Leuke Blogs III

Het werd wel weer eens tijd om mijn favoriete blogs van dit moment met jullie te delen. Vandaag staan drie blogs in het zonnetje die het écht verdienen omdat ze allen zo’n eigen stijl hebben, dat vind ik één van de belangrijkste dingen aan een blog; originaliteit! Dat zit bij deze blogs wel goed, net als een leuke schrijfstijl en positieve feel good blogjes. Zit u er klaar voor? Oké, komt ‘ie dan:

dinastie.nl

Dinastie.nl

Vandaag verscheen er een mooie blogpost op de blog van Dina (zelfbenoemd kattenvrouwtje en geitenfan) over dierenwelzijn. Het allermooiste is dat Bunny von D ook een klein plekje in de blogpost kreeg, ik ben een trotse konijnenmama. Ze schreef eens over vijf inie minie tips voor een groener levenvond een kitten in haar schoen en deelt regelmatig geluksmomentjes. Haar blog heeft zo’n gezellig feel good sfeertje, daar houd ik erg van. Eén van mijn lievelingsblogs op dit moment!

anouckplume.nl

AnouckPlume.nl

Anouck danst en zingt Taylor Swift liedjes op een vrije avond. Ik mag Anouck wel, want dat doe ik óók! Ze maakte er een filmpje van en zette die op haar blog, want haar blog is haar creatieve uitlaatklep. Embrace your craziness zegt ze als een ware Yoda, ik kan het hier niet meer dan mee eens zijn. Deze films zijn haar favorieten (een heel leuk lijstje!) en hier laat ze mooie Etsy vondsten in mijn lievelingskleur zien.

youniqueblog.nl

Youniqueblog.nl

Ik ontmoette Femke op het HEMA hoofdkantoor, want Femke schrijft ook voor HEMA. Het eerste wat mij aan haar opviel was dat ze een konijnenhoesje om haar telefoon had. Ik kan dus niet anders dan concluderen dat Femke een fantastisch mens is. En óók een fantastische blogger want ze schrijft de leukste stukjes die lekker weglezen. Over study hacks die je leven veranderen, dingen die bloggers níét vertellen over events en hoe ze Demi Lovato ontmoette.

Kende jij ze al? 

Back to Top