Serie tips IV

Ik moet vandaag bezig met een héél groot verslag waar ik héél erg mee achterloop, dus het leek mij erg verstandig om een leuke blogpost te schrijven met must-see-series op Netflix. Want dat is veel leuker om te doen. Perfect voor wanneer jij wel een luie zondag hebt. (Ik ben jaloers!) Klik hier om alle serietips te zien die tot nu toe hier zijn verschenen. Enjoy!

suits serie tip

Suits (4 seizoenen) – In deze serie zit ik nu midden in, ik kijk er elke dag wel één aflevering van. Qua verhaal had ik niet verwacht dat het mij zou boeien, maar na een paar afleveringen kon ik niet meer stoppen met kijken. (En al die rijke mannen in pak met hun dure auto’s zijn ook niet verkeerd om naar te kijken, verder ben ik een heel onafhankelijke vrouw hoor.) In deze serie volg je het leven van de topadvocaten die werken bij Pearson Hardman, een kantoor in hartje New York. Mike Ross, schoolverlater maar gezegend met een briljant geheugen, komt (ongepland) terecht bij een sollicitatie voor advocaat-stagiair, en wordt verrassend genoeg nog aangenomen ook. Op dit moment zijn de eerste 3 seizoenen op Netflix te zien.

lie to me serie tip

Lie to Me (3 seizoenen) – Ruim een jaar geleden keek ik Lie to Me, en ik vond het erg jammer toen ik bij de laatste aflevering was aangekomen. De serie stopt namelijk vrij abrupt. Lie to Me is desondanks een geweldige serie met een topcombinatie van drama, detective en wetenschap. Al moet je het wetenschappelijke deel met een korrel zout nemen, er wordt hier en daar ook wel wat verzonnen en overdreven. Cal Lightman heeft een eigen bedrijf gespecialiseerd in het lezen van gelaatsexpressies en lichaamstaal. Zo kan hij er achterkomen of een verdachte de waarheid spreekt. Alle seizoenen zijn op dit moment op Netflix te zien.

new girl serie tip

New Girl (4 seizoenen) – Zooey Deschanel!!! Ze is zó leuk. Vooral wanneer ze Jess speelt in New Girl. Jess reageert op een advertentie om huisgenoot te worden van drie mannen, nadat ze haar vriend met een andere vrouw vindt. Jess is altijd enthousiast en een beetje awkward en ik moet altijd om haar lachen. Deze feel good sitcom kijkt lekker makkelijk weg waardoor je binnen no time alle afleveringen hebt gezien. Op dit moment zijn alleen de eerste 2 seizoenen op de Nederlandse Netflix te zien. In de zomer van dit jaar komt seizoen 3 ook online. Als je een plugin hebt om het Amerikaanse aanbod ook te zien, dan kan je hem nu al kijken.

Meer kijktips nodig? Hier kan je ze allemaal vinden inclusief leuke films.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

41 reacties op “Serie tips IV

 1. Ik ben ook druk Suits aan het kijken! Ook al ben ik enorm slecht in het blijven volgen van een serie via internet, haha. Lie to me heb ik ook ooit een paar afleveringen van gekeken, en dat is inderdaad erg leuk! Veel succes met je verslag 😀

 2. Suits en New Girl zijn ook hier favoriet. Wij wachten op het vervolg van Suits, want alle andere afleveringen hebben wij tot nu toe gekeken. Kan niet wachten tot het weer begint op 28 januari!

 3. Cariena

  Jaa wat leuk dat je Suits kijkt! Ik vind het zo verslavend en regelmatig ook echt spannend. New Girl is heerlijk ontspannend en ga ik ook weer eens kijken.

 4. Maggie

  Dank je, Iris. We zijn net klaar met Mad Men en wachten met smart op de laatste afleveringen, die pas in april uitkomen. We beginnen nu met The Newsroom, maar Suits en New Girl klinken ook goed! Gaan op ons to-see-lijstje!

 5. Nancy

  Misschien wordt het eens tijd voor mij om een Netflix account aan te schaffen. Lie to Me ken ik wel, maar kwam altijd op een onhandig tijdstip waardoor ik het niet vaak heb gezien en New Girl lijkt me al zo lang leuk!

  Succes met je verslag, alles komt goed 😉

 6. Iris

  Succes met je verslag, je bent niet de enige die allemaal stomme dingen moet doen vandaag, misschien helpt het geestelijk om te weten dat je medestanders hebt. Gelukkig heb ik 2/3e van de series al gekeken, Lie To Me komt op mijn watchlist. Vooral Suits vond ik erg leuk, maar na 2 seizoenen vond ik het wel weer een beetje saai worden. New Girl ben ik ook groot fan van! Momenteel kijk ik House of Cards (omdat iedereen daar zo enthousiast over is, ikzelf nog niet) en Marco Polo, aanrader! (ik wil ook Kahn zijn, zodat iedereen mijn voeten masseert en ik de hele dag op een dikke stoel mag zitten).

 7. Jessica

  Jaaaaaaaa suits en lie to me zijn zo leuk! Ik wacht in spanning op nieuwe afleveringen suits.
  Als je dit soort series leuk vindt zou ik je the last ship ook van harte aanbevelen!

