De Instagram Tag

Instagram is mijn allerliefstelievelings sociale medium. Van Twitter en Facebook kan ik soms lichtelijk gedeprimeerd raken (al die meningen!), maar van Instagram word ik altijd blij. Mooie interieurplaatjes, lieve dieren, lekker eten, mooie mensen. Op Instagram is alles leuk. Ik vulde de Instagram Tag van Culturarize in, want ik werd getagt door Lauriëtte en Sanne

100 happy days

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Hartstikke cliché, namelijk een foto van onze eerste echte kerstboom. Steve houdt héél erg van Kerstmis, in de zomer kijkt hij er al naar uit, dus er moest en zou een kerstboom in onze woonkamer komen. We zijn alleen nog niet zo goed in het verdelen van de lampjes in de boom, zoals je kan zien. Voor mij hoefde een kerstboom niet zo, maar stiekem vind ik het best gezellig.

kerstboom
19 december 2014

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

Het voelde alsof ik 300 jaar moest scrollen om bij mijn eerste foto uit te komen, deze maakte ik namelijk bijna 4 jaar geleden. Op de foto staat een anatomiepoppetje van HEMA. Destijds vond ik het een zeer geslaagde, artistieke foto.

mijn eerste instagram foto
25 januari 2011

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Ik wilde een selfie maken, omdat ik bij de narcistische selfie-generatie hoor, en ineens stond Steve naast mij. D’aww.

echte liefde
12 augustus 2013

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Het is niet echt heimwee, meer sentiment. Nachten doorhalen, elk weekend uitgaan, impulsief piercings laten zetten en mijn haar paars verven, drama, overmatig wijn drinken en sigaretten roken en van de ene schaamteloze situatie in de andere terecht komen. Tegenwoordig lig ik elke avond rond elf uur in bed en spaar ik kristalzegels voor een set wijnglazen. Tja. #omairis

sentiment
18 juli 2011

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Ik kan niet kiezen tussen risotto, knoflookspaghetti, uiensoep.. Het is allemaal zo lekker! Ik ga maar voor vegetarische sushi, want als iets Instagram worthy voedsel is, dan is het wel sushi.

sushi
6 juli 2014

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Een foto van Bunny von D waarbij ze zogenaamd een worteltaartje eet. Die leverde maar liefst 372 likes op. Dat kan ook niet anders met zo’n hoge schattigheidsfactor natuurlijk. Update: oh nee! Mijn zeekoe-theefilter kreeg nog meer likes, maar ik laat deze gewoon staan. Konijnen > Zeekoeien.

bunny von d eet worteltaart
17 september 2014

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een huisdier?

Eigenlijk de vorige foto die ik liet zien. Maar deze foto vind ik ook zó schattig:

slapend konijn
17 november 2014

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

VSCO cam voor de filters, soms A Beautiful Mess voor tekeningetjes en tekst, en Squaready om een witte rand om foto’s te krijgen als ze qua verhouding niet in een vierkante vorm passen. De standaard filters van Instagram gebruik ik eigenlijk nooit.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

#BunnyvonD – Het leukste konijn van de wereld
#nevernoteating – Mijn levensmotto
#vegan – Voor extra veel groene karmapunten

Wil je op de hoogte blijven van Bunny von D’s schattigste actieshots, wat ik elke avond eet en behind the scenes foto’s? Ik leg mijn hele leven vast op Instagram, mijn username is @ikbenirisniet

Back to Top