Serie tips IV

Ik moet vandaag bezig met een héél groot verslag waar ik héél erg mee achterloop, dus het leek mij erg verstandig om een leuke blogpost te schrijven met must-see-series op Netflix. Want dat is veel leuker om te doen. Perfect voor wanneer jij wel een luie zondag hebt. (Ik ben jaloers!) Klik hier om alle serietips te zien die tot nu toe hier zijn verschenen. Enjoy!

suits serie tip

Suits (4 seizoenen) – In deze serie zit ik nu midden in, ik kijk er elke dag wel één aflevering van. Qua verhaal had ik niet verwacht dat het mij zou boeien, maar na een paar afleveringen kon ik niet meer stoppen met kijken. (En al die rijke mannen in pak met hun dure auto’s zijn ook niet verkeerd om naar te kijken, verder ben ik een heel onafhankelijke vrouw hoor.) In deze serie volg je het leven van de topadvocaten die werken bij Pearson Hardman, een kantoor in hartje New York. Mike Ross, schoolverlater maar gezegend met een briljant geheugen, komt (ongepland) terecht bij een sollicitatie voor advocaat-stagiair, en wordt verrassend genoeg nog aangenomen ook. Op dit moment zijn de eerste 3 seizoenen op Netflix te zien.

lie to me serie tip

Lie to Me (3 seizoenen) – Ruim een jaar geleden keek ik Lie to Me, en ik vond het erg jammer toen ik bij de laatste aflevering was aangekomen. De serie stopt namelijk vrij abrupt. Lie to Me is desondanks een geweldige serie met een topcombinatie van drama, detective en wetenschap. Al moet je het wetenschappelijke deel met een korrel zout nemen, er wordt hier en daar ook wel wat verzonnen en overdreven. Cal Lightman heeft een eigen bedrijf gespecialiseerd in het lezen van gelaatsexpressies en lichaamstaal. Zo kan hij er achterkomen of een verdachte de waarheid spreekt. Alle seizoenen zijn op dit moment op Netflix te zien.

new girl serie tip

New Girl (4 seizoenen) – Zooey Deschanel!!! Ze is zó leuk. Vooral wanneer ze Jess speelt in New Girl. Jess reageert op een advertentie om huisgenoot te worden van drie mannen, nadat ze haar vriend met een andere vrouw vindt. Jess is altijd enthousiast en een beetje awkward en ik moet altijd om haar lachen. Deze feel good sitcom kijkt lekker makkelijk weg waardoor je binnen no time alle afleveringen hebt gezien. Op dit moment zijn alleen de eerste 2 seizoenen op de Nederlandse Netflix te zien. In de zomer van dit jaar komt seizoen 3 ook online. Als je een plugin hebt om het Amerikaanse aanbod ook te zien, dan kan je hem nu al kijken.

Meer kijktips nodig? Hier kan je ze allemaal vinden inclusief leuke films.

Back to Top