onder mijn kerstboom mogen liggen

Omdat een mens wat te dromen moet hebben:

wishlist

1. Theekopjes van porselein met konijntjes erop van het merk GOEBELS. Ik ga helemaal los met het kopen van thee en theemokken de laatste tijd. Soms heb ik ineens zo’n fase dat ik enorm geobsedeerd ben door iets. En dat in combinatie met mijn konijnen-obsessie, ja deze kopjes kunnen niet ontbreken in mijn kast vind ik. – 24,95 euro per stuk

2. Pasta/groentepan van het merk WMF. Deze pan kan je gebruiken voor pasta of voor het stomen van groenten. Door het stomen van groenten blijft het lekker knapperig én blijven alle vitamines behouden. Ik zag een keer in een filmpje van keukenprinses Deliciously Ella dat zij zo’n pan gebruikte, dus je snapt natuurlijk wel dat ik hem nu ook wil. – 79,95 euro (een stoommandje is een goedkoper alternatief..)

3. Drie-delige messenset van WMF. Deze messen zijn zó duur. Ze hebben een gek patroontje omdat ze van verschillende materialen zijn samengesteld. Daardoor zijn ze mega sterk en superscherp, vandaar ook het onbetaalbare prijskaartje. Maar een mens moest blijven dromen, toch? Voor nu ben ik ook heel tevreden met mijn Jamie Oliver messenset trouwens, daar heb ik al eens bijna mijn duimtopje mee afgehakt. Dus eigenlijk is het ook wel goed (voor de veiligheid van mijn ledematen) dat deze scherpe messen zo onbereikbaar zijn. – 599 euro (auw!)

4. Keukenweegschaal van Wesco. Mijn nummer 1 tip om voedselverspilling tegen te gaan is om een weegschaal te gebruiken. Eerder deed ik alles een beetje op gevoel, maar dan bleef ik vaak met veel te veel pasta of rijst achter. Tegenwoordig komt dat bijna nooit meer voor omdat ik dankbaar gebruik maak van mijn Dille & Kamille weegschaal. Deze weegschaal van Wesco heeft dezelfde vintage uitstraling, alleen is dit een veel luxere variant. – 79,95 euro

Alle bovenstaande producten zijn o.a. te koop in de webshop van OTTO, je vindt ze in de categorie koken & tafelen.

Voordat ik heel materialistisch lijk; dat valt wel mee hoor. Wij doen niet eens aan cadeautjes zelfs! Wel aan lekker eten, daar maak je mij nóg blijer mee. Wat hoop jij onder de kerstboom te vinden?

afb

Back to Top