 8. Vraagje over zo’n US-plugin. Ik kom er altijd wel uit hoe dat werkt op m’n computer, maar is zoiets ook mogelijk voor een smart tv? Ik kan meer met dat ding dan ik denk, ik weet het alleen niet :P. Iemand die het weet? (:

 9. ik ben vorig jaar ook helemaal verslaafd geraakt aan suits, zo goed! en new girl natuurlijk oook. 🙂 lie to me moet ik nog eens kijken. succes met je verslag!
  xo, cheyenne

 10. Vera

  Leuke tips! Ik heb ook veel goeds gehoord over Suits, maar ben er zelf nog niet aan begonnen. Op dit moment ben ik bezig met Arrow en American Horror Story! Nooit gedacht dat dat wat voor mij zou zijn, maar ik vind het erg leuk! 🙂

 11. Chantal

  New Girl is inderdaad super leuk! Ben altijd blij om te zien dat ik niet het enige maffe mens in de wereld ben 😛
  Lie to me vond ik ook goed, maar heb het laatste seizoen nog niet gezien 😉

 12. Lenneke

  Jaaaaa, New Girl en Lie to Me zijn ZO leuk. Aan Suits moet ik nog beginnen, maar ik ben nu al verliefd op die heerlijke vent.

 13. ingrid

  Suits en lie to me zijn leuk! Ik heb alle afleveringen op Netflix alweer gehad helaas. Ik weet niet of je ook White Collar kijkt, maar dat is ook erg leuk!

 14. Sophie

  Ik heb Suits lang gevolgd, maar ben in het laatste seizoen afgehaakt. De dynamiek is opeens totaal anders, zo apart dat zoiets de hele serie verandert! Je ziet straks wel wat ik bedoel 😛

 15. Iris

  Had ik maar een luie zondag! ’s Ochtends werken, ’s middags en ’s avonds leren. Ik heb acht toetsen in zes dagen…

 16. Valérie

  Suits en New Girl vind ik allebei zo’n leuke series! Jouw tips zijn altijd erg handig als ik weer een serie uitgekeken heb :). Trouwens Les Revenants vind ik ook een heel goeie serie. ’t is een Franse serie met maar 1 seizoen. Maar echt een aanrader! 😀

 17. Inge

  Suits ken ik niet maar lijkt me wel leuk! En je bent niet de enige.. ik heb het hele weekend al aan mijn essay gewerkt, bleh.

 18. Beau

  Ik wil iedere keer beginnen met New Girl, maar het komt er maar niet van! De enige serie die ik volg is PLL.

 19. Anneke

  New Girl heb ik een tijdje gevolgd, maar dat was toch niet helemaal mijn ding. Suits ga ik waarschijnlijk binnenkort eens proberen. ^^ Maar ik raak altijd enorm verslaafd aan series en laat dan al het andere liggen. Daar ben ik dus een klein beetje bang voor…

 20. monique

  Ik ben dol op Suits; fantastische serie. Ben net begonnen met New Girl, maar tot nu toe vind ik het zeer geestig!

 21. Saar

  Die eerste lijkt me leuk, even kijken of ik op Netflix hem ook vind (de Nederlandse versie verschilt blijkbaar van de Belgische??) En die laatste, goed dat je me aan New Girl herinnert! Die zag ik een paar keer op de digibox, maar wil eens van het begin beginnen kijken. Dechanel is zo leuk (beide zussen heb ik trouwens graag als acteurs) dus kan niet slecht zijn!

 22. Ik heb inderdaad gehoord dat suits leuke “eye candy” heeft haha. En New Girl, ZO LEUK! Natuurlijk is het nog leuker omdat ze ook Jess heet :p

 23. Mylène

  Jaaa, Zooey <3 Ze is zo leuk en mooi. Suits staat nog steeds op mijn lijstje en die andere kende ik nog niet.

 24. Marte

  Ik ben door m’n vriendje ook helemaal verslaafd geraakt aan Suits! Love it!
  En New Girl moet ik nu ook maar echt eens gaan zien! Thans voor de tip.

 25. Birte

  Zooey is écht leuk he? En nu is ze nog zwanger ook. Ik durf te wedden dat dat het cuteste kind ooit wordt of zo!

 26. Rosan

  Ik kijk nu de serie under the dome, verhaal van Stephen King ook op netflix 🙂 Erg spannend!

 27. Sophia

  Jaa Suits is zo leuk. New Girl ben ik een beetje bij afgehaakt na het eerste seizoen of tweede seizoen.

  Tip: Girls, van HBO. Niet op netflix maarrr ja wel echt de moeite waard!

 28. Ellen

  Ik raad once upon a time ook aan!!! Het is echt super leuk. Het is verslavend en je wil meteen weten waar de vilgende aflevering over gaat

  • EindBaas

   Suits is inderdaad heel gaaf!! 😉

   Verder wat ik erop vind lijken (iets platter & sneller) is House of Lies.

 29. EindBaas

  Suits is inderdaad heel gaaf!! 😉

  Verder wat ik erop vind lijken (iets platter & sneller) is House of Lies.