#blogestafette 2014

Door Olga van Team Confetti werd ik ‘getikt’ om het #blogestafette 2014 lijstje in te vullen.
De opdracht bij deze tag luidt:

Vijf dingen die je altijd al wilde weten van mij,

maar nooit durfde te vragen.

Tja. Wat moet ik daar nou op antwoorden? Dus ik vroeg op Twitter om jullie hulp, wat willen jullie graag weten? De vijf leukste vragen heb ik er uitgepikt en beantwoord ik vandaag.

kiekeboe konijn

 

1. Ga je een ander konijn kopen als Bunny von D er niet meer is?
Door Troel.

Bunny von D wordt uiteraard 100 jaar oud, dus mocht ik zelf ook nog zo lang leven, dan is het antwoord ja. Ik wil graag een lief Vlaamse Reuzen koppel. Als ik later ergens met Steve achteraf woon, bouwen we een heel buitenverblijf voor ze. Maar Bunny von D blijft altijd mijn lievelingskonijn natuurlijk.

2. Ben je wel eens boos geweest op Bunny von D?
Door Lisanne.

Nee! Terwijl ze vorige week nog keihard in mijn pols heeft gebeten. Ik heb er nu nog een bloeduitstorting door. Maar daar kon ze niets aan doen, want ’s ochtends is ze altijd een beetje hysterisch en hyperdepieper als ik haar ontbijt kom brengen. Toen ik mijn arm uitstak dacht ze denk ik dat ik iets te eten had, want normaal bijt ze nooit. Auw! Ook heeft ze al honderd keer op de bank geplast en verander ik in een snotterend monster met rode vlekken doordat ze aan het verharen is, ze is zo lief en onschuldig dat ik nooit boos op haar zou kunnen worden.

 

bunny von d

 

3. Wat wil je worden als je later groot bent?
Door Sara. (En ook een beetje door Lauriëtte die vroeg hoe ik mijn toekomst zie.)

Vroeger wilde ik kunstenaar worden en daarna psychiater. Uiteindelijk vond ik een bloggende psycholoog een mooie middenweg, maar ik denk niet dat het beroep van een psycholoog bij mij past. Het lijkt mij een geweldig en interessant beroep, maar ik heb het gevoel dat ik mijn hoofd op 200% moet zetten in een gesprek omdat ik snel afdwaal en dan de helft niet meekrijg wat degene heeft gezegd. Dat lijkt me niet de beste eigenschap voor een psycholoog. Maar hé ik heb weer andere talenten, dus dat vind ik niet erg! Ik weet alleen nog niet precies hoe ik die talenten in ga zetten als ik later groot ben, maar dat komt vanzelf wel. Het moet in ieder geval iets zijn dat ik zelfstandig kan doen en waarbij ik mijn eigen tijden en pauzes in kan delen zodat mijn hoofd niet zo vaak in error-stand gaat.

4. Waarom heb je een septumpiercing en geen andere piercing?
Door Hanne.

Mijn septumpiercing (die koeienring in mijn neus) is één van de weinige piercings die ik nog heb. Vroeger was oma Iris namelijk een rebelse puber die om de haverklap heel impulsief een piercing liet zetten. De meeste van die piercings heb ik niet meer, dus nu is mijn lichaam net een vergiet. Van mijn septumpiercing kan ik nog geen afscheid nemen, ik heb het gevoel dat ik dan officieel saai en volwassen ben als ik hem uit doe, klinkt dat logisch? Daarnaast is het ook de handigste piercing ooit, want als ik er een keer netjes uit moet zien, kan ik de piercing naar binnen klappen en zie je er niets meer van.

 

septum piercing

 

5. Waarom heet je ‘ikbenirisniet’ en wie ben je dan wel?
Door Eliza.

In een ver verleden wilde ik een CU2-account aanmaken, dat was toen hip. De gebruikersnaam die ik invulde was ‘ikbeniris’. Helaas was deze naam al in gebruik dus zette ik er het woord ‘niet’ achter. Dit werd uiteindelijk mijn standaard gebruikersnaam voor andere accounts en profielen en uiteindelijk ook voor Twitter en daarna voor mijn blog. Dus er zit verder geen filosofische boodschap achter, wat een anti-climax hè? Sorry.

Het blogestafettestokje mag ik doorgeven aan drie van mijn favoriete bloggers. Mijn meest favoriete bekende bloggers kennen jullie inmiddels wel, dus ik koos voor drie bloggers die nog geen duizenden volgers hebben en wat extra bekendheid verdienen omdat hun blogs zó leuk zijn:

  • Emma Elise van Knusheid van het leven omdat ze een windhond heeft die Olly heet;
  • Nina van Happy Acorn omdat ze sinds kort een schattig wit konijntje heeft;
  • Karlijn van Wonderlicht want zij is superlief én heeft een leuke blog.
Back to Top