Filmtips XL

Geen extra lange editie, wel de 40e editie (in Romeinse cijfers) alweer. Ik ben nog nooit zo trouw met een categorie op mijn blog geweest. Dit zijn de vijf mooiste, beste en leukste films die ik in november zag:

the man from uncle

The Man from U.N.C.L.E. (2015) – Een verfilming van de gelijknamige serie uit 1964. En eigenlijk moet ik hem nog een keer kijken, want ik was zo moe toen ik de film keek dat ik de helft van het verhaal niet meekreeg. Maar zelfs dan is de film geweldig door de humor en door hoe tof het in beeld is gebracht. The Man from U.N.C.L.E speelt zich af in de jaren 60 waarbij een agent van de CIA en KGB samenwerken in een missie tegen een mysterieuze criminele organisatie. Bekijk hier de trailer.

love rosie

Love, Rosie (2014) – Ik verwachtte een romantische clichéfilm, niet erg want daar had ik wel zin in, maar deze film verraste me op een positieve manier. Ik heb hem in één keer uitgekeken zonder de helft van de tijd Hay Day op mijn telefoon te spelen, dat zegt wat. Rosie en Alex zijn van jongs af aan beste vrienden, is dat goed relatiemateriaal? Ik vond het leuk om te zien hoe hun levens lopen door de bepaalde keuzes die ze maken. Fijne film, kijkt lekker weg, love it. Bekijk hier de trailer.

blind side

The Blind Side (2009) – Ik vind deze film zo goed passen bij deze tijd waarin zoveel haat en vooroordelen worden geuit. Sip word ik ervan. Gelukkig krijg je van deze feel good film weer een klein beetje vertrouwen terug in de mensheid. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Michael Oher, een getraumatiseerde jongen zonder thuis die liefdevol wordt opgenomen in het gezin van Leigh Anne en uitgroeit tot een topsporter. Bekijk hier de trailer.

the duff

The DUFF (2015) – Ik heb zó gelachen. Vind je Mean Girls ook zo geweldig? Dan vind je The Duff ook vast en zeker leuk! Een typische high school movie met de bekende stereotypes. (Alleen deze keer hebben de knappe meisjes ook hersenen en zijn ze niet alleen bezig met make-up, verfrissend.) Bianca komt tot de realisatie dat ze de DUFF (Designated Ugly Fat Friend) in haar vriendinnengroep is. Haar stereotypische superknappegespierdesportermetbredekaaklijn-buurjongen helpt haar met metamorfoseren. Deze film staat op Netflix! Bekijk hier de trailer.

big hero 6

Big Hero 6 (2014) – Baymax is een schattige, knuffelbare gezondheids-robot die geactiveerd wordt als je ‘auw’ roept. Zo lief, ik moest er vaak om lachen tijdens de film. Gewoon een leuke familiefilm om te kijken op een zondagmiddag. Hij staat ook op Netflix! Bekijk hier de trailer.

Meer filmtips nodig? Hier kan je ze allemaal vinden.

Back to Top