Tip: Brood met pindakaas-komkommer-sambal

Hoe kon ik daar niet eerder op zijn gekomen; pindakaas met komkommer op brood! Ik vind het superlekker om komkommer in pindasaus te dippen, dus waarom niet als combinatie op brood bedacht ik mij. Het bleek al een bekende combinatie te zijn voor veel mensen, toen ik mijn ontdekking op Twitter deelde. Er werd door verschillende mensen geroepen dat het nóg lekkerder wordt met een een beetje sambal en wat gebakken uitjes. Nou, dan probeer ik dat toch gewoon even. En ja hoor, lekkerrr!

broodje pindakaas komkommer sambal

Men neme:

  • 2 sneetjes brood
  • biologische pindakaas
  • plakjes komkommer
  • sambal
  • gebakken uitjes

Beleg een sneetje brood met de bovenstaande ingredienten en gooi er een ander sneetje brood bovenop. Zo makkelijk is het.

brood met pindakaas komkommer en sambal

Had jij dit al eens gegeten? Echt doen hoor, superlekker!

Bron recept: Culinaire mensen van Twitter, thank you!

Back to Top