De Instagram Tag

Instagram is mijn allerliefstelievelings sociale medium. Van Twitter en Facebook kan ik soms lichtelijk gedeprimeerd raken (al die meningen!), maar van Instagram word ik altijd blij. Mooie interieurplaatjes, lieve dieren, lekker eten, mooie mensen. Op Instagram is alles leuk. Ik vulde de Instagram Tag van Culturarize in, want ik werd getagt door Lauriëtte en Sanne

100 happy days

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Hartstikke cliché, namelijk een foto van onze eerste echte kerstboom. Steve houdt héél erg van Kerstmis, in de zomer kijkt hij er al naar uit, dus er moest en zou een kerstboom in onze woonkamer komen. We zijn alleen nog niet zo goed in het verdelen van de lampjes in de boom, zoals je kan zien. Voor mij hoefde een kerstboom niet zo, maar stiekem vind ik het best gezellig.

kerstboom
19 december 2014

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

Het voelde alsof ik 300 jaar moest scrollen om bij mijn eerste foto uit te komen, deze maakte ik namelijk bijna 4 jaar geleden. Op de foto staat een anatomiepoppetje van HEMA. Destijds vond ik het een zeer geslaagde, artistieke foto.

mijn eerste instagram foto
25 januari 2011

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Ik wilde een selfie maken, omdat ik bij de narcistische selfie-generatie hoor, en ineens stond Steve naast mij. D’aww.

echte liefde
12 augustus 2013

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Het is niet echt heimwee, meer sentiment. Nachten doorhalen, elk weekend uitgaan, impulsief piercings laten zetten en mijn haar paars verven, drama, overmatig wijn drinken en sigaretten roken en van de ene schaamteloze situatie in de andere terecht komen. Tegenwoordig lig ik elke avond rond elf uur in bed en spaar ik kristalzegels voor een set wijnglazen. Tja. #omairis

sentiment
18 juli 2011

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Ik kan niet kiezen tussen risotto, knoflookspaghetti, uiensoep.. Het is allemaal zo lekker! Ik ga maar voor vegetarische sushi, want als iets Instagram worthy voedsel is, dan is het wel sushi.

sushi
6 juli 2014

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Een foto van Bunny von D waarbij ze zogenaamd een worteltaartje eet. Die leverde maar liefst 372 likes op. Dat kan ook niet anders met zo’n hoge schattigheidsfactor natuurlijk. Update: oh nee! Mijn zeekoe-theefilter kreeg nog meer likes, maar ik laat deze gewoon staan. Konijnen > Zeekoeien.

bunny von d eet worteltaart
17 september 2014

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een huisdier?

Eigenlijk de vorige foto die ik liet zien. Maar deze foto vind ik ook zó schattig:

slapend konijn
17 november 2014

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

VSCO cam voor de filters, soms A Beautiful Mess voor tekeningetjes en tekst, en Squaready om een witte rand om foto’s te krijgen als ze qua verhouding niet in een vierkante vorm passen. De standaard filters van Instagram gebruik ik eigenlijk nooit.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

#BunnyvonD – Het leukste konijn van de wereld
#nevernoteating – Mijn levensmotto
#vegan – Voor extra veel groene karmapunten

Wil je op de hoogte blijven van Bunny von D’s schattigste actieshots, wat ik elke avond eet en behind the scenes foto’s? Ik leg mijn hele leven vast op Instagram, mijn username is @ikbenirisniet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 reacties op “De Instagram Tag

 1. Marion schreef:

  Wooooh, ja ik ook niet! 2011 al! Oh Bunny von D aan tafel is toch zo übercute! ♥

  | Reageer op deze reactie
 2. Andrea schreef:

  Super leuke tag! Leuk om zo ook even door je instagramfeed te scrollen. Al die herinneringen!

  | Reageer op deze reactie
 3. Bente schreef:

  Woow, Bunny von D lijkt echt enorm hoe ze onder dat tafeltje ligt te chillen 😉 Maar inderdaad: heel veel karma voor haar, wat een schatje is het toch!

  | Reageer op deze reactie
 4. Sophie schreef:

  Haha te leuk! En die foto’s van Bunny von D zijn zo leuk! Grappig om dit zo te zien 🙂

  | Reageer op deze reactie
 5. Lauriëtte schreef:

  Superleuk dat je de tag hebt ingevuld! Vind vooral die foto van jou en Steve super schattig! 🙂 Volg je Instagram met veel plezier 🙂

  | Reageer op deze reactie
 6. Kelly schreef:

  Wauw wat een leuke tag! Ahhhh ik smelt bij die foto van Bunny von D! Van je sushi foto krijg ik echt meteen trek hmm.

  | Reageer op deze reactie
 7. Lieke schreef:

  Die foto van jou en Steve is echt heel erg leuk! En wow, die sushi, mjammm.
  Moest erg lachen om je verhaaltje dat je inmiddels kristalzegels spaart, haha. Tja…

  | Reageer op deze reactie
 8. Karlijn schreef:

  Zo leuk om terug te kijken. Ik was er ook mee bezig en serieus de eerste foto die ik plaatste is echt spuuglelijk. Hoe kon ik die mooi vinden? Grappig om te zien dat foto’s zo veranderen vind je niet? Fijne zondag! X

  | Reageer op deze reactie
 9. MissDoke schreef:

  Ik vind Bunny von D ook veel gaver dan de zeekoe hoor. Zo lief hoe ze daar aan de tafel zit <3

  | Reageer op deze reactie
 10. Sara schreef:

  Jouw IG is ook gewoon superleuk! Zo heb ik je ‘ontdekt’, als ik het mij goed herinner 😉

  | Reageer op deze reactie
 11. Xaviera schreef:

  Heel leuk om te zien en lezen allemaal. Die foto van jou en Steve is echt super lief en die van Bunny von D zijn heel erg cute! <3

  | Reageer op deze reactie
 12. Deisy schreef:

  Wat een ontzettend leuke tag zeg en wat een lieve en schattige foto van Bunny von D

  | Reageer op deze reactie
 13. Jaaaaaah ik word soms ook erg moe van al die meningen op Facebook en Twitter! Instagram is ook mijn favoriete social media. Hoewel: Pinterest eigenlijk nog meer, daar kun je gewoon stilzwijgend liken en delen. Ik vind het ‘Hyves-gehalte’ het laatste jaar toenemen op Instagram helaas…

  | Reageer op deze reactie
 14. Stephanie schreef:

  Wat een onwijs leuke foto’s!! :3 Leuke tag ook!
  Wat heb je toch een onwijs lief konijn, love it!

  | Reageer op deze reactie
 15. Pingback: De Instagram Tag'Hare Maristeit'
 16. Eva schreef:

  Ik vind ’t echt zo’n fijne tag en hoopte al een beetje dat jij ‘m ook in zou vullen, zoveel fijnheid! En hartjes voor de pop van de Hema <3

  | Reageer op deze reactie
 17. Nadia schreef:

  Leuke foto’s! Die van Bunny met het worteltaartje is schattig!

  | Reageer op deze reactie
 18. Pingback: Over leuke bloggers die The Instagram Tag invulden
 19. Cariena schreef:

  Leuke tag en leuke antwoorden! 😀 Ik vind dat jij altijd erg gezellig bent op Instagram.

  | Reageer op deze reactie
 20. Pingback: De Instagram tag | mydailyteacup
Back to Top