Tip: Biologische muesli van HEMA

Tip van de dag van HEMA blogger Iris voor jou: bij HEMA kan je biologische muesli kopen voor 2 euro per zak. Extra tip: op het moment zijn ze in de aanbieding voor 3 euro per twee zakken. Ik vind het supertof dat je bij HEMA steeds meer biologische voeding kan kopen, en vond het leuk om hier iets over te schrijven voor de HEMA blog. Het artikel kwam afgelopen weekend online.

bio muesli hema

Doe mij maar een kop koffie

Ontbijten schijnt nogal belangrijk te zijn. Ik ben er zelf niet altijd even goed in, want het liefst eet ik lekker uitgebreid. Mij hoef je echt niet wakker te maken voor een droge boterham met een laagje hummus. Maar om ’s ochtends direct druk in de weer te gaan in de keuken, neh.. Gelukkig is er koffie. Daar bestaat mijn ontbijt vaak dan ook uit. Maar als ik vroeg een college heb, kan ik niet leven op alleen een kop koffie. Dat wil ik mijn medestudenten ook niet aan doen, mijn maag laat het namelijk direct (luid en duidelijk!) weten als het gevuld wil worden met eten. En dan is muesli wel lekker makkelijk om ’s ochtends naar binnen te werken.

HEMA blogpost

Ik schreef wat meer over ontbijten en enkele andere biologische producten van HEMA, je leest het artikel hierrr! Inclusief foto van Bunny von D. Hoe kan het ook anders. Ze is inmiddels beroemder dan ik. In Amsterdam: “Ikbenirisniet..? Oh! VAN DAT KONIJN!”. That’s me!

hema snackbox
Behind the scenes: Bunny von D’s snackbox was gevuld met een stukje banaan en 2 rozijntjes.
lekker eten
Bunny von D vindt het helemaal niet erg om zo vaak fotomodel te zijn, wat dat betekent dat ze allemaal lekkere dingen mag eten zodat ze netjes stil blijft zitten voor de camera.

Kusje van Bunny von D voor jullie en ik hoop dat jullie een héle leuke dag hebben vandaag. Ik moet vandaag druk bezig met essays en leren voor tentamens. (Dus als je mij uitbundig ziet twitteren en instagrammen, geef mij dan even een schop onder mijn kont.)

Back to Top