Serie tips II

Ik kijk meer series dan ooit te voren! Ik was er nooit zo’n fan van, geef mij maar films. Maar ik moet zeggen dat ik zowel films als series wel evenveel kan waarderen nu. Vandaag weer drie nieuwe serie-tips, alle drie zijn ze te zien op Netflix.

serie modern family

Modern Family (5 seizoenen) – Nog nooit heb ik zoveel moeten lachen om een serie. En dan met name om Phil Dunphy, geweldig. De serie gaat over drie gezinnen, ze zijn heel verschillend, maar wel familie van elkaar. Verder geen diepzinnig verhaal, of ingewikkelde plot twists, gewoon lekker wegkijken. En veel lachen! Ook wel eens fijn. De eerste vier seizoenen zijn te zien op Netflix, maar de vijfde is ook beschikbaar, in de winkel, of ergens op internet.

fargo

Fargo (1 seizoen) – Eerst zag ik de film Fargo en die vond ik geweldig. Daarna was ook de TV-serie op Netflix te zien, awesome! Deze gaat over een andere verhaallijn maar heeft wel dezelfde sfeer en droge humor als de film. De serie gaat over Lester Nygaard, een verzekeringsverkoper. Ik vond hem wat zielig en sneu in het begin, een grijs muisje. Zijn leven is verder niet zo bijzonder. Tot Lorne Malvo arriveert in het kleine stadje waar hij woont en heel zijn leven omgooit. Ik vond het zo jammer toen het seizoen was afgelopen, hopelijk komt er een seizoen 2! Dat moet haast wel, want volgens mij vindt iedereen deze serie geweldig, op IMDB scoort Fargo een zeer verdiende 9,1.

breaking bad

Breaking Bad (5 seizoenen) – Ik denk dat iedereen Breaking Bad wel kent, toch? Of in ieder geval op zijn minst over heeft gehoord. Deze serie kijk ik momenteel, ik ben net aan seizoen 4 begonnen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin dacht dat het niet zo mijn ding was, maar omdat Teske er altijd zo enthousiast over was, moest ik het natuurlijk wel kijken. Walter White is gediagnosticeerd met longkanker en om voor zijn familie te kunnen zorgen, gaat hij crystal meth maken met een ex-leerling van hem. Hij leidt op een gegeven moment een bijzonder dubbelleven, als vader en echtgenoot in een happy family en als de grote Heisenberg. Breaking Bad scoort zelfs een 9,6 op IMDB! Alle seizoenen zijn te zien op Netflix.

Meer kijktips nodig? Hier kan je ze allemaal vinden.

Back to Top