IKBENIRISNIET shop

Joepie, ik heb een eigen webshop! Nouja, soort-van. Achter de schermen waren we er al een tijdje mee bezig. De mensen van Shoppable maakten de shop en ik hoefde hem alleen nog maar te vullen! De shop heb ik gevuld met onder andere eerlijke mode (zoals van Armed Angels), mijn favo kookspullen, (vega) kookboeken en dierproefvrije favorieten. De producten verkoop ik niet zelf; ik link naar de webshops die ze verkopen. Als je ze via mijn shop koopt, krijg ik er een minipercentage van.

IKBENIRISNIET shop

Een eigen webshop

Ooit kwam ik op een idee om een webshop aan mijn blog te koppelen, dat leek me heel tof. Ik heb toen zelfs een afspraak gehad met een bedrijf om écht een ikbenirisniet-shop op te zetten. Ik was er heel enthousiast over, maar toen we het meer uitzochten bleek het helaas toch niet haalbaar te zijn. Het zou héél veel tijd kosten en uiteindelijk maar weinig opleveren. Echt zonde. (Sindsdien zeg ik ook nooit meer op mijn blog “Ik had een leuke afspraak maar ik kan er nog niks over zeggen, spannend!!!” want blijkbaar jinx ik het dan.) Maar nu heb ik toch nog een soort van shopje. Het werkt in principe hetzelfde als de affiliatelinkjes die je in mijn blogposts weleens voorbij ziet komen. Alleen dan dus in de vorm van een shop!

Fair/Eco fashion

Ik heb al mijn best gedaan om hem te vullen met zo veel mogelijk bewuste fashion items uit verschillende webshops. Ik ben afhankelijk van webshops die bij affiliatenetwerken zijn aangesloten (zoals de Bijenkorf, Zalando, Wehkamp) dus het was even zoeken. Maar volgens mij staat er nu best een leuke collectie in! Je ziet vooral veel van Armed Angels voorbij komen, mijn favoriete kledingmerk.

Duurzame goodies

Verder heb ik de shop aangevuld met meerdere duurzame goodies. Zoals waterflessen, een hip koffiemolentje en mijn favoriete koksmes om groenten mee te choppen. Ik zal regelmatig nieuwe producten aan de shop toevoegen als ik iets leuks voorbij zie komen waarvan ik denk dat het bij ikbenirisniet past.

Extraatje

Ga ik daar héél veel geld mee verdienen? Nee, hoor. Als iemand bijvoorbeeld die leuke paarse Dopper via mijn shop koopt, krijg ik daar 0,74 euro van. Koopt iemand de Armed Angels trui met polkadots via mijn shop, dan krijg ik 2,77 euro. Het gaat dus om een klein percentage van het totale aankoopbedrag en zelf betaal je niet meer dan anders. Je moet het gewoon zien als een leuk extraatje! Misschien heb je eens een warme trui nodig of een duurzaam cadeautje voor een vriendin, dan kan je rondneuzen in mijn shop en hopelijk maakt dat je zoektocht dan wat makkelijker.

De ikbenirisniet shop bezoek je hier:

www.ikbenirisniet.nl/shop

Om de shop makkelijk terug te vinden op mijn blog, vind je sinds vandaag ook een knopje in de navigatiebalk – dat ding dat hierboven in beeld zweeft – naar de shop.

Back to Top