4 dingen die onder mijn kerstboom mogen liggen

Omdat een mens wat te dromen moet hebben:

wishlist

1. Theekopjes van porselein met konijntjes erop van het merk GOEBELS. Ik ga helemaal los met het kopen van thee en theemokken de laatste tijd. Soms heb ik ineens zo’n fase dat ik enorm geobsedeerd ben door iets. En dat in combinatie met mijn konijnen-obsessie, ja deze kopjes kunnen niet ontbreken in mijn kast vind ik. – 24,95 euro per stuk

2. Pasta/groentepan van het merk WMF. Deze pan kan je gebruiken voor pasta of voor het stomen van groenten. Door het stomen van groenten blijft het lekker knapperig én blijven alle vitamines behouden. Ik zag een keer in een filmpje van keukenprinses Deliciously Ella dat zij zo’n pan gebruikte, dus je snapt natuurlijk wel dat ik hem nu ook wil. – 79,95 euro (een stoommandje is een goedkoper alternatief..)

3. Drie-delige messenset van WMF. Deze messen zijn zó duur. Ze hebben een gek patroontje omdat ze van verschillende materialen zijn samengesteld. Daardoor zijn ze mega sterk en superscherp, vandaar ook het onbetaalbare prijskaartje. Maar een mens moest blijven dromen, toch? Voor nu ben ik ook heel tevreden met mijn Jamie Oliver messenset trouwens, daar heb ik al eens bijna mijn duimtopje mee afgehakt. Dus eigenlijk is het ook wel goed (voor de veiligheid van mijn ledematen) dat deze scherpe messen zo onbereikbaar zijn. – 599 euro (auw!)

4. Keukenweegschaal van Wesco. Mijn nummer 1 tip om voedselverspilling tegen te gaan is om een weegschaal te gebruiken. Eerder deed ik alles een beetje op gevoel, maar dan bleef ik vaak met veel te veel pasta of rijst achter. Tegenwoordig komt dat bijna nooit meer voor omdat ik dankbaar gebruik maak van mijn Dille & Kamille weegschaal. Deze weegschaal van Wesco heeft dezelfde vintage uitstraling, alleen is dit een veel luxere variant. – 79,95 euro

Alle bovenstaande producten zijn o.a. te koop in de webshop van OTTO, je vindt ze in de categorie koken & tafelen.

Voordat ik heel materialistisch lijk; dat valt wel mee hoor. Wij doen niet eens aan cadeautjes zelfs! Wel aan lekker eten, daar maak je mij nóg blijer mee. Wat hoop jij onder de kerstboom te vinden?

afb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 reacties op “4 dingen die onder mijn kerstboom mogen liggen

 1. Naomi schreef:

  Ik ging laatst brood maken. Moest er 10 gram zout in ofzo. Heb het toen maar op de gok gedaan. Het is wel gelukt gelukkig, maar een weegschaal is dan wel heel erg handig.

  xx

  | Reageer op deze reactie
 2. Anna schreef:

  Mooie spulletjes! Die kopjes zijn echt heel schattig, haha! En wat een bijzondere messen zeg!

  | Reageer op deze reactie
 3. Anne-Fleur schreef:

  Wauw die messen! En zo’n stoompan heb ik ook, van de Ikea, zal wel een stuk goedkoper zijn maar werkt goed 🙂

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oh wat handig, ik wist niet dat ze die daar verkochten! Goed om te weten. Al moet ik eerst verhuizen dan, want mijn keukenkastjes zijn meer dan propvol, ik heb al veel te veel kookspullen haha oeps 😀

   | Reageer op deze reactie
 4. Bente schreef:

  Oei, dat zijn inderdaad vrij prijzige messen 😉 Maar ze zien er wel echt super tof uit!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ik ook! :’) Het is maanden geleden dat dat gebeurde maar ik heb nog steeds geen gevoel in het topje haha oeps. Dus ik ga eerst nog wel op een snijtechnieken-workshop voordat ik echte goede messen koop :p

   | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oh die lijken er inderdaad wel een beetje op! Ze zijn wel veeeeel goedkoper zeg, haha jeetje.

   | Reageer op deze reactie
 5. Tessa schreef:

  Die weegschaal is tha bomb! Ik zag ook een hele leuke retro bij de flying tiger in het rood!
  Liefs, Tessa

  | Reageer op deze reactie
 6. Wendy schreef:

  Wat een dure messen zeg! Jeetje! Maar ik moet toegeven, ze zien er wel geweldig uit.

  | Reageer op deze reactie
 7. Annelyse schreef:

  Die theekopjes zijn super schattig, maar €24 zou ik nooit aan een kopje kunnen geven 😉

  | Reageer op deze reactie
 8. Irma schreef:

  Die theekopjes -wat leuk! En dat messenset is inderdaad echt wel prijzig, maar ook bijzonder mooi!

  | Reageer op deze reactie
 9. Tessali schreef:

  In de webshop van H&M kan je nu een konijnenbord krijgen voor € 2 en een konijnenhok voor € 4! 🙂

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Hahaha, een konijnenhok voor 4 euro zou ook wel érg goedkoop zijn! Wat leuk zeg, bedankt voor de tip 😀

   | Reageer op deze reactie
 10. Denise schreef:

  Die kopjes!! Ik ben verliefd! Ze passen ook héél goed bij mijn konijnen obsessie!

  | Reageer op deze reactie
 11. Deisy schreef:

  Die messenset is echt prachtig zeg, maar inderdaad erg prijzig .. Zou deze denk ik alleen kopen als ik een chefkok was ofsow haha 😉

  | Reageer op deze reactie
 12. Sanne schreef:

  Ik heb die wesco weegschaal in het rood <3
  Van mijn moeder gekregen voor mijn afstuderen, beste cadeau ooit!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Wauw, wat lief van je moeder! Dat is echt een superfijn cadeau inderdaad 😀

   | Reageer op deze reactie
 13. Ann schreef:

  Wesco keukenweegschaal staat ook op mijn wensenlijstje, we hebben nu een digitale maar dat ding is niet te vertrouwen zo wispelturig is dat vreselijk lelijk ding.

  | Reageer op deze reactie
 14. Anneleen schreef:

  Oh die keukenweegschaal ziet er leuk uit! En die messen…wow zoveel geld, die zou ik nog niet durven aanraken 😉

  | Reageer op deze reactie
  1. Judith schreef:

   Heb je dit jaar ook een wishlist? *zoekt verlanglijst inspiratie*

   | Reageer op deze reactie
Back to Top