Tip: Biologische muesli van HEMA

Tip van de dag van HEMA blogger Iris voor jou: bij HEMA kan je biologische muesli kopen voor 2 euro per zak. Extra tip: op het moment zijn ze in de aanbieding voor 3 euro per twee zakken. Ik vind het supertof dat je bij HEMA steeds meer biologische voeding kan kopen, en vond het leuk om hier iets over te schrijven voor de HEMA blog. Het artikel kwam afgelopen weekend online.

bio muesli hema

Doe mij maar een kop koffie

Ontbijten schijnt nogal belangrijk te zijn. Ik ben er zelf niet altijd even goed in, want het liefst eet ik lekker uitgebreid. Mij hoef je echt niet wakker te maken voor een droge boterham met een laagje hummus. Maar om ’s ochtends direct druk in de weer te gaan in de keuken, neh.. Gelukkig is er koffie. Daar bestaat mijn ontbijt vaak dan ook uit. Maar als ik vroeg een college heb, kan ik niet leven op alleen een kop koffie. Dat wil ik mijn medestudenten ook niet aan doen, mijn maag laat het namelijk direct (luid en duidelijk!) weten als het gevuld wil worden met eten. En dan is muesli wel lekker makkelijk om ’s ochtends naar binnen te werken.

HEMA blogpost

Ik schreef wat meer over ontbijten en enkele andere biologische producten van HEMA, je leest het artikel hierrr! Inclusief foto van Bunny von D. Hoe kan het ook anders. Ze is inmiddels beroemder dan ik. In Amsterdam: “Ikbenirisniet..? Oh! VAN DAT KONIJN!”. That’s me!

hema snackbox
Behind the scenes: Bunny von D’s snackbox was gevuld met een stukje banaan en 2 rozijntjes.
lekker eten
Bunny von D vindt het helemaal niet erg om zo vaak fotomodel te zijn, wat dat betekent dat ze allemaal lekkere dingen mag eten zodat ze netjes stil blijft zitten voor de camera.

Kusje van Bunny von D voor jullie en ik hoop dat jullie een héle leuke dag hebben vandaag. Ik moet vandaag druk bezig met essays en leren voor tentamens. (Dus als je mij uitbundig ziet twitteren en instagrammen, geef mij dan even een schop onder mijn kont.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 reacties op “Tip: Biologische muesli van HEMA

 1. chucky1012 schreef:

  Fijn dat deze winkel dit soort producten gaat verkopen en voor fijne prijsjes 😉
  Zo schattig is je huisdier!

  | Reageer op deze reactie
 2. Dina schreef:

  Pfff, hier nog zo’n ontbijtheld. Pasta ’s ochtends vind ik wel lekker, of iets anders warms, maar om nou iedere ochtend uitgebreid te staan koken….
  Succes met je essays + leerwerk! EN IK SCHOP JE ONDER JE KONT ALS IK MERK DAT JE SOGT.

  | Reageer op deze reactie
 3. Merel schreef:

  Echt tof dat Hema met steeds meer bio stuff komt! En wat betreft het ontbijt: ik blijf toch vaak haken op een smoothie of op sojayoghurt met muesli. Alleen in het weekend leef ik me wel eens uit op baked oats of uitgebreide warme havermout met 100 toppings. (en in de zomer natuurlijk banana softserve)
  Wat wel écht handig is: een bananenbrood of muffins bakken en daar dan 2 of 3 ochtenden mee ontbijten. Hoef je op de ochtend zelf niks te maken!

  | Reageer op deze reactie
 4. Femke schreef:

  Die zijn nu ook in de aanbieding bij de HEMA, joepie! De muesli koop ik zo nu en dan, maar zo’n klein zakje jaag ik er echt binnen no-time doorheen, haha. Vandaag toch maar even langs de HEMA voor het werk om van ieder een zakje te scoren!
  Gisteren kwam er trouwens iemand langs in de supermarkt om te vragen “of we nog restjes bloemkool hadden voor haar konijn”. Moest meteen aan je denken, hihi.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oh wat goed, ik zie het inderdaad! Ik heb het er gelijk even bij gezet, thanks 😀 Wat schattig dat iemand dat vroeg, misschien moet ik ook zo de supermarkten afgaan haha, cute <3

   | Reageer op deze reactie
 5. Milou schreef:

  Goede tip! Ik ontbijt iedere dag met kwark, dus dit kan ik er wel eens bij proberen! Knuffel voor Bunny von D en als ik je vandaag fanatiek zie Twitteren zal ik je eens flink aanspreken, hehe :’)

  | Reageer op deze reactie
 6. Anne schreef:

  Ik ben wat mijn ontbijt betreft ook weer even terug bij yoghurt + muesli (na havermout in alle vormen, beschuit en rijstwafels, hihi). Deze muesli ken ik nog niet! 🙂 Succes met leren vandaag!

  | Reageer op deze reactie
 7. Manon schreef:

  ik ben dol op muesli eet het vaak elke ochtend met kwark en honing, yummie. Het enige nadeel is dat ik totaal niet van rozijnen hou en die zitten in elke muesli, ughh elke keer eruit vissen dus haha ! 🙂

  | Reageer op deze reactie
 8. Rosa schreef:

  Ik krijg muesli nooit weg. Misschien een of twee happen en ik ben het alweer zat. Krokante muesli vind ik dan weer wel lekker, maar ja, dan kun je volgens mij net zo goed een pak koekjes wegvreten. Mijn lievelingsontbijt is koude pizza, maar ja, dat heb je ook niet altijd in huis. :’)

