Review: Lush Dream Cream

De Dream Cream van Lush is één van hun bestsellers. Nu ik deze bodylotion bijna een maand gebruik, snap ik wel waarom. Wat een fantastisch spul. Mijn huid is nog nooit zó zacht geweest. Whoa!

lush dream cream review

Ingrediënten

De ingrediënten van Lush Dream Cream zijn: Havermelk (Avena sativa), Rozenwater (Rosa damascena), Olijfolie, extra virgin, biologisch (Olea europea), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Glycerine (Glycerine), Stearinezuur (Stearic Acid), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Benzoë-tinctuur (Styrax benzoin), Roos absolue (Rosa damascena), Kamille essentiële olie, blauwe (Matricaria chamomilla), Tea tree-olie, essentiële (Melaleuca alternifolia), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), *Geraniol (*Geraniol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben). Bijna allemaal natuurlijke ingrediënten, met uitzondering van een paar ingrediënten zoals alcohol en parabenen. De havermelk is kalmerend en helend voor de huid, rozenwater helpt de huid vocht vast te houden en biologische olijfolie maakt de huid lekker zacht.

lush dream cream ingredienten

Gebruik

Ik gebruik de bodylotion het liefst na het douchen op mijn hele lichaam. Ik gebruik het bijna elke dag, omdat mijn huid er zo lekker zacht van wordt, maar daardoor gaat mijn potje wel snel leeg. Omdat het best prijzig spul is, probeer ik nu genoeg wilskracht op te brengen om het maar twee of drie keer in de week te gebruiken. De bodylotion is enorm voedend, dus je zou verwachten dat het een hele dikke crème is, maar dat is juist niet zo. Dat vind ik een groot voordeel, want van die mega dikke boters vind ik nooit zo’n pretje om uit te smeren. Dream Cream smeert daarentegen juist heel makkelijk uit. Je zou het op elk moment van de dag kunnen gebruiken. Ook als handcrème!

lush dream cream

Ervaring

Dream Cream I loooove you, mijn huid lijkt wel van fluweel. De geur is niet zo bijzonder, maar de werking wel! Ik denk dat ik nog nooit zo tevreden ben geweest over een bodylotion. Het enige nadeel is dat één potje 20 euro kost. Aiii. Maar dat is helemaal geen onrealistische prijs, want Dream Cream schijnt dus echt een wonderproduct te zijn voor mensen met psoriasis of eczeem. Zelf heb ik daar gelukkig geen last van, maar ik merkte wel dat de droge plekjes op mijn armen als sneeuw voor de zon verdwenen. Mijn Dream Cream pot is inmiddels al voor de helft leeg (zie de foto hieronder), dus ik ga er vanaf nu heel zuinig meedoen zodat ik er hopelijk nog heel lang gebruik van kan maken.

review lush dream cream

Dream Cream kost 19,95 euro voor 240 gram en is te koop in Lush winkels of in de webshop.

Back to Top