Recycle hoekjes

Ik liet mijn lelijke maar functionele recycle hoekje gisteren al zien. Nee, ik ben er niet zo tevreden mee. Maar in dit nieuwe huis word ik ook wel een beetje eng perfectionistisch met het inrichten. Ik wil zo graag dat alles er leuk, hip en gezellig uitziet! Zelfs de berging en het recycle-hoekje inderdaad.. O jee, ik begin steeds meer op een Amerikaanse huisvrouw te lijken die helemaal wild van ‘organizing‘ wordt. Maak je geen zorgen, organiseren zal nooit mijn sterkste kant worden. Maar ik vind deze onderstaande recycle hoekjes wel heel leuk!

recycle6
Klik op de afbeeldingen voor de bronnen

Recycle hoekjes:

recycle5 recycle4 recycle3 recycle2 recycle1

Functionaliteit vs Uiterlijk

Het is alleen jammer dat sommigen ideeën wel heel leuk zijn, maar niet zo handig. Zoals de bovenstaande kratjes, die vind ik echt leuk. Dan is het één geheel en staat het in plaats van rommelig juist wel leuk. Maar plastic moet in een vuilniszak en glas en statiegeldflessen doe ik het liefst direct in een tas omdat ik het daar ook in wegbreng. Binnenkort maken we zo’n gaatjesbord in de berging, misschien dat we daar dan nog iets leuks mee kunnen doen zoals op de eerste afbeelding. Ik vind het superleuk dat ik ineens plek heb voor zo’n recycle hoekje, dat had ik eerst niet (en ik moet eerlijk toegeven dat ik daardoor ook niet altijd zo heeel consequent was wat afval scheiden betreft). Maar nu wel omdat ik in een villa woon met een klein schuurtje/berging. Ik word daar echt een beetje vrolijk van. Als ik dan ook nog een weiland met een paar zwijntjes (om te aaien) en een composthoop als achtertuin had zou ik helemaal een gat in de lucht springen, zo’n hippie-sukkel ben ik wel. I looove it.

No more excuses

keep calm and recycleIk ben trouwens heel vaak bang dat ik als een hippie-jehova overkom en dat mensen denken ‘he gadverdamme ik maak zelf wel uit of ik m’n crap recycle djeez’ dus zie mijn tips/ideeën die ik daarover deel niet als een wijzend vingertje, hoor! Ik ben zelf ook geen heilig bio-boontje (ik zag net dat de bespoten limoenen in mijn koelkast helemaal vanuit Brazilië zijn ingevlogen, euw). Ik vind het gewoon leuk om op die manier op nieuwe ideeën te komen en wellicht hier en daar iemand te inspireren. Love you all! (Tenzij je bij KFC eet) (Grapje) (Maar misschien kan je dan beter een broodje eten bij Bagels & Beans ofzo) (Oké ik houd al op)

Back to Top