Warm op de bank survival kit

Brr.. Het begint nu wel wat frisser te worden hè? Zo fijn vind ik dat. Een lekkere warme trui aan, de frisse lucht buiten, yes. Ik weiger alleen nog steeds om de verwarming aan te zetten. Daar moet het voor mij echt nog wel een heel stuk kouder voor worden. Ik wil het in ieder geval deze maand nog even uitstellen. Want als je die verwarming eenmaal een keer aan hebt geslingerd, wen je er ook direct aan. Ik zocht wat leuke spulletjes bij elkaar zodat je niet hoeft te koukleumen ondanks dat je verwarming niet op volle toeren draait!

herfst survival kit

1. Warme trui – Na het avondeten ren ik standaard naar boven voor een BH-loze chilloutfit bestaande uit een joggingbroek en warme trui. Bovenstaand exemplaar is van het mooie fair fashion merk Armed Angels.

2. Leuke sloffen – Ook onderdeel van mijn chilloutfit; mijn nieuwe sloffen! Ik krijg er enorm veel vragen over als ze ergens op een Instagramfoto verschijnen, maar ze komen dus uit de Franse webshop Collégien. Ze zijn wat aan de prijzige kant, maar ik moet toegeven dat het één van mijn betere aankopen is. De normale variant, die ik zelf ook heb, gaat net niet helemaal over je enkels heen. Met kouder weer is de lange variant net wat fijner, denk ik.

3. Kaarsen – Als het dan toch vroeg donker wordt, moet je er ook maar direct het beste van maken. Deze sojakaars in een kokosnoot heeft een brandtijd van 40 tot 45 uur en is o.a. hier te koop.

4. Dekentjes – Ik houd van dekentjes, zelfs in de zomer lag ik er ’s avonds al onder omdat het zo fijn voelt. Helaas heeft Bunny von D een gekke fetisj waarbij ze het leuk vindt om op zachte dingen te plassen. Hierdoor heb ik een hele verzameling dekens nodig omdat ze steeds weer in de was moeten. Op de collage hierboven zie je een warme deken van biodynamische merino wol uit de Babongo webshop.

5. Rode wijn – Ik ben helemaal van de rode wijn de laatste tijd, deze van Slurp! vind ik echt een aanrader. Krijg je ook meteen lekkere warme wangen. Gewoon te koop bij bijvoorbeeld Albert Heijn en ook niet al te duur.

Oh, wat vind ik het toch fijn om online leuke spullen op te zoeken, ook al is het vaak allemaal boven mijn budget. Window shoppen blijft toch wel een hobby.

Hebben jullie de verwarming alweer aangehad?

Back to Top