  Mijn maag gaat trouwens ook altijd superveel lawaai maken als ik in colleges zit of ergens anders waar het stil is echt zo irritant HOUD JE BEK MAN.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   JA pizza als ontbijt is echt het allerbeste! Ik laat altijd expres twee punten liggen ook al wil ik nog meer eten, want dan heb ik direct een voedzaam onbtijt voor de volgende dag :p

   | Reageer op deze reactie
 9. Manou schreef:

  Dat ziet er goed uit. En inderdaad heel fijn en stukken beter dat je steeds meer biologische producten ziet. En ook bij zo’n populaire winkel als de HEMA.
  Ikzelf eet ’s ochtends altijd yoghurt met muesli/cruesli.
  Maar in deze van de HEMA zitten noten en dat lust ik weer niet helaas. En in die andere zit kokosnoot zag ik en dat lust ik ook niet. Zo lastig met zulke gezonde dingen.

  | Reageer op deze reactie
 10. Tamarah schreef:

  Mooi artikel op de Hema blog! En heel goed dat er steeds meer biologische producten op de markt verschijnen! Love it! En ontbijten daar ben ik ook niet zo’n held in! Lang leve de blender 🙂 .

  | Reageer op deze reactie
 11. Pauline schreef:

  Wat tof dat ze steeds meer biologische producten verkopen! Ik kijk eigenlijk nooit bij de voeding, aangezien de afdeling bij de HEMA in mijn stad niet al te groot is. Maar snel eens rondneuzen als ik weer in Utrecht ben :D.

  Liefs,
  Pauline

  | Reageer op deze reactie
 12. Elodie schreef:

  Allemaal leuk van Hema, maar ik vind die producten nooit in België. Ik loop ook al een hele tijd te zoeken naar hun superfood, maar niets 🙁 Maar die foto’s van Bunny maken het wel weer even goed. Nu ga ik even die post lezen…

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Wat jammer! De superfoods verkopen ze bij ‘mijn’ HEMA ook niet trouwens, volgens mij zijn die alleen bij hele grote winkels te krijgen.

   | Reageer op deze reactie
 13. Kimberley schreef:

  Ik ben ook echt slecht in ontbijten. Heb meestal ook geen trek. De laatste week probeer ik het. Muesli is één van de weinige dingen die ik binnen krijg, dus ik ga snel even langs de Hema!

  | Reageer op deze reactie
 14. Zit er gen toegevoegde suiker in? Meestal stel ik mijn muesli zelf samen, want die kant en klare zakken en pakken bevatten vaak toegevoegde stoffen, waaronder suiker…

  | Reageer op deze reactie
 15. Inge schreef:

  Oh wat fijn! Helaas is onze HEMA niet zo groot en heeft het vaak weinig tot geen voedingswaren. En heb ik NL weer verlaten..

  | Reageer op deze reactie
 16. Anneke schreef:

  De HEMA’s hier zijn een hele tijd dicht geweest, maar deze week gaan ze weer open. Dus dan zal ik eens kijken of ze ook deze muesli hebben. 😀

  | Reageer op deze reactie
 17. Lindsay schreef:

  DAT KONIJN is in Vlaanderen inmiddels ook al beroemd hahaha. Wat een schatje is het toch.

  | Reageer op deze reactie
 18. Laura schreef:

  De HEMA is goed bezig. Vroeger vond ik het echt een suffe oma-winkel, nu wil ik nooit meer wonen in een dorp zonder HEMA.

  Leuk konijn, trouwens. 🙂

  | Reageer op deze reactie
 19. Michelle schreef:

  Zo tof dat HEMA veel bezig is met ‘groene’ dingen! Ik hou wel van muesli, het liefste met yoghurt. Maar nu wil het dat ik nauwelijks yoghurt meer eet helaas. En dan ben ook nog een muesli-zeikerd want rozijnen door de muesli? Dat snap ik dus ècht niet. Gek genoeg ben ik toch wel nieuwsgierig geraakt naar deze van HEMA, al is het alleen maar omdat ze er zo leuk uitzien.

  | Reageer op deze reactie
 20. Die muesli ga ik ook eens proberen (niet de gele – geen kokos-fan). Grappig te lezen over de knorrende maag, dat had ik vroeger ook altijd bij colleges of ergens anders waar het stil was (tentamen enz.) En maar blijven kuchen om het te verbloemen-> net zo irritant 😉

  | Reageer op deze reactie
 21. Daisy schreef:

  Zijn de produkten, bijvoorbeeld de bio muesli, voorzien van de biologische keurmerken? Gisteren liep ik langs de muesli toen ik bij de HEMA was.
  Aangezien er eigenlijk altijd suiker in zit, ben ik eraan voorbij gelopen.
  Ik dacht wel direct, staat het EKO keurmerk en het Europese keurmerk voor biologisch erop?
  Heb niet gekeken omdat ik al afgeleid was door andere produkten.
  Ik kan me vergissen en voorbarig zijn, maar het zag er neppig uit.
  Vorig jaar verkocht een andere winkel ook superfoods met de tekst ‘bio’ op het bakje.
  Later bleek het geen biologische superfoods te zijn en veranderde de tekst in 100% natuurlijk. 100% natuurlijk is natuurlijk niet per definitie biologisch.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Alle producten waar biologisch/organic opstaat bij HEMA hebben het Europees biologisch keurmerk. Ik heb er zelfs nog even een foto van gemaakt voor je 😉

   | Reageer op deze reactie
 22. annouska schreef:

  Oeh dat klinkt goed die muesli. En je schatje weer op de foto, daar krijgen we nooit genoeg van!

  | Reageer op deze reactie
Back to Top