OOTD: Windward Made tas (met 25% kortingscode!)

Ik laat je weer kennis maken met een aantal eerlijke merken, zoals People Tree en Kuyichi. Maar wat ik je vooral wil laten zien, is mijn nieuwe waanzinnig mooie handgemaakte tas:

windward made tas

Ik draag:

  • Cisco cardigan – van People Tree, dit vest verscheen al eerder in deze blogpost.
  • Sjaal – gebreid door de moeder van Steve, onbetaalbaar.
  • ‘Gold splatter on black’ tas – van Windward Made, hier te koop voor 72 euro (voor alle ikbenirisniet-lezers: 54 euro, check de kortingscode onderaan de blogpost!)
  • Recycled black jeans – broek gemaakt van gerecycled & biologisch katoen van het Nederlandse merk Kuyichi, o.a. te koop bij Men at Work voor 99,99 euro.
  • Vintage riem – vroeger van mijn moeder geweest geel_hartje

Het is écht heel erg moeilijk om leuke outfit-foto’s te maken als je in je eentje thuis bent. Dus vanaf nu focussen we alleen op de tas, oké? Hieronder het bewijs dat ik wel een hoofd heb.

windward made tas

Dutch design van Windward Made

Inge combineerde haar passies voor duurzaamheid en handgemaakt design en startte haar eigen label Windward Made. Vanuit haar huis, in een dorpje in het zuiden van het land, maakt ze allerlei moois van duurzame stoffen. Ze verft haar zelfontworpen designs op de stoffen en knipt ze in de juiste maten. Vervolgens naait ze haar ontwerpen met behulp van een vintage naaimachine. De producten in de Windward Made webshop hebben allemaal een luxe uitstraling, maar zijn ook simpel en tijdloos. Daar houd ik erg van, mooi! En dat de producten met zoveel zorg en liefde zijn gemaakt is nog mooier. Inge zorgt ervoor dat ze altijd werkt met duurzame stoffen, zoals hennep en biologisch katoen. De ecologische verf die ze gebruikt is op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. Ze vindt het belangrijk dat haar producten ook duurzaam zijn in die zin dat ze járen meegaan. De tas die ik van Inge heb gekregen is dan ook van stevige kwaliteit, heel fijn!

windward made tas windward made tas windward made tas windward made tas

Gold splatter on black tote bag

Ik vind het gouden patroontje op de zwarte tas súpermooi. Eenvoudig qua ontwerp, maar zeker niet saai. Ik houd echt van dit soort grote tassen. Mijn stevige Dille & Kamille tas heb ik compleet afgedragen, ik had er nog geen goede vervanger voor, nu wel! Deze tas is perfect voor nouja.. àlles. Ruim genoeg om mee te nemen naar colleges, maar ook stevig genoeg voor boodschappen en winkelsessies. Over een maand worden er geen gratis tasjes meer uitgedeeld bij winkels, wist je dat al? Een goed moment dus om nu te investeren in een grote tas waar je al je aankopen in kan meenemen. Wat ik ook fijn vind aan deze tas is dat er een apart vakje voor je telefoon en portemonnee in zit genaaid. Zo hoef je nooit meer een kwartier in je tas te grabbelen bij de kassa, zoekend naar je portemonnee. Ook fijn: de tas is gemaakt van 55% hennep en 45% biologisch katoen. De tas is mooi afgewerkt en je merkt gewoon dat je hier te maken hebt met een tas van goede kwaliteit die met veel liefde en zorg is gemaakt.

windward made tas

25% korting

Met de code ‘IKBENIRISNIET’ krijg je 25% korting op alle producten in de Windward Made webshop! Deze code is geldig tot en met 20 december. Tot die datum komt je bestelling (binnen Nederland) ook nog voor de kerst binnen. En die korting geldt niet alleen op de mooie tas uit deze blogpost, maar ook op bijvoorbeeld deze schattige plantenpotjes, die met de code nog maar 24 euro kosten. Of deze clutch (ook te gebruiken als toilettas) in hetzelfde printje als mijn tas voor nog maar 21 euro! Inge maakt al haar producten met duurzaamheid in het achterhoofd, dus haar webshop is zeker het bekijken waard als je nog op zoek bent naar unieke, duurzame cadeaus voor de feestdagen. Of gewoon voor jezelf natuurlijk.

Deze blogpost bevat een product (de tas) dat ik heb gekregen van een webshop.
Lees mijn disclaimer voor meer info.

Back to Top