OOTD: VeganAnimal

Whoeoe, de Vegan Challenge is van start gegaan! Wie van jullie doen eraan mee? Ik heb zelf drie keer meegedaan en vond het onwijs leerzaam. Deze maand ga ik niet voor de volle 100% meedoen. Maar ik ga natuurlijk wel mijn best doen om in deze themamaand zoveel mogelijk lekkere vegan recepten en leuke dingen met jullie te delen. We trappen af met een tof inititief, opgericht door Cilla (beter bekend als SquatCilla) en Tom, genaamd VeganAnimal.

VeganAnimal shirtVeganAnimal shirt

VeganAnimal

VeganAnimal is de duurzame kledinglijn van Tom & Cilla. Ze hebben leuke shirts met vegan prints – letterlijk en figuurlijk, ze gebruiken namelijk vegan inkt. De shirts zijn gemaakt van biologisch katoenen er wordt zorg gedragen voor eerlijke arbeidsomstandigheden. Veel beter dan dit wordt het niet. De prints zijn ook heel tof! Vooral wanneer je een veggie/vegan bent. Denk aan shirts met de tekst “built by veggies” of “lean mean vegan machine”. Ik mocht een shirt uitzoeken en ging voor de gorilla. Gorilla’s zijn echte planteneters en ik vind ze een mooi symbool voor vegetarisch/vegan eten. Konijntjes zijn daar ook een leuk symbool voor hoor, maar een gorilla maakt het allemaal net wat stoerder.

De shirts, in dames- én herenmodellen, zijn te koop in de webshop VeganAnimal.nl. Ze kosten rond de dertig euro per stuk. Wat mij betreft een prima prijs is voor de keurmerkjes die ervoor terugkrijgt. Elk kwartaal kiezen Tom & Cilla trouwens een ander goed doel uit waar 5% van de opbrengst per shirt naartoe zal gaan. Hoppa!

VeganAnimal shirt

Vegan & Fair Outfit Of The Day

Ik trok mijn vegan TOMS uit de kast. En smeerde mijn favo lipstick (óók vegan!) op mijn lippen. Om er een echte vegan & fair OOTD van te maken met dit mooie shirt. Ik draag hier maat S en die zit precies goed. De stof is trouwens heel zacht, hij zit echt lekker!

VeganAnimal shirt

VeganAnimal shirt VeganAnimal shirt VeganAnimal shirt

Shirt: VeganAnimal.nl / Kokerrok: People Tree / Schoenen: vegan TOMS /
Armbandje: Papita / Lipstick: Lush

Plant Beast

Ollie deed voor de gelegenheid ook even een plant beast na door op een tak te kauwen. Wat een voorbeeldige modelhond is het toch ook hè?

VeganAnimal shirtvoorproefje

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen, thanks VeganAnimal!

Back to Top