Echte liefde

Precies drie jaar geleden kreeg ik op Facebook een melding dat Steve zijn relatiestatus had veranderd. Naar ‘in een relatie’ ..met mij! Ik zat eerlijk gezegd helemaal niet te wachten op een relatie, gelukkig waren we op een feestje en had ik al een paar wijntjes gehad. Een goed middel tegen bindingsangst. Ik klikte op ‘bevestigen’. Liefde twee punt nul is dat. Dus we vieren vandaag ons jubileum! Want een relatie telt pas echt als het ‘Facebook official’ is, toch?

moderne liefde loesje
via loesje.nl

Allerliefstelievelingspersoon

Nee, maar zonder gekheid, ik vind het leuk. Steve is mijn allerliefstelievelingspersoon op deze wereld. En wel hierom:

  • Steve maakt de allerlekkerste taartjes. Ik probeer hem nog steeds over te halen om zijn eigen taartjesvansteve.nl blog te beginnen. Of desnoods een categorie op mijn blog!
  • Hij heeft een baard.
  • Diep van binnen is hij een carnivoor in hart en nieren, maar hij doet er nooit moeilijk over als ik een gek gerecht heb gemaakt met peulvruchten en rare stinkkruiden uit de toko.
  • Hij heeft een hekel aan heel veel dingen en daar moet ik altijd om lachen.
  • Maar hij houdt superveel van dieren en dierenvrienden zijn de beste mensen, vind ik.
  • Als ik een mega-neuroot ben en om alles loop te stressen, blijft Steve altijd de rust zelve. Hoe doet hij dat toch? Ik ben er jaloers op.
  • En het allerleukste aan echte liefde vind ik dat je elkaars gekke en irritante eigenschappen tolereert, samen dik wordt en súúúperveel van elkaar blijft houden en uiteindelijk gaat trouwen (met bloemen in mijn haar) en heel veel konijnenbaby’s adopteert en samen een verrimpelde norse opa en gek omaatje met paars haar wordt. Nu al zin in.

En nog 100 meer redenen natuurlijk.

Steve en Bunny von D
Stoere man met baard + klein schattig konijntje = <3

Nou, dat was wel weer genoeg klefheid voor de rest van het jaar, of niet? Ik beloof dat ik verder geen aandacht zal besteden aan Valentijnsdag ter compensatie. Fijne dag vandaag, lieve mensen! Ik wens jullie heeel veel liefde toe.

Back to